Waarom op reis met UYUNI Travels

Achtergrond
Als voormalige marketing- en salesprofessionals in het bedrijfsleven en als Tourism management experts met een grote passie voor reizen, hebben we als medewerker en deelnemer meerdere incentive reizen mogen meemaken en hebben ervaren hoe deze reizen de loyaliteit en motivatie van het team versterken. 

Jarenlange ervaring en betrouwbaarheid
Met onze jarenlange ervaring en wereldwijde reisexpertise zijn wij volwaardige sparringspartners en weten we wat bedrijven nodig hebben voor een geslaagde trip. Kwaliteit, integriteit, passie en respect staan bij ons centraal.

Service op maat en persoonlijke begeleiding
Ons team organiseert incentive reizen, personeelsreizen en bedrijfsreizen met veel zorg en oog voor detail van A tot Z. Wij maken een exclusief reisprogramma op maat afgestemd op jouw wensen. Vanaf het 1e contact bieden wij persoonlijke begeleiding.

Onvergetelijke bedrijfservaringen!
Ons doel is om jou en je collega’s een once in a lifetime experience te geven! 

Hoe wij werken

Jullie wensen

In een persoonlijk gesprek bespreken we je wensen, behoeften en budget.

Reisvoorstel op maat

Op basis van je wensen en budget maken wij een reisvoorstel op maat. Dit is inclusief accommodatie, activiteiten, maaltijden, gids en transfer.

Puntjes op de i

Samen zetten we de puntjes op de i, totdat het reisprogramma boven verwachting is.

Ready to go

Klaar voor vertrek! Met ons gedetailleerde draaiboek en persoonlijke begeleiding kun je zorgeloos genieten!

Verantwoord reizen

Sharing the beauty of the world is onze filosofie. Wij geloven dat reizen zowel voordelen kan hebben voor de reiziger als de lokale omgeving, we werken samen met lokale ondernemers zoals accommodaties, restaurants, agenten en transport om zo een positieve stimulans te geven aan de lokale economie, cultuur en welzijn. We selecteren onze partners zorgvuldig en zijn gericht op duurzaamheid.

Onze intentie is de ‘beauty of the world’ intact te laten. We willen dat mens en dier ervan kunnen blijven genieten en doen ons best onze reizen zo aan te bieden dat behoud van de natuurlijke leefomgeving zo goed mogelijk gegarandeerd is.

Goed verzekerd op reis

We willen graag dat je goed voorbereid op reis gaat. Sinds 2018 is UYUNI Travels aangesloten bij het GGTO (garantiefonds) en het Calamiteitenfonds. Tevens is UYUNI Travels aangesloten bij CLC-VECTA, de branchevereniging voor professionals die betrokken zijn bij het organiseren van evenementen en incentives. Daarnaast sluit UYUNI Travels ten behoeve van haar klanten een event verzekering af, die dekking biedt voor uiteenlopende risico’s en calamiteiten die de doorgang van een evenement/reis kunnen (ver)hinderen. Ook adviseren wij onze klanten een groepsreisverzekering met ongevallendekking en een annuleringsverzekering voor haar medewerkers af te sluiten. Lees meer.

Wat zeggen onze klanten

Graag een impressie? Bekijk onze review pagina!

"Wij kwamen in contact met UYUNI Travels en moesten redelijk snel een uitdagend weekend voor 22 personen realiseren. Tijdens een aantal telefoon gesprekken had Pamela snel helder waar onze behoefte lag en dat vertaalde zich in no time in een mooi programma. Van het begin tot het einde liep alles gesmeerd. Je boekt echt, in ons geval een weekend, een zorgeloos geweldig georganiseerd weekend. Er wordt geluisterd naar je wensen en daar dan ook echt aan voldaan. Vanuit uitdagende activiteiten naar heerlijke lunches en diners. UYUNI weet de juiste plekjes te vinden. Ze luisteren echt naar de wensen van hun klanten. Wij zijn uitermate tevreden en komen zeker terug!"

Triangular Group Academy Personeelsreis Kroatië

“Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

“De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

“In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

“Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies

  Bel, mail ons of laat je gegevens achter voor persoonlijk advies. 

   Persoonlijke begeleiding vanaf het 1e contact

     Jarenlange ervaring, met ons ga je zorgeloos op reis

     Creatief maatwerk en onvergetelijke incentive trips

     GGTO Garantiefonds en calamiteitenfonds