Voorbeeldreis Sevilla

Andalusië is het Spanje dat tot de verbeelding spreekt, waar passie, poëzie en drama samenkomen. De hoofdstad is Sevilla, een charmante, pittoreske stad, met een heerlijke levensstijl, keuken en een intens nachtleven. Het is de essentie  van Andalusië: met zijn paarden, dappere stieren, haciënda’s en flamenco. Heerlijke temperaturen, leuke activiteiten en prachtig historisch centrum met Arabische erfgoedmonumenten. Sevilla is een lust voor het oog en hierdoor een perfecte bestemming voor je bedrijfsreis of teambuildingsuitje. 

Dag 1 - Aankomst Sevilla & fietstour

Welkom door gidsen op de luchthaven & privé transfer naar hotel.

Ontdek Sevilla op de fiets! Een exclusieve manier om de stad te verkennen! De tour voert ons langs de meest relevante bezienswaardigheden en monumenten van de stad: de kathedraal van Sevilla, het Koninklijk Paleis, de Maestranza-arena, Maria Luisa Park, Plkaza de España, Paseo Colón en Golden Tower. De groep wordt in kleine groepjes opgedeeld en door een gids begeleid.

In de avond geniet je van een heerlijk diner en een flamenco show!

Bedrijfsreis-Sevilla

Dag 2 - Panoramische paardenkoets tour

In de ochtend staan er paardenkoetsen klaar voor de deur van ons hotel. 

We rijden langs de meest relevante monumenten en historische bezienswaardigheden van Sevilla, zoals de Gouden Toren, Plaza de España, Maria Luisa Park en de arena van Sevilla.

Kookworkshop in Valencia

Dag 2 - Andalusische activiteiten op privé hacienda

In de middag worden nog meer ondergedompeld in de Andalusische cultuur en kunnen we kiezen uit Spaanse activiteiten in een prachtige privé Hacienda: 

 • Paella kooklessen en lunch
 • Flamenco danslessen 
 • Een olijfolieproeverij – proef de 3 verschillende extra vergine olijfolie uit Andalusië. 
 • Een “venencia”-challenge: Venencia is de naam van de capsule die normaal wordt gebruikt om wijn uit een vat te halen en te schenken in een klein glas. 

Paella kookles in teams van 8 personen. Elk team ontvangt recepten, schorten, een vuur en een paellapan. Omdat er verschillende soorten paella zijn, kookt elk team een ​​andere. 

Aan het eind zullen alle paella’s worden uitgestald op een lange tafel waarbij de deelnemers een van de paella’s van de andere teams kunnen proeven. Het buffet wordt aangevuld met voorgerechten en desserts.

Straat in Sevilla
Flamenco dans in Sevilla
Kookworkshop in Valencia
Tapas boot cruise in Spanje - incentive reis

Dag 3 - Tapas boot cruise

In de ochtend maken we een mooie panoramische bootcruise op de rivier van Sevilla, waarvan de oevers veel historische monumenten hebben. Tijdens de cruise genieten we van drankjes en een informeel lunchmenu met finger-tapas, gebaseerd op typische lokale gerechten van Sevilla. De cruise eindigt bij de pier in het historische centrum van Sevilla, net naast de beroemde Torre del Oro.

Transfer naar luchthaven en einde van een onvergetelijke bedrijfsreis naar Sevilla.

Vraag hier jouw Sevilla reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsreis naar Sevilla! 

  Wat zeggen onze klanten

  Graag een impressie? Bekijk onze review pagina!

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Bekijk onze andere unieke bestemmingen!