1. Home
 2. /
 3. Voorbeeldreizen
 4. /
 5. Bedrijfsreis Marokko

Voorbeeldreis Marokko

Ontdek tijdens je bedrijfsreis of teambuildingsreis de hoge Atlas, kleurrijke souks vol kruiden, mooie Marokkaanse architectuur en idyllische steegjes om in te verdwalen. Ervaar de Sahara per jeep, per luchtballon en een 1001 nacht, een reis om nooit te vergeten. Marokko is de perfecte bestemming voor je volgende bedrijfsreis of bedrijfsuitje! 

Dag 1 - Aankomst Marrakech

Welkom in Marrakech!

Jullie ontmoeten je lokale gids op de airport, privé transfer naar hotel. Bij aankomst in het hotel staat er heerlijke Marokkaanse thee en gebak voor jullie klaar.

Lunch op het terras in het middeleeuwse gedeelte van de stad.

’s Middags kunnen jullie ontspannen bij het zwembad en hebben jullie ’s avonds een diner in Palais Soleiman, Marokkaans menu & entertainment.

Marokkaanse muntthee
Kruiden en specerijen
Marokkaanse lamp

Dag 2 - Marrakech en Marokkaanse kunst en cultuur

Deze ochtend gaan we Marrakech verkennen tijdens een wandeling met gids. We bezoeken het authentieke Marrakech, de kleurrijke souks, genieten van een theeceremonie bij een Marokkaanse familie en ervaren de Marokkaanse manier van leven.

Jullie ontdekken kunst en cultuur in een riad, het traditionele huis van de medina. Tijdens de kunst- en cultuurworkshops kun je kiezen uit; Kookles, een thee & henna ceremonie, aardewerk maken, artistieke Arabische kalligrafie, Marokkaanse theeceremonie

Lunch in de riad – op Marokkaanse manier.
Einde middag is er tijd om te ontspannen bij het zwembad of voor een Hammam & Spa-behandeling.

Transfer & diner in het trendy Comptoir Darna met welkomstcocktail & internationaal of Marokkaans menu – DJ met folkloristische en artistieke show.

Dag 3 - Luchtballonvaart en Atlas gebergte per jeep

Deze ochtend is er de mogelijkheid een adembenemende luchtballonvaart over Marrakech te maken om 5 uur (optioneel). Geniet daarbij van de zonsopgang en onvergetelijke landschappen en kleuren van de omgeving van Marrakech.

We gaan vandaag een 4X4 ralley-rit door het Atlasgebergte maken (met chauffeurs of zelf rijden). Een geweldige ervaring tijdens je bedrijfsreis hier in Marokko! Lunch aan het Lalla takerkoust meer. Vervolg naar het nomadenkamp in de wilde Agafay-woestijn waar we een lokale berbers-stammen ontmoeten, een authentieke ervaring. In het tentenkamp in de woestijn waar we die nacht zullen verblijven staat een 1001 nachten diner op ons te wachten, met Marokkaans entertainment, DJ, bar & muziek. Een feest onder de sterren, net een sprookje. Overnachting in een luxe tentenkamp in de woestijn.

Bedrijfsuitje naar Marokko
Nomadenkamp - incentive Marokko
Marokkaans eten

Dag 4 - Vertrek

We sluiten de reis af met een heerlijk berber of internationaal ontbijt in het tentenkamp.

Optioneel: yoga en meditatiesessie bij zonsopgang of een mooie wandeling.

Einde van een onvergetelijke bedrijfsreis in Marokko!

Kleurrijke souks in Marokko - incentive reis

Vraag hier jouw Marokko reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsuitje naar het kleurrijke Marokko! 

  Bekijk hier één van onze projecten

  UYUNI Travels organiseerde voor een mooi team een onvergetelijke reis naar Marokko!

  Zij hebben o.a. het Atlas gebergte per luchtballonvaart ontdekt, de creativiteit de vrije loop gelaten tijdens een professionele Marokkaanse pottery class, een 4×4 self-drive door de woestijn en gedanst onder de sterrenhemel in een woestijnkamp met DJ.

  Wil jij ook met je team naar Marokko? Neem contact met ons op en wij helpen je graag.

  Wat zeggen onze klanten

  Graag een impressie? Bekijk dan de Marokko foto’s van een van onze klanten.

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Bekijk onze andere unieke bestemmingen!