1. Home
 2. /
 3. Voorbeeldreizen
 4. /
 5. Bedrijfsreis Jordanië

Voorbeeldreis Jordanië

Ervaar tijdens een bedrijfsreis of teambuildingsuitje in Jordanië prachtige woestijnlandschappen per jeep, een van de 7 wereldwonderen, Petra, de bedoeïenen tradities tijdens een schitterend diner en dobber op de dode zee!

Programma

Dag 1: Aankomst Amman
Dag 2: Bedouin ervaring + Dana NP
Dag 3: Petra + Wadi Rum + Dode zee
Dag 4: Dead Sea + vertrek

Dag 1 - Amman

We ontmoeten de gidsen op de airport en rijden naar het hotel in de hoofdstad Amman.

We dineren in Kan Zaman, een restaurant op de heuveltop van een oud Jordaans dorp en omringd door de stenen muren van een oude nederzetting. Het elegante restaurant biedt een brede selectie aan heerlijke oosterse gerechten, verse, met zout gebakken zeevruchten en een selectie van lokaal geïnspireerde gerechten en verleidelijke desserts.

Petra

Dag 2 - Bedoeïenen ervaring & Petra

‘s Morgens vertrekken jullie naar het Dana-reservaat voor een kijkje in het leven van de bedoeïenen. We maken Kohl voor make-up; Arabische koffie; bakken brood en weven tenten van geitenhaar. Alle opbrengsten gaan naar de lokale gemeenschap.

In de middag rijden we naar Petra: de roze stad en tevens hoofdstad van de Nabateense Arabieren, een van de bekendste en rijkste archeologische plaatsen ter wereld. Petra, het wereldwonder is werelderfgoed, en wordt van over de hele wereld bezocht. Petra is half uitgehouwen en half gebouwd in een rots en is omringd door bergen vol met kloven en passages.

In de avond dineren we in geprivatiseerde bedoeïenententen, met een Jordaanse live band in “Little Petra”, een zeer unieke ervaring!

Jordanië bedrijfsreis - voorbeeldreis

Dag 3 - Wadi Rum per jeep

Vandaag ontdekken jullie de Wadi Rum-woestijn per jeep. Weer en wind sneden de imposante, torenhoge rotsen ook bekend als de ‘vallei van de maan’! Je ziet de Um Frouth Arch, de zeven pijlers van wijsheid, het Lawrence Arabia House, de zandduinen en Nabatean inscripties. Met 20.000 inscripties en 25.000 rotstekeningen is de woestijn van Wadi Rum een unieke plek op aarde. UNESCO heeft de woestijn niet voor niets op de Werelderfgoedlijst geplaatst. Per jeep ga je off the-beaten-track en bezoek je de belangrijkste bezienswaardigheden van de Wadi Rum woestijn. Ook bezoek je immense canyons, rotsbogen, zandduinen en Nabatean-plekken. Aan het einde van de middag gaan we door naar de dode zee, voor een schitterend gala diner aan zee. Een ervaring om nooit te vergeten!

Wadi rum per jeep

Dag 4 - Dode zee en vertrek

De Dode Zee is het laagste punt op aarde (400 m onder de zeespiegel) en heeft ongewoon warm en mineraalrijk water dat bezoekers sinds de oudheid heeft aangetrokken, waaronder koning Herodes en de koningin, Cleopatra.

Geniet van wat vrije tijd aan de Dode Zee en ervaar het drijven in zout water. Je kunt ook het moddermasker van de Dode Zee proberen!

Vandaag keren we terug naar het vliegveld voor de vlucht terug na een fantastische bedrijfsuitje naar Jordanie!

Vraag hier jouw Jordanië reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsreis naar het betoverende Jordanië! 

  Wat zeggen onze klanten

  Graag een impressie? Bekijk onze review pagina!

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Bekijk onze andere unieke bestemmingen!