Bedrijfsreis IJsland

Voorbeeldreis IJsland

Ontdek tijdens je bedrijfsreis, teambuilding trip of lustrumreis de geothermische activiteiten en natuurlijke hoogtepunten van IJsland; geisers, 125 vulkanen, gletsjers en thermale warmwaterbronnen. Ontdek het spectaculaire landschap per monstertruck of sneeuwscooter of ontspan in de blue lagoon. Er is 95% kans om walvissen te spotten en je kunt het noorderlicht zien vanaf eind augustus. IJsland is de perfecte bestemming voor een bedrijfsuitje! Laat je inspireren door onze voorbeeldreis, die geheel aan te passen is naar jouw wensen en behoeften.

Programma

Dag 1: Aankomst in Reykjavic & Blue Lagoon
Dag 2: IJslands natural highlights + Sneeuwscooter
Dag 3: Hot springs & waterfalls per monstertruck
Dag 4: Terugreis

Dag 1 - Reykjavic & Blue Lagoon

Welkom in IJsland!

Jullie ontmoeten je lokale gids op de luchthaven van Keflavik. Vandaag bezoeken jullie de Blue Lagoon, een van de populairste activiteiten van IJsland en ideaal voor een bedrijfsreis. Het is een geothermisch bad in het midden van een groot lavaveld. Jullie zullen genieten van een verfrissend bad of een duik in het aangenaam warme mineraalrijk water (36 °C-38 °C). Het warme water van de Blue Lagoon en de actieve ingrediënten zoals mineralen zouten, siliciumdioxide en blauwgroene algen helpen te ontspannen en te ontsnappen aan de stress en spanning van het dagelijks leven.

Transfer naar hotel. Jullie zullen genieten van een dinercruise met walvissen spotten. Meer dan 95% kans om walvissen te spotten!

Dag 2 - Geisers, gletsjers & sneeuwscooters

In de ochtend bezoeken jullie een van de natuurlijke hoogtepunten van IJsland, de beroemde Golden Circle. Jullie gaan naar het Thingvellir National Park, een park met spectaculaire geologische activiteiten. Jullie bezoeken de machtige waterval Gullfoss – de gouden watervallen – misschien wel de mooiste van het land. Daarna gaan jullie naar het actieve geothermische gebied Haukadalur, met de bekende Geysir en Strokkur geisers, en vele andere warmwaterbronnen. De Strokkur barst elke 5-7 minuten uit tot 25 meter.

Aan het einde van de dag gaan jullie naar de Langjökull-gletsjer waar jullie met sneeuwscooters over de eindeloze ijskappen rijden. Na de rit met de sneeuwscooters kunnen jullie wel wat anti-vries gebruiken – schnaps, om iedereen op te warmen.

IJsland bedrijfsreis - voorbeeldreis
Informatie over een incentive reis naar IJsland

Dag 3 - Warmwaterbronnen, gletsjer & watervallen per monster truck

Vandaag rijden we per monstertruck naar de top van de Langjökull-gletsjer op een hoogte van ongeveer 1250 meter. We betreden de gletsjer via een lange tunnel. Onderaan de tunnel wordt een heerlijke lunch geserveerd op tafels uit het ijs gesneden. De regio Borgarfjördur heeft een rijke geschiedenis en natuurlijke fenomenen als watervallen, natuurlijke warmwaterbronnen en gletsjers, waar we volop van genieten tijdens deze dag. Einde middag terug naar Reykjavik voor een heerlijk diner.

Jeep tour - IJsland

Dag 4 - Vertrek

Vandaag keren we terug naar het vliegveld voor de terugvlucht na een fantastische bedrijfsreis in IJsland!

Dit regelen we voor jou:

  Accommodatie

  Transfer

   Gids

   Activiteiten

   Maaltijden

Dit regelen we voor jou:

   Accommodatie           Transfer

   Gids                             Activiteiten 

   Maaltijden

Prijzen:

Wij werken flexibel, transparant en snel en hebben een wereldwijd netwerk. Omdat onze reizen maatwerk zijn, stellen wij offertes samen met competitieve prijzen o.b.v. jouw wensen en budget. Je zult dus geen vanaf prijzen aantreffen op onze website. Contact ons voor jouw offerte op maat. 

Prijzen:

Wij werken flexibel, transparant en snel en hebben een wereldwijd netwerk. Omdat onze reizen maatwerk zijn, stellen wij offertes samen met competitieve prijzen o.b.v. jouw wensen en budget. Je zult dus geen vanaf prijzen aantreffen op onze website. Contact ons voor jouw offerte op maat. 

Waarom UYUNI Travels

Unieke bestemmingen  wereldwijd

Reisvoorstel op maat

Jarenlange ervaring en certified incentive specialist

Persoonlijke begeleiding

Vraag hier jouw IJsland reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

    Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsuitje naar het spectaculaire IJsland! 

    Bekijk hier één van onze projecten

    UYUNI Travels organiseerde voor een groep reizigers een onvergetelijke reis naar  IJsland!

    Ze ontdekten het prachtige IJsland tijdens een gletsjerhike, maakten een avontuurlijke ATV rit over de iconische zwarte zandstranden, een wandeling langs geisers en watervallen en namen een verfrissende duik in de Blue lagoon.

    Bekijk onze andere unieke bestemmingen!