Voorbeeldreis Kroatië

Kroatië is de perfecte bestemming voor je bedrijfsreis of teambuilding trip. Ontdek de prachtige Romeinse stad Split met zijn rijke geschiedenis! Ga per catamaran naar het pittoreske eiland Hvar en ontdek het eiland verder met kleurrijke vintage kevers.
Ook de wateractiviteiten in het kristalheldere water zijn verbluffend. Zeilen, suppen of kajakken? Het kan allemaal! Proef de beste wijnen en olijven op een van de ranches en dineer in een mystieke burcht met uitzicht op zee en sluit af met een privé strandfeest. Een avontuurlijke, culturele en ontspannende reis naar Kroatië die je nooit zult vergeten! 

Programma

Dag 1: Aankomst Split, city walk oude centrum
 
Dag 2: Ontdek Hvar eiland per vintage car, wijnproeverij en wateractiviteiten
 

Dag 3: BBQ lunch, Buggy ride & vertrek

Dag 1 - Aankomst Split, ancient city walk

Rondleiding door de oude binnenstad van Split.

Split is een historische stad en een van de oudste parels van de Middellandse Zee. Het schitterende paleis met zuilengalerij, de tempel van Jupiter, de muren en deuren en vele andere monumenten maken indruk op de reizigers van over de hele wereld. De stad is trots op de kathedraal, de oudste ter wereld.

Wandel door de smalle straatjes en proef de Dalmatische keuken in de vele restaurants en tavernes in het oude deel van de stad. Daarna nemen we de Catamaran naar het eiland Hvar, waar ons een heerlijk diner met uitzicht op zee wacht.

Dag 2 - Ontdek Hvar per vintage car & wateractiviteiten

We starten de dag met een eilandtour in vintage Kevers. De kleurrijke Volkswagen Kevers worden bestuurd door de deelnemers, een geweldige ervaring tijdens je reis naar Kroatië!


Daarna lunchen we op ranch Hora, een perfecte plek om de authentieke levensstijl van het eiland te ervaren! Er staat een wijnproeverij en olijf (olie) proeverij op het programma, evenals uitleg over de productieprocessen. Daarnaast geniet je van de lokale huisgemaakte producten, een traditionele Dalmatische lunch en neem je deel aan een kookles.

In de middag vrije tijd en wateractiviteiten zoals suppen, kajakken en zeilen. In de avond hebben jullie een galadiner in een privé-fort aan zee en een strandfeest.

Dag 3 - BBQ lunch, buggy ride & vertrek

Vandaag maken jullie in de ochtend een buggyrit over het eiland of verkennen jullie de oude binnenstad van Hvar. Jullie genieten van een heerlijke BBQ-lunch in een strandclub en hebben wat vrije tijd tijd voordat jullie teruggaan naar Split.

Einde van een onvergetelijke bedrijfsreis naar Kroatië!

Vraag hier jouw Kroatië reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsreis naar het avontuurlijke Kroatië! 

  Waarom UYUNI Travels

  Unieke bestemmingen  wereldwijd

  Reisvoorstel op maat

  Jarenlange ervaring en certified incentive specialist

  Persoonlijke begeleiding

  Wat onze klanten zeggen over Kroatië

  Bekijk onze andere unieke bestemmingen!