Bedrijfsreis Peru

Voorbeeldreis Peru

Machu Picchu, de verborgen Inca stad en UNESCO werelderfgoed, ligt verscholen tussen de pieken van de Andes en het tropisch regenwoud. Dit wereldwonder staat op menig bucketlist en kan gecombineerd worden met een prachtige mountainbiketour of een wandeling door de heilige vallei, een traditionele kookworkshop in Cusco, ambachtsmarkten, of een historische wandeling door prachtig Lima. Deze reis naar Peru is uitstekend geschikt voor een vijfdaagse bedrijfsreis of teambuildingsuitje

Laat je inspireren door onze voorbeeldreis, die geheel aan te passen is naar jouw wensen!

Alpaca bij Machu Picchu

Programma

Dag 1: Aankomst in Lima en city tour
Dag 2: Cusco – Peruaanse kookles
Dag 3: Heilige valley & bezoek aan lokale gemeenschap
Dag 4: Machu Picchu
Dag 5: Cusco – terugreis

Dag 1 - Aankomst in Lima

Welkom in Peru!
Het begin van je bedrijfsreis in Peru; transfer van luchthaven naar hotel.
Vandaag zullen jullie Lima verkennen. We starten in Miraflores en San Isidro, gevolgd door het koloniale stadsgedeelte. We lopen door naar ‘Plaza de Armas en daarna bezoeken we het chocolademuseum waar we proeven van de overheerlijke Peruviaanse chocolade. Daarna laten we de smaakpapillen verder prikkelen tijdens een proeverij van de traditionele Peruviaanse likeur ‘Pisco’. We bezoeken ook het Larco Museum, met prachtige schatten uit het rijke Inca verleden. Daarnaast is Peru meerdere keren verkozen tot ‘s werelds beste culinaire bestemming wat ideaal is voor een etentje tijdens je bedrijfsreis. ’s Avonds dineren we in een van de beste restaurants.

Lima in Peru
Wever in Peru

Dag 2 - Cusco & Peruviaanse kookles

Vlucht naar Cusco.
We bezoeken Cusco met privé gidsen, de Imperial city staat op de UNESCO werelderfgoedlijst. We bezoeken de pittoreske markt van San Pedro, de Koricancha tempel, een historisch Incapaleis en het centrum van de zonnegod. Ook bezoeken we de artistieke San Blas buurt, met kunstenaars en ambachtslieden. ‘s Middags krijgen we een Peruviaanse kookworkshop op een adembenemende plek in hartje Cusco. We leren hoe typische lokale gerechten worden bereid. Daarna genieten we van een heerlijke diner in een sfeervol restaurant met prachtig uitzicht op de stad.

Dag 3 - Heilige vallei

We bezoeken vandaag de heilige vallei en starten in Pisac. Onderweg stoppen we bij Awanakancha, een plek waar traditioneel wordt geweven met natuurlijke lokale materialen. Er zijn ook lama’s, alpaca’s en vicuna’s te zien en je zult hier prachtig Peruviaans handwerk vinden. Hierna bezoeken we de markt van Pisac.

‘s Middags bezoeken we de Misminay community in de heilige vallei. We worden warm verwelkomd met lokale muziek en dans. Hier ervaren we de levensstijl van de Andes bevolking van dichtbij. We nuttigen een lokale lunch aan lange tafels, bereid door een plaatselijke chefkok die gebruik maakt van alle lekkere ingrediënten die deze prachtige vallei te bieden heeft. Waarna we van alles leren over de lokale gastronomie. Terug naar Cusco voor het diner.

Cirkelvormige landbouwterrassen in het dorp Moray
Landschap foto Peru
Peru bedrijfsreis - voorbeeldreis

Dag 4 - Machu Picchu

Vandaag bezoeken we het meesterwerk van de Inca’s: Machu Picchu; een van de zeven wereldwonderen. Dit is zeker een van de hoogte punten van je reis naar Peru! Deze stad bevindt zich op 2430 meter, op de rand van de mistige Amazone en de Andes. Machu Picchu is gebouwd rond het jaar 1440 en is gedurende bijna een eeuw bewoond geweest. Het meesterwerk is zo goed verscholen dat de Spanjaarden het nooit hebben kunnen ontdekken. Hierdoor is het uitstekend bewaard gebleven.

We reizen naar de plaats Aguas Calientes middels een adembenemende rit in de Vistadome trein. De trein heeft panoramaramen zodat je bijna een kunt worden met het spectaculaire landschap. De gidsen zullen je vervolgens door de straten, door stegen en over trappen van de oude stad leiden; een magische ervaring. Je zult meer dan genoeg tijd hebben voor het maken van indrukwekkende foto’s als aandenken aan je incentive reis in Peru. Terugtocht naar Cusco einde dag.

Dag 5 - Cusco - Terugvlucht

Terugvlucht naar Lima en naar huis. Einde van een onvergetelijke bedrijfsreis in Peru!

Lokale bevolking

Vraag hier jouw Peru reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsreis naar het mysterieuze Peru! 

  Wat zeggen onze klanten

  Graag een impressie? Bekijk onze review pagina!

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Hotel optie

   Inkaterra Hacienda Urubamba – Sacred valley Cusco

    
   2. Inkaterra-Hacienda-Urubamba - Lobby
   2.-Inktarerra-Urubamba-Superior-room-1024x576
   2.-Inkaterra-Urubamba-Front-1024x683

   Bekijk onze andere unieke bestemmingen!