1. Home
 2. /
 3. Voorbeeldreizen
 4. /
 5. Bedrijfsreis Istanbul

Voorbeeldreis Istanbul

Istanbul is verdeeld door de Bosphorus over Europa en Azië, waardoor je in Istanbul zowel moderne westerse invloeden als traditionele oosterse invloeden vindt. Het is dé economische, historische en culturele stad van Turkije. Met tal van bezienswaardigheden, een culturele diversiteit en een bruisend nachtleven maakt dit Istanbul tot een perfecte bedrijfsreis of teambuilding bestemming waar jullie nog vaak aan zullen terug denken. 

Cami Moskee in Istanbul

Dag 1 - Aankomst Istanbul

Aankomst in Istanbul en transfer naar de stad.

De eerste dag zullen jullie Istanbul gaan verkennen met een leuke sightseeing tour! Tijdens de tour kan je onder andere het Hagia Sophia & Topkapi Palace, Cistern en het Grand Bazaar bewonderen. Daarnaast zullen jullie een rooftop walk doen over de Grand Bazaar. In kleine groepjes van 9 personen kunnen jullie van het uitzicht genieten. 

We nemen nog geen afscheid van de rooftop, want in de avond staat er een exclusieve cocktail workshop op het programma. Leer samen met je team om de lekkerste cocktails te maken in een gezellige rooftop bar.

Cami Moskee in Istanbul
Jeep safari

Dag 2 - Jeep safari & glamping

Vandaag maken jullie een geweldige jeep safari, waarbij jullie na afloop overnachten in een luxe glamping tent. Jullie worden gebracht naar het bosgebied in het Aziatische deel van het land. Elke 4×4 jeep heeft zijn eigen professionele chauffeur en jullie krijgen zelfs de kans om de jeep zelf te besturen! De safari duurt zo’n 1,5 – 2 uur. Na afloop worden jullie met de jeeps naar de glamping tenten gebracht.

Picknick tafel

Optie 2 - Bezoek wijngaarden

Jullie hebben ook de keuze om wijngaarden te bezoeken die iets buiten Istanbul liggen. Wist je dat Turkije één van de geboorteplaatsen van de wijncultuur in de wereld is? Tijdens de wijnproeverijen zullen jullie genieten van verschillende Turkse wijnen, waaronder een Turks Safir of Bogazkere. Een gezellige middag met het gehele team, waarbij jullie genieten van de wijnen, lunch, snacks en natuurlijk van de gezelligheid met elkaar.

Picknick tafel
Turkse Hammam

Dag 3 - Turks bad ervaring (optioneel)

Voor de liefhebbers, kunnen jullie de ochtend ontspannend beginnen met een echte Turks bad ervaring. Jullie bezoeken een echte Turkse Hamam, waar jullie eventjes helemaal tot rust kunnen komen. Bij aankomst ontvangen jullie grote kleurrijke handdoeken voordat jullie de marmeren kamer binnen gaan. Eenmaal de kamer binnen, wacht er een heerlijke massage met speciale badhandschoenen op jullie. Het Turks bad ervaring zorgt er gegarandeerd voor dat jullie zich ontspannen voelen, zowel fysiek als mentaal.

Cruise over de Bosphorus

Dag 3 - Privé cruise over de Bosphorus

In de middag maken jullie een prachtige boottocht over de Bosphorus, een zeestraat die deel uitmaakt van de continentale grens tussen Azië en Europa. De Bosphorus verbindt de zee van Marmara en de Zwarte Zee en is één van de mooiste plekken ter wereld. Terwijl jullie genieten van het prachtige uitzicht, zal jullie persoonlijke gids wat meer vertellen over de mooie bezienswaardigheden waar jullie langs zullen varen, zoals de Rumeli Fortress en de Beylerbeyi  Palace. Geniet samen met je team van dit leuke en ontspannende activiteit. Uiteraard krijgen jullie een heerlijke lunch geserveerd.

Transfer naar de luchthaven

Cruise over de Bosphorus

Vraag hier jouw Istanbul reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsreis naar Istanbul! 

  Wat zeggen onze klanten

  Graag een impressie? Bekijk onze review pagina!

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Bekijk onze andere unieke bestemmingen!