1. Home
 2. /
 3. Voorbeeldreizen
 4. /
 5. Bedrijfsreis Zuid-Afrika

Voorbeeldreis Zuid-Afrika

Ontdek tijdens deze reis de verscheidenheid aan wild life en culturele diversiteit van Zuid-Afrika. We maken een Big Five safari in het Kruger Park, genieten van wijnen van wereldklasse bij een bezoek aan de wijngaarden en kunnen walvisspotten vanuit ons hotel in Hermanus. Geniet ook van het charmante koloniale Kaapstad met tafelberg en culinaire hoogstandjes! Zuid-Afrika is een perfecte bestemming voor een bedrijfsreis of teambuildingsuitje.

Programma

Dag 1: Aankomst Kaapstad
Dag 2: Kaapstad, townships & wijnproeverij
Dag 3: Safari Kruger of Private Game lodge
Dag 4: Safari Kruger of Private Game lodge 
Dag 5: Ziplinen en hike langs canyons en watervallen
Dag 6: Vertrek

Dag 1 - Kaapstad

Welkom in Kaapstad!

We beginnen de incentive reis in Kaapstad, bekend als de ‘moederstad’ van Zuid-Afrika. Met de imposante Tafelberg op de achtergrond verkennen we de rijke koloniale architectuur die verweven is met de moderne kosmopolitische stad. 

Je kunt genieten van Cape Street Food en de beste wijnen van Zuid-Afrika.

Landschap foto van Kaapstad
Lokale bevolking Zuid-Afrika

Dag 2 - Kaapstad, townships & wijnproeverij

Vandaag gaan we de Tafelberg op om te genieten van het geweldige uitzicht per kabelbaan. Vervolgens bezoeken we Kaapstad, proeven de wijnen van Zuid-Afrika en heerlijke delicatessen.

Optioneel: voor de liefhebbers kunnen een bezoek brengen aan een Township voor een​​ culturele ervaring met kunst, muziek en dans. Dit kan te voet of per fiets, dit is de wijze waarop mensen elkaar ontmoeten in townships! Ook zullen we een sociaal verantwoord project naar bedrijfskeuze bezoeken en er actief aan deelnemen. Ook zullen we genieten we van een gastronomische lunch, bereid door een van de beste chefs van Zuid-Afrika.

Dag 3 - Safari

Vlucht naar het Kruger-park of drive naar het wildreservaat Gondwana.

In de middag maken we een Big Game Safari, een bezoek aan Zuid-Afrika is niet compleet zonder safari! Het dierenrijk is zeer divers en uniek. Gondwana biedt een authentieke Safari ervaring en is 4-5 uur rijden van Kaapstad.

Spot de Big 5 (leeuw, buffel, olifant, neushoorn en luipaard) met professionele rangers en nog veel meer wildlife! Je zult kuddes dieren observeren waaronder de eland, giraf, nijlpaard, cheetah en zebra in het majestueuze landschap met prachtige uitzichten op de bergen in alle richtingen.

Dag 4 - Safari

Safari dagprogramma:

05.00 uur Wake-up call
06.00 uur Na de koffie en thee, start van de ochtend gamedrive
09.00 uur  Terug naar de lodge voor het ontbijt. De resterende ochtend vrij te besteden, als alternatief worden wandelingen in de bush aangeboden of een bezoek aan een lokale gemeenschap.
13.00 uur lunch met heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen
16.00 uur afternoon tea
16.30 uur middag safari van ongeveer 3 uur
19.30 uur Diner

Olifanten tijdens safari in Zuid-Afrika

Dag 5 - Ziplinen, canyons en watervallen

We gaan vandaag ziplinen en de schitterende natuur van Zuid-Afrika van bovenaf bewonderen!

’s Middags maken we met gids een spectaculaire wandeling lang canyons, watervallen en groene valleien met prachtig uitzicht.

Terug naar de lodge voor een heerlijke braai met Zuid-Afrikaanse wijnen!

Blyde river canyon
Zuid-Afrika Incentive reis new3

Dag 6 - Vertrek

Ochtend Game Drive. Na het ontbijt vertrek vlucht / rit naar Cape Town International voor retourvlucht.

Einde van een geweldige bedrijfsreis in Zuid-Afrika!

Fransschoek

Vraag hier jouw Zuid-Afrika reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsreis naar het avontuurlijk Zuid-Afrika! 

  Wat zeggen onze klanten

  Graag een impressie? Bekijk dan de Zuid-Afrika foto’s van een van onze klanten.

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Bekijk onze andere unieke bestemmingen!