1. Home
 2. /
 3. Voorbeeldreizen
 4. /
 5. Bedrijfsreis Noorwegen

Voorbeeldreis Noorwegen

Ontdek tijdens je bedrijfsuitje of teambuildingsreis Noorwegen, het land wat powered by nature is! Je kunt de geweldige fjorden, bergen, meren, watervallen verkennen te voet, per fiets, trein of tijdens een schitterende fjord cruise. Noorwegen is de perfecte bedrijfsreis bestemming. 

Programma

Dag 1: Aankomst Oslo + wandeling Vallei
Dag 2: De beroemde bergen Railway trein, wandeling en mountainbiken
Dag 3: Fjord cruise & viking dorp
Dag 4: Fjorden per ribboot tour of kayak & vertrek

Personeelsreizen op maat

Dag 1 - Aankomst Oslo

Na aankomst reizen we vandaag door een prachtige vallei naar ons hotel. Onderweg maken we een mooie stop aan een meer en op een berg waar we worden verwelkomd met traditionele Noorse specialiteiten en muziek. De route biedt schitterende landschappen; uitgestrekte bergen, meren en rivieren met vismogelijkheden, paardrijden, wandeltracks en mountainbike mogelijkheden. We maken een wandeling van 1 of 2 uur maken met een lokale gids en hebben een borrel bij aankomst in het hotel. Daarna genieten van een heerlijk avondmaal.

Personeelsreizen op maat

Dag 2 - Treinrit, wandeling en mountainbiken

We nemen in de ochtend de beroemde Bergen Railway trein door een prachtig fjordenlandschap. 

In het begin van de middag komen we aan bij een prachtige stop, vanwaar we een mooie wandeling maken tot aan een boerderij. Hier lunchen we en stappen daarna op de fiets en fietsen door een schitterende valley naar het dal.

Fiets verhuur tijdens een incentive reis naar Noorwegen

Dag 3 - Fjord cruise & viking dorp

Vandaag maken jullie een schitterende Fjord cruise per elektrische boot op de UNESCO-listed Nærøyfjord naar Gudvangen. Bewonder de prachtige natuur van Noorwegen samen met je team.

Na de fjord cruise worden we verwelkomd op de pier en naar het Viking-dorp gebracht, waar we deelnemen aan enkele Viking-activiteiten, zoals pijl en boog schieten en bijl gooien. We kunnen daarna aanschuiven voor een traditioneel Viking-diner geserveerd op tafels van dikke boomstammen met kaarsen en keramisch aardewerk.

Noorse fjorden
Kajakken in Noorwegen tussen de Noorse Fjorden

Dag 4 - Ribtour/kayak & vertrek

Na het ontbijt kunnen we een mooie wandeling maken met een
gids, waarbij jullie nog een keertje genieten van het schitterende uitzicht op de fjorden en bergen of geniet nog even van het prachtige uitzicht per kayak of ribtour.

Transfer terug naar Oslo met lekkere lunch en prachtige vergezichten.

Vraag hier jouw Noorwegen reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsreis naar het prachtige Noorwegen! 

  Wat zeggen onze klanten

  Graag een impressie? Bekijk de Noorwegen foto’s van een van onze klanten. 

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Bekijk onze andere unieke bestemmingen!