1. Home
 2. /
 3. Voorbeeldreizen
 4. /
 5. Bedrijfsreis IJsland

Voorbeeldreis IJsland

Ontdek tijdens je bedrijfsreis of teambuildingsuitje de geothermische activiteiten en natuurlijke hoogtepunten van IJsland; geisers, 125 vulkanen, gletsjers en thermale warmwaterbronnen. Ontdek het spectaculaire landschap per monstertruck of sneeuwscooter of ontspan in de blue lagoon. Er is 95% kans om walvissen te spotten en je kunt het noorderlicht zien vanaf eind augustus. IJsland is de perfecte bestemming voor een bedrijfsuitje! 

Dag 1 - Reykjavic & Walvissafari

Welkom in IJsland!

Jullie worden met een privé transfer naar het hotel gebracht.
Een walvissafari in IJsland is echt een must tijdens je bedrijfsreis! Afhankelijk van de aankomsttijd staat er een heerlijke diner cruise op jullie te wachten, waarbij jullie 95% kans hebben om walvissen te spotten. Óf bewonder tijdens een 3-uur durende boottocht overdag bijzondere vogels en het zeeleven van IJsland, waaronder walvissen, bultruggen en witsnuitdolfijnen. 

 

Walvis spotten tijdens je personeelsreis naar IJsland
Sneeuwscootertocht tijdens je personeelsreis naar Lapland

Dag 2 - Geisers, gletsjers & sneeuwscooters

In de ochtend bezoeken jullie een van de natuurlijke hoogtepunten van IJsland, de beroemde Golden Circle. Jullie gaan naar het Thingvellir National Park, een park met spectaculaire geologische activiteiten. Jullie bezoeken de machtige waterval Gullfoss – de gouden watervallen – misschien wel de mooiste van het land. Daarna gaan jullie naar het actieve geothermische gebied Haukadalur, met de bekende Geysir en Strokkur geisers, en vele andere warmwaterbronnen. De Strokkur barst elke 5-7 minuten uit tot 25 meter.

Aan het einde van de dag gaan jullie naar de Langjökull-gletsjer waar jullie met sneeuwscooters over de eindeloze ijskappen rijden. Na de rit met de sneeuwscooters kunnen jullie wel wat anti-vries gebruiken – schnaps, om iedereen op te warmen.

Dag 3 - Gletsjer hike en ATV tour!

Tijd voor een adrenaline kick!
In de ochtend worden jullie opgepikt door een privé chauffeur en rijd je naar de Solheimajokull Gletsjer voor een gletsjer hike aan de schitterende zuid kunst van IJsland. Wandel over de prachtige gletsjer terwijl de ervaren gletsjergids vertelt hoe de gletsjer verandert en wordt gevormd.

Na de lunch staat er een spectaculaire ATV-tour op het iconische zwarte zandstrand van IJsland op het programma. Jullie brengen per ATV een bezoek aan o.a. het beroemde DC3-vliegtuigwrak Sólheimasandur, dat er sinds 1973 in het zand rust. Je rijdt over het zwarte zandstrand en door rivieren met fantastisch uitzicht op de gevarieerde landschappen van de beroemde zuidkust met haar prachtige kustlijn en indrukwekkende omgeving. Je hebt ook geweldig uitzicht op Dyrhólaey, een schiereiland dat het zuidelijkste puntje van het land is, en de mooie Mýrdalsjökull-gletsjer in de verte. 

Optioneel dag 3 - Warmwaterbronnen, gletsjer & watervallen per jeep

Vandaag rijden we per jeep naar de top van de Langjökull-gletsjer op een hoogte van ongeveer 1250 meter. We betreden de gletsjer via een lange tunnel. Onderaan de tunnel wordt een heerlijke lunch geserveerd op tafels uit het ijs gesneden. De regio Borgarfjördur heeft een rijke geschiedenis en natuurlijke fenomenen als watervallen, natuurlijke warmwaterbronnen en gletsjers, waar we volop van genieten tijdens deze dag. Einde middag terug naar Reykjavik voor een heerlijk diner.

‘s Avonds staat er een Noorderlicht expeditie op jullie te wachten.

Dag 4 - Blue Lagoon en vertrek

Voordat jullie terugkeren naar de luchthaven, bezoeken jullie de Blue Lagoon, een van de populairste activiteiten van IJsland. Het is een geothermisch bad in het midden van een groot lavaveld. Jullie zullen genieten van een verfrissend bad of een duik in het aangenaam warme mineraalrijk water (36 °C-38 °C). Het warme water van de Blue Lagoon en de actieve ingrediënten zoals mineralen zouten, siliciumdioxide en blauwgroene algen helpen te ontspannen en te ontsnappen aan de stress en spanning van het dagelijks leven.

Transfer naar de luchthaven

– Einde van een fantastische bedrijfsreis naar IJsland! –

Vraag hier jouw IJsland reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsuitje naar het spectaculaire IJsland! 

  Bekijk hier één van onze projecten

  UYUNI Travels organiseerde voor een groep reizigers een onvergetelijke reis naar  IJsland!

  Ze ontdekten het prachtige IJsland tijdens een gletsjerhike, maakten een avontuurlijke ATV rit over de iconische zwarte zandstranden, een wandeling langs geisers en watervallen en namen een verfrissende duik in de Blue lagoon.

  Wat zeggen onze klanten

  Graag een impressie? Bekijk onze review pagina!

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Bekijk onze andere unieke bestemmingen!