1. Home
 2. /
 3. Voorbeeldreizen
 4. /
 5. Bedrijfsreis Lissabon

Voorbeeldreis Lissabon

Lissabon is de hoofdstad van Portugal en een perfecte bestemming voor een bedrijfsreis of teambuildingsuitje. Op slechts 15 minuten rijden vind je prachtige stranden en met een groot aanbod aan (culturele) activiteiten, is er voor ieder wat wils! 

lisboa tram

Dag 1 - Aankomst Lissabon & citytour

Welkom in Lissabon! Op de luchthaven staat er transfer op jullie te wachten die jullie naar de stad brengt voor een leuke city tour!

Jullie bezoeken onder andere Belém, de wijk met de grootste concentratie aan erfgoed en musea in het land. Hier vind je onder andere de toren van Belém, het Jerónimos Klooster, het Belém Culturele Centrum en het Museum van kunst, architectuur en technologie.

Uiteraard mag een ritje in de tram niet ontbreken. Dit is misschien wel één van de meest gewilde toeristische attractie. 

Dag 2 - Sintra Jeep Safari

Vandaag bezoeken jullie het prachtige dorp Sintra. Per jeep worden jullie naar het dorp gebracht waar jullie al het moois van Sintra kunnen bewonderen. Sintra legt de link tussen land en oceaan. Hier wordt natuur, architectuur en geschiedenis op unieke wijze gecombineerd. Het is de portugese hoofdstad van de Romantiek en wanneer je een reis door de bergen maakt, lijkt het alsof je in een sprookje bent beland. 

Dag 3 - Zeilen

Jullie laatste dag hier in Lissabon sluiten jullie ontspannend af met een zeiltocht. Geniet samen met je team van het prachtige weer, het water, een drankje, het uitzicht en de gezelligheid met elkaar.

Bewonder de prachtige zonsondergang, terwijl jullie genieten van een heerlijk diner.

Transfer naar de luchthaven en einde van een onvergetelijke bedrijfsreis naar Lissabon.

Vraag hier jouw Lissabon reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsreis naar Lissabon! 

  Wat zeggen onze klanten

  Graag een impressie? Bekijk onze review pagina!

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Bekijk onze andere unieke bestemmingen!