Bedrijfsreis India

Voorbeeldreis India

Chaotisch, overweldigend, gek, mooi en fantastisch. Als je op zoek bent naar een echte cultuurschok, is India de juiste bestemming voor je volgende bedrijfsreis of teambuildingsuitje. Ontdek het oude New Delhi per riksja, laat je overweldigen door de sprookjesachtige paleizen, het heerlijke eten en de kleurrijke sfeer. Bezoek wereldwonder Taj Mahal, ervaar de ongeevenaarde luxe van de verfijnde hotels, kleed je aan in Saree’s voor de dames en Kurta Pyjama’s & Safa’s voor de mannen tijdens galadiners en maak deel uit van een echt kleurenfestival.

Laat je inspireren door onze voorbeeldreis, die geheel aan te passen is naar jouw wensen!

Programma

Dag 1: Aankomst New Delhi
Dag 2: New Delhi
Dag 3: Agri, Taj Mahal
Dag 4: Jaipur
Dag 5: Jaipur
Dag 6: Vertrek

 

Dag 1 - Aankomst Delhi

Je bedrijfsreis naar India begint: welkom op de luchthaven met “Mouli” – een rode draad van katoen, die als zeer heilig wordt beschouwd en wordt gebruikt bij religieuze ceremonies in India. Men gelooft dat deze rode draad de persoon die het draagt, beschermt tegen het kwaad.

Transfer naar het hotel met gids.

Bij aankomst de traditionele Indiase ‘Welcome’ met Aarti & Tika gevolgd door een niet-alcoholisch welkomstdrankje.

Buddha-806x1024

Dag 2 - New Delhi

Na het ontbijt vertrek naar Old Delhi, en-route tour door New Delhi langs de gebouwen van het Secretariaat, het President’s Palace en de India Gate. Bij aankomst in Old Delhi maken we een fietstocht met een riksja langs de kleurrijke markten en smalle straatjes van Chandani Chowk eindigend bij Jama Masjid – de grootste moskee van India, gebouwd in 1656.

Transfer per bus naar het Lodi-restaurant voor de lunch. Keer daarna terug naar het hotel voor een vrije middag/vrije tijd om te winkelen.

Diner in restaurant The Spice Route in het Imperial Hotel. Bekend als een van de top tien restaurants ter wereld! Dit is dus zeker een aanrader tijdens je bedrijfsreis in India!

Dag 3 - Agri, Taj Mahal, Jaipur

Na het ontbijt transfer naar het treinstation of vliegveld voor een reis naar Agra. In Agra transfer per Tonga (paardenkoets) naar de hoofdingang van de Taj Mahal. Bezoek van The Taj Mahal – het architectonische hoogstandje van Shah Jahan voor zijn vrouw Mumtaz.

Lunch in de verhoogde tuinen van Taj Khema met uitzicht op de Taj Mahal met live optreden van Sita- en Tabla-muzikanten. Gasten hebben de mogelijkheid om een ​​Henna-tatoeage te laten zetten. Na de lunch gaan we richting Jaipur, met aan boord van de bussen masseurs voor hoofd- en schoudermassage. Onderweg stoppen we bij Umaid Lake Palace, Kalakho voor een thee of koffiepauze.

Zoals in het verleden, toen Maharajahs koninklijk bezoek had, vind een prachtig tafereel plaats met versierde kamelen, paarden en olifanten in een ceremonieel welkom met cocktails gevolgd door een diner.

Dag 4 - Jaipur

Exclusief ontbijt in het authentieke Jaigarh-fort, gebouwd in 1726. Omdat het op een hoge heuvel ligt, geeft het een spectaculair uitzicht op Jaipur en ook op Amber Fort. Per jeeps rijden we naar het Amber Fort. We bekijken het fantastische Amber Fort en genieten van een lunch. Per jeeps verlaten we het fort, terug naar het hotel.

Rest van de middag vrij te besteding; speel een potje cricket, kameelpolo of voetbal met de lokale bevolking of maak een wandeling door de oude stad Jaipur. Diner in een prachtig restaurant.

 

Dag 5 - Jaipur - Samode

We beginnen de dag voor de liefhebbers met een traditionele yogasessie in de tuinen van het hotel. Na het ontbijt rijden we naar de Lakshmi Narayan-tempel om meer te weten te komen over de religies van India. Tevens maken we ook riksja rit door de oude stad van Jaipur en bezoeken we de City Palace – de koninklijke residentie. We lunchen in het mooie Samode Haveli – een erfgoed hotel, waarna we rijden naar het Samode Palace. Bij de ingang van het Samode dorp stappen we in overdekte kamelenkarren en rijden we in een koninklijke stoet, vergezeld door een lokale band, door het schitterende dorpje Samode, tot aan het paleis.

Dit paleis, gebouwd 475 jaar geleden, is een lust voor het oog en is voorzien van hedendaagse luxe. Voor het gala diner in Samode palace worden we gekleed in traditionele Indiase kleding – Saree’s voor de dames en Kurta Pyjama’s & Safa’s (tulbanden) voor de mannen. Tijdens een onvergetelijk diner onder de sterren worden we vergezeld door muzikanten. dansers en een DJ. Overnachting in Samode Palace.

India bedrijfsreis - voorbeeldreis

Dag 6 - Samode & Vertrek

Ontbijt in de tuinen van Samode Bagh. Holi Celebrations (Festival of Colors) in de tuinen van Samode Bagh. Elke gast krijgt een witte kurta & pyjama voor deze viering! Lunch in het restaurant van het Samode Palace.

Vertrek voor vlucht naar Delhi en naar huis.

Einde van een onvergetelijke bedrijfsreis in India!

Vraag hier jouw India reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsreis naar het bruisende India! 

  Wat zeggen onze klanten

  Graag een impressie? Bekijk onze review pagina!

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Hotel opties

   New Delhi - The Imperial

   Jaguar-at-the-main-porch-1024x704
   Heritage-Room-1024x683
   The-Swimming-Pool-1024x683

   Agra- Oberoi Amar Vilas

   Fountains-at-the-Collanade-area-1024x846
   Premier-Room-3-1024x683
   swimming-pool-4-1024x512

   Jaipur - Rambagh Palace

   hotel1-1024x739
   Resplendent loby_1
   The-Palace-Courtyard-1024x744

   Samode- Samode Palace

   Durbar-hall-685x1024
   Jacuzzi-Courtyard-in-a-royal-suite-1024x724
   Sultan-mahal-1024x680

   Bekijk onze andere unieke bestemmingen!