1. Home
 2. /
 3. Voorbeeldreizen
 4. /
 5. Bedrijfsreis Valencia

Voorbeeldreis Valencia

Het gematigde klimaat, de heerlijke keuken – de bakermat van paella – en de stad van de Kunsten en Wetenschappen. De sfeervolle oude binnenstad van Valencia heeft schitterende architectuur, vele gezellige cafés en street art. Valencia heeft meer dan 300 dagen zon per jaar en kent een milde winter met weinig regen. De Valencianos zullen je met trots vertellen dat Valencia anders is dan de rest van Spanje. De regio heeft niet alleen een eigen taal, maar ook allerlei eigen tradities, waaronder eten, festivals en traditionele kleding die je nergens anders zult vinden. Valencia is de perfecte bestemming voor je bedrijfsreis of teambuilding trip.

Dag 1 - Aankomst Valencia

Welkom in Valencia! Op de luchthaven ontmoeten jullie je lokale gids. Transfer is geregeld die jullie naar de stad brengt voor een culinaire tapastour!

Tijdens deze ontdekkingsreis door de oude straten van Valencia ervaar je de kleurrijke, veelzijdige stad, haar mensen en haar gastronomie. De lokale gids zal je begeleiden naar de typische bars van Valencia, waar heerlijke tapas en wijnen worden geserveerd.

Ook zal jullie gids uitgebreid vertellen over de historie van de stad en laat de gids de mooiste bezienswaardigheden zien.

Paella

Dag 2 - National Park & Paella lunch

Deze ochtend gaan we naar het Albufera NP waar een boottocht op het meer in een van de traditionele vissersboten op ons wacht. Dit enorm uitgestrekte zoetwater meer is afgesneden van de zee door zandduinen en dennenbossen en is een paradijs voor trekvogels en de thuisbasis van een verbijsterende verscheidenheid aan dieren in het wild. De paella’s in dit gebied zijn legendarisch, we hebben Paella in een restaurant midden in de lagune.

Zeilen met catamaran in Spanje - incentive reis

Dag 2 - Catamaran tour of Sailing Regatta

In de middag is het tijd om te genieten, te ontspannen en weg te drijven tijdens een zeiltocht op een volledig uitgeruste catamaran. Geniet van elkaar, het comfort, het varen op zee en de faciliteiten aan boord: muziek, net om te zonnebaden. De boot biedt bescherming tegen wind en regen, comfortabele zitplaatsen in de schaduw en zon, verfrissende drankjes en een heerlijke BBQ of tapas aan boord.

Of kies voor optie 2, waarbij je in teams van 8 personen met een professionele schipper, op zeilboten tussen de 13 en 15 meter, kennis maakt met het zeilen. Na een oefentijd bereik je de startlijn.

3,2,1 – Go! Afhankelijk van de windrichting moet er een driehoeksparcours afgelegd worden. Je kunt ervoor kiezen om achterover te leunen en te genieten van de zon en het zeilen of actief deel te nemen om de finish als eerste te halen!

Zeilen met catamaran in Spanje - incentive reis
Fietstour in Valencia

Dag 3 - Fietstour Valencia & vertrek

Deze ochtend zullen we de stad ontdekken met een van de meest gebruikte transportmiddelen in Valencia – de fiets. Maak met een professionele gids kennis met de geschiedenis, cultuur en bezienswaardigheden van de stad. Fiets door de tuinen van de Turia-rivierbedding en bewonder de karakteristieke architectuur van de Stad van Kunst en Wetenschap. Rijd verder naar de oude binnenstad van Valencia en bezoek de belangrijkste en historische bezienswaardigheden.

Transfer naar de luchthaven en einde van een onvergetelijke bedrijfsreis naar Valencia.

Vraag hier jouw Valencia reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsuitje naar het gezellige Valencia! 

  Wat zeggen onze klanten

  Graag een impressie? Bekijk onze review pagina!

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Bekijk onze andere unieke bestemmingen!