1. Home
  2. /
  3. Voorbeeldreizen
  4. /
  5. Bedrijfsreis Engeland

Voorbeeldreis Engeland

Ontdek het historische Canterbury met zijn smalle middeleeuwse steegjes, oude stadsmuren en de kathedraal die op de werelderfgoedlijst staat, een van de mooiste ter wereld! Ga punteren langs de rivier de Stour, een zeer traditionele Engelse ervaring. Combineer het met een bezoek aan het middeleeuwse kasteel van Leeds, een golfles, fietstocht door het platteland en de white cliffs van Dover en zijn kasteel. Een traditionele en culturele bedrijfsreis of teambuildingsuitje naar Engeland om nooit te vergeten! Laat je inspireren door onze voorbeeldreis, die geheel aan te passen is naar jouw wensen.

Canterbury, Engeland - incentive reis

Programma

Dag 1: Aankomst Canterbury, historisch city walk & punting

Dag 2: Bezoek Leeds castle en neem deel aan optionele activiteiten als golfles, fietstour, tree adventure of segway tour

Dag 3: Dover white cliffs & kasteel of fietstour scenic Canterbury & seaside

Dag 1 - Canterbury city walk & punting

Aankomst met de trein in Ashford en transfer naar accommodatie in Canterbury. Er wordt een wandeling met een gids gemaakt door het middeleeuwse centrum van Canterbury. Verken de smalle middeleeuwse steegjes, oude stadsmuren, tuinen aan de rivier en de kathedraal die op de werelderfgoedlijst staat, een van de mooiste ter wereld, waar de bisschop van Canterbury zit. ‘s Avonds is er ook de mogelijkheid om te gaan punter langs de rivier de Stour, een echte traditionele Engelse ervaring!

Vrije tijd om te genieten van het nachtleven van Canterbury.

Dag 2 - Leeds castle en activiteiten

Vandaag bezoek je Leeds Castle, ‘s werelds meest romantische kasteel en een van de bekendste in Groot-Brittannië. Je ontdekt meer dan 1000 jaar geschiedenis, het kasteel is de thuisbasis geweest van verschillende middeleeuwse koninginnen. Een rondleiding door het kasteel van Leeds en het terrein staat op het programma, met een lekkere lunch in het restaurant Castle View en een valkerij demonstratie.

Hierna volgt een vrije middag of keuze uit de volgende activiteiten: Tree Adventure, fietsen, golflessen of een Segway Tour.

Diner in Canterbury of een restaurant op het platteland.

Dag 3 - Dover white cliffs & kasteel of fietstour

Optie 1:
Bezoek de White Cliffs van Dover en het kasteel van Dover.
We beginnen met een rondleiding door het kasteel van Dover. De meest iconische van alle Engelse forten. Dwaal door eeuwen geschiedenis in Dover Castle, van de Romeinen tot de Koude Oorlog. Beklim de Grote Toren en dompel jezelf onder in levendige middeleeuwse interieurs. Vervolgens bezoeken we de Dover’s White Cliffs.
Optie 2: Ontdek vandaag Canterbury en omgeving op de fiets! Fiets de schilderachtige routes van Canterbury en de kustroute. Een adembenemende ervaring. Transfer naar het treinstation en vertrek. Einde van een onvergetelijke historische incentive reis!

Engeland bedrijfsreis - voorbeeldreis

Vraag hier jouw Engeland reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

    Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsreis naar Middeleeuws Engeland! 

    Bekijk onze andere unieke bestemmingen!