1. Home
 2. /
 3. Voorbeeldreizen
 4. /
 5. Bedrijfsreis Montenegro

Voorbeeldreis Montenegro

Montenegro is een klein land op de balkan vol met verassingen. De combinatie van adembenemende landschappen, rijke cultuur en avontuurlijke activiteiten maakt Montenegro een perfecte bestemming voor je volgende bedrijfsreis of teambuilding trip. 

Programma bedrijfsuitje Montenegro

Dag 1: Aankomst in Montenegro, met speedboats naar beachclub. (Optioneel: submarine tunnels en underwater aged wijn)

Dag 2: Mountain Adventure, Lovcen National park en Kotor Hike.

Dag 3: Winery en vertrek

Dag 1 - Aankomst & speedboats

Welkom in Montenegro!

Bij aankomst worden jullie welkom geheten door de lokale reisbegeleiding.

Transfer naar het kustplaatsje Montenegro waar een heerlijk drankje op jullie staat te wachten en de speedboten klaar staan om jullie mee te nemen naar de beach club waar we zullen relaxen aan zee en dineren.

Onderweg kunnen we met de speedboten optioneel een stop maken bij de submarine tunnels waar een saxofonist kan spelen onder het genot van een glas underwater aged wijn.

Dag 2 - Mountain Adventure

In de ochtend vertrekken jullie per jeeps vanaf het hotel naar de bergen. Er staat een schitterende self-drive jeep safari op jullie te wachten met waanzinnige uitzichten. We rijden over de 25 serpentine mountain road naar het Lovcen National Park! We maken een spectaculaire hike naar het fort van Kotor en vervolgen onze jeep tour.

Picknick in het national park met folklore muziek

Andere optionele activiteiten: quad rijden, raften, ziplinen, rock climben.

Dag 3 - Wijnproeverij

Vandaag maken we nog een heerlijke stop voor een wijnproeverij. Volg een rondleiding door de wijngaarden, proef de heerlijke wijnen en ervaar de gastvrijheid van Montenegro. Met lekkere hapjes en verschillende wijnen genieten jullie nog even van de laatste dag.

Transfer naar de luchthaven.

– Einde van een onvergetelijke bedrijfsreis naar Montenegro –

Vraag hier jouw Montenegro reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsreis naar Montenegro! 

  Wat zeggen onze klanten

  Graag een impressie? Bekijk onze review pagina!

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Bekijk onze andere unieke bestemmingen!