1. Home
 2. /
 3. Voorbeeldreizen
 4. /
 5. Bedrijfsreis Rome

Voorbeeldreis Rome

Rome is een perfecte bestemming voor een bedrijfsreis en belooft een onvergetelijke ervaring te worden! Van een begeleide stadstour tot een fietstocht langs de oude Appia Antica, een Italiaanse kookles en een wijnproeverij, er staat een reeks aan mooie activiteiten op het programma. Met optionele toevoegingen zoals een bezoek aan het Colosseum, een avondrondleiding door het Pantheon en zelfs een privéboottocht op de Tiber met aperitivo, is er ontzettend veel mogelijk. Bereid je voor op een onvergetelijke bedrijfsreis samen met je team vol culturele pracht en gastronomische hoogstandjes.

Dag 1 - Aankomst en begeleide stadstour Rome

Welkom in Rome, waar elke steen een verhaal vertelt en elke hoek een nieuwe ontdekking biedt! Jullie ontmoeten jullie persoonlijke gids op de luchthaven.  

In de middag duiken we meteen het hart van Rome in met een Italiaanse lunch in de betoverende wijk Trastevere. Na de lunch staat er een begeleide stadstour per bus en te voet op jullie te wachten. Laat je meeslepen door de indrukwekkende Thermen van Caracalla, het Colosseum, Piazza Venezia, en andere iconische bezienswaardigheden. In het hart van Rome gaan jullie te voet verder en wandelen jullie door de betoverende straten, waar kleurrijke markten in perfecte harmonie zijn met exclusieve boetieks.  De tour eindigt met een heerlijk typisch Italiaans diner in een lokaal restaurant.

Pizza bedrijfsreis rome
Rome bedrijfsreis fiat 500

Dag 2 - Begeleide fietstocht

Na het ontbijt in het hotel, staat er een avontuurlijke begeleide fietstocht op het programma langs de oude Romeinse weg, de beroemde Appia Antica. Tijdens deze fietstocht ontdekken jullie een fascinerende mix van natuur en cultuur, terwijl je langs Romeinse aquaducten fietst en langs de overblijfselen van tempels, torens, bas-reliëfs, keizerlijke muren en thermale baden komt. De schilderachtige omgeving van het park van Caffarella biedt een prachtig decor voor deze ontdekkingstocht door het oude Rome.

Dag 2 - Traditionele Italiaanse Cooking Class

Na deze actieve ochtend is het tijd om jullie culinaire vaardigheden te laten zien tijdens een traditionele Italiaanse kookles in de charmante omgeving van de wijk Trastevere. Leer de kunst van het maken van zelfgemaakte Italiaanse pasta en ontdek de geheimen van deeg, meel en het perfecte snijwerk. Na afloop van de kookles staat er een heerlijke typisch Romeinse lunch voor jullie klaar, vergezeld met een goed glas wijn.

In de middag hebben jullie tijd om Rome op eigen gelegenheid te verkennen. Het diner vindt plaats in de wijk Trastevere, waar jullie kunnen genieten van de authentieke sfeer en smaken van Rome. Laat je verrassen door de culinaire hoogstandjes die deze levendige buurt te bieden heeft en sluit de dag af met een smaakvolle maaltijd in goed gezelschap met je team.

bedrijfreis rome
Wine tasting bedrijfsreis rome

Dag 3 - Wine Tasting & Vertrek

Na het ontbijt in het hotel worden jullie naar een schilderachtige wijnregio gebracht. Hier brengen jullie een bezoek aan een lokale wijnmakerij en zullen jullie een rondleiding krijgen door de wijnkelders en wijngaarden, gevolgd door een heerlijke wijnproeverij. Geniet van de unieke smaken en aroma’s terwijl jullie ondergedompeld worden in de rijke traditie van de Italiaanse wijnbouw!

Na de lunch is het tijd om afscheid te nemen en vertrekken we naar de luchthaven voor de terugvlucht. Met talloze mooie nieuwe herinneringen op zak, sluiten we hiermee een onvergetelijke bedrijfsreis naar Rome af!

Vraag hier jouw Rome reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsreis naar het eeuwenoude Rome! 

  Wat zeggen onze klanten

  Graag een impressie? Bekijk onze review pagina!

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Bekijk onze andere unieke bestemmingen!