1. Home
 2. /
 3. Voorbeeldreizen
 4. /
 5. Bedrijfsreis Lapland

Voorbeeldreis Lapland

Ervaar tijdens je bedrijfsreis of teambuilding trip in Lapland al het moois wat dit land te bieden heeft. Lapland is een buitengewone incentive bestemming. Bewonder het Noorderlicht, maak een husky-safari of een sneeuwscootertocht, ontmoet een rendierherder aan het werk of maak je eigen ijssculptuur. In Lapland heb je genoeg keus uit bijzondere activiteiten. Een geweldige ervaring! 

Sami hut in Lapland
Noorderlicht

Dag 1 - Lapland

Welkom in Lapland! Het avontuur gaat meteen beginnen wanneer jullie op een avontuurlijke manier naar jullie lodge worden gebracht.

Jullie hebben de keuze uit een van de volgende airport transfers:

1. Rendier airport shuttle
Bedekt in warme dekens, wordt je op sprookjesachtige manier naar je lodge gebracht. 

2. Sneeuwscooter transfer
De snowmobiles staan net buiten de airport op ons te wachten, ready to take off and become one with the winter forest? Let’s go!

Gourmet diner in een wilderness kamp & op zoek naar het Noorderlicht. Overnachting optie: Aurora cabins

Sneeuwscootertocht
Husky safari in Lapland

Dag 2 - Husky safari & sneeuwscooters

‘s Ochtends maken jullie een geweldige husky-safari in de wildernis en hebben jullie een heerlijke lunch. Een ervaring om nooit te vergeten!

In de middag gaan jullie de ijsvlaktes per sneeuwscooter verkennen.
Wil je andere arctic activiteiten uitproberen zoals snowshoewalking of Ice fishing? Alles is mogelijk!

Diner in een Sámi-hut, geserveerd rond een vuur met gastheren gekleed in Sámi National Dress. Of wat dacht je van een traditioneel Lumberjack diner! 

Overnachting optie: igloos

Lumberjack van Lapland
Kampvuur

Dag 3 - Rendierfarm en Ice hotel

In de ochtend krijgen jullie de unieke kans om een lokale rendierherder aan het werk te zien op een rendierboerderij, terwijl je per rendierslee over de toendra reist. Leer de skills van een traditionele Lapse lasso “suopunki”, het belangrijkste hulpmiddel om de rendieren in het wild te vangen. 

Bezoek het Arctic Ice hotel
Een once-in-a-lifetime ervaring om het Ice hotel & Ice restaurant te bezoeken. Er is de mogelijkheid in teams een eigen ijssculptuur te maken!

Einde van een onvergetelijke bedrijfsreis naar Lapland!

Rendier in Lapland
Sneeuwscootertocht tijdens je personeelsreis
Foto van het sneeuwscooter verhuur gebouw.

Vraag hier jouw Lapland reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfreis naar het buitengewone Lapland! 

  Wat zeggen onze klanten

  Graag een impressie? Bekijk de Lapland foto’s van een van onze klanten.

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Hotel mogelijkheden:

   Aurora cabins - Glass igloos

   Aurora cabin van binnen
   Aurora Cabins in Lapland
   Aurora cabin van binnen met het noorderlicht

   ICE Hotel

   Ice hotel
   IJshotel in Lapland - personeelsreis
   Ice hotel

   Bekijk onze andere unieke bestemmingen!