1. Home
 2. /
 3. Voorbeeldreizen
 4. /
 5. Bedrijfsreis Sicilië

Voorbeeldreis Sicilië

Sicilië, een van de onontdekte juweeltjes van Europa. Het heeft een mix van prachtige stranden en historische bezienswaardigheden, evenals een uitstekende keuken en wijn. Het is ook een van de kleurrijkste regio’s ter wereld, met een diverse cultuur die prachtig samengaat met de rijke geschiedenis en indrukwekkende architectuur. Ontdek samen met je team de geheimen van Sicilië tijdens een bedrijfsreis of teambuildingsuitje.

Dag 1 - Taormina en boottocht

Welkom in Sicilië! Het avontuur gaat meteen beginnen met een leuke teambuilding activiteit.

Taormina ontdekken
Jullie gaan Taormina ontdekken door middel van een rondleiding en een spannende zoektocht naar fotoschatten. Jullie worden in groepen verdeeld en elk team wordt uitgerust met een PolaroidTM Snap Touch-instantcamera van de laatste generatie. Elk team krijgt een speciaal boekje (inclusief stadsplattegrond) die jullie moeten invullen met foto’s die bewijzen dat jullie alle taken hebben volbracht.

Pizzalunch in restaurant

Boottocht met Siciliaanse vissers in een traditionele houten vissersbootje
Taormina is een prachtige stad op een heuveltop op ongeveer 200 meter boven zeeniveau. Onderdeel van de teambuilding zou kunnen zijn dat jullie direct vanaf het strand in kleine bootjes stappen voor een prachtige boottocht langs de kust.

 
Vissersbootjes in Sicilië
Vissersdorpje in Sicilië
Boottocht Sicilië
Vulkaan Etna

Dag 2 - Hike tour Etna vulkaan

Onze gepassioneerde gidsen nemen jullie off-road mee door wijngaarden en lavavelden. Ze laten zien hoe Sicilianen generaties lang hebben geleefd onder de rokende vulkaan.

Jullie bereiken een hoogte van 1800-2000 meter, waar jullie over lavastromen zullen lopen en de ongelooflijke kracht van de natuur om jullie heen ervaren. De voorgestelde route is een gemakkelijke wandeling van 1 – 1,5 uur, geschikt voor iedereen. Het pad is gemakkelijk en ontspannend en eenmaal boven op de oude kraters kun je genieten van een prachtig uitzicht op de kustlijn en de centrale krater.

Lunch in Rifugio Ragabo, berghut 

3-gangendiner bij Wine Estate
Jullie worden verwelkomd op een landgoed dat wordt gerund door twee broers en krijgen de kans om meer te weten te komen over de Etna-wijnen en hoe ze hier worden geproduceerd.

Dag 3 - Privé boottocht naar de Eolische eilanden

Transfer naar de haven van Milazzo 

Van 11.00-16.30 uur een gezellige privé boottocht met DJ die jullie zal brengen naar de Eolische eilanden.

De eerste stop is op het eiland Vulcano, beroemd om zijn modderbad en warmwaterbronnen. Geniet van een duik in het vulkanische strand!

De tweede stop is op het eiland Lipari, voor een mooie wandeling over de karakteristieke smalle straatjes van het historische centrum. Lipari is een charmant stadje met archeologische overblijfselen en biedt zeer mooie wandelingen en goede winkels van typisch Eolische handgemaakte kunstambachten.
Op Lipari is er een mooi restaurant waar jullie met het hele team kunnen lunchen. 

Diner in het hotel met DJ en poolparty óf een galadiner in een prachtig restaurant.

Vissersbootjes in Sicilië
Godfather villa

Dag 4 - Vrije tijd en vertrek

In de ochtend hebben jullie nog de keuze uit een aantal acitiviteiten, waaronder: een E-MBT-fietstocht vanaf Il Picciolo naar de Alcantara-vallei, een wijnproeverij bij een nabijgelegen wijnmakerij
of een Culture and Food tour.

Transfer naar de luchthaven

– Einde van een onvergetelijke reis naar Sicilië –

Vraag hier jouw Sicilië reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfreis naar Sicilië!

  Wat zeggen onze klanten

  Graag een impressie? Bekijk onze review pagina!

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Bekijk onze andere unieke bestemmingen!