Voorbeeldreis Noorwegen

Bedrijfsreis Noorwegen

Ontdek tijdens je bedrijfsreis, incentive reis of lustrumreis Noorwegen, het land wat powered by nature is! Je kunt de geweldige fjorden, bergen, meren, watervallen verkennen te voet, per fiets, trein of tijdens een schitterende fjord cruise. Noorwegen is de perfecte bedrijfsreis bestemming. Laat je inspireren door onze voorbeeldreis, die geheel aan te passen is naar jouw wensen!

Voorbeeldprogramma

Dag 1: Aankomst Oslo + wandeling Vallei
Dag 2: De beroemde bergen Railway trein, wandeling en mountainbiken
Dag 3: Fjord cruise & viking dorp
Dag 4: Fjorden per ribboot tour of kayak & vertrek

Personeelsreizen op maat

Dag 1 - Aankomst Oslo

Na aankomst reizen we vandaag door een prachtige vallei naar ons hotel. Onderweg maken we een mooie stop aan een meer en op een berg waar we worden verwelkomd met traditionele Noorse specialiteiten en muziek. De route biedt schitterende landschappen; uitgestrekte bergen, meren en rivieren met vismogelijkheden, paardrijden, wandeltracks en mountainbike mogelijkheden. We maken een wandeling van 1 of 2 uur maken met een lokale gids en hebben een borrel bij aankomst in het hotel. Daarna genieten van een heerlijk avondmaal.

Personeelsreizen op maat

Dag 2 - Treinrit, wandeling en mountainbiken

We nemen in de ochtend de beroemde Bergen Railway trein door een prachtig fjordenlandschap. 

In het begin van de middag komen we aan bij een prachtige stop, vanwaar we een mooie wandeling maken tot aan een boerderij. Hier lunchen we en stappen daarna op de fiets en fietsen door een schitterende valley naar het dal.

Fiets verhuur tijdens een incentive reis naar Noorwegen

Dag 3 - Fjord cruise & viking dorp

Vandaag maken jullie een schitterende Fjord cruise per elektrische boot op de UNESCO-listed Nærøyfjord naar Gudvangen. Bewonder de prachtige natuur van Noorwegen samen met je team.

Na de fjord cruise worden we verwelkomd op de pier en naar het Viking-dorp gebracht, waar we deelnemen aan enkele Viking-activiteiten, zoals pijl en boog schieten en bijl gooien. We kunnen daarna aanschuiven voor een traditioneel Viking-diner geserveerd op tafels van dikke boomstammen met kaarsen en keramisch aardewerk.

Bedrijfsreis Noorwegen - Voorbeeldreis

Dag 4 - Ribtour/kayak & vertrek

Na het ontbijt kunnen we een mooie wandeling maken met een
gids, waarbij jullie nog een keertje genieten van het schitterende uitzicht op de fjorden en bergen of geniet nog even van het prachtige uitzicht per kayak of ribtour.

Transfer terug naar Oslo met lekkere lunch en prachtige vergezichten.

Dit regelen we voor jou:

  Accommodatie

  Transfer

   Gids

   Activiteiten

   Maaltijden

Dit regelen we voor jou:

   Accommodatie           Transfer

   Gids                             Activiteiten 

   Maaltijden

Prijzen:

Wij werken flexibel, transparant en snel en hebben een wereldwijd netwerk. Omdat onze reizen maatwerk zijn, stellen wij offertes samen met competitieve prijzen o.b.v. jouw wensen en budget. Je zult dus geen vanaf prijzen aantreffen op onze website. Contact ons voor jouw offerte op maat. 

Prijzen:

Wij werken flexibel, transparant en snel en hebben een wereldwijd netwerk. Omdat onze reizen maatwerk zijn, stellen wij offertes samen met competitieve prijzen o.b.v. jouw wensen en budget. Je zult dus geen vanaf prijzen aantreffen op onze website. Contact ons voor jouw offerte op maat. 

Waarom UYUNI Travels

Unieke bestemmingen  wereldwijd

Reisvoorstel op maat

Jarenlange ervaring en certified incentive specialist

Persoonlijke begeleiding

Vraag hier jouw Noorwegen reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

    Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsreis naar het prachtige Noorwegen! 

    Bekijk onze andere unieke bestemmingen!