Bedrijfsreis Ecuador-Galapagos

Voorbeeldreis Ecuador Galapagos

De legendarische Galapagos-eilanden zijn een absolute highlight tijdens een bedrijfsreis of teambuildingsuitje naar Ecuador. De Galapagos-eilanden zijn alleen toegankelijk via rechtstreekse vluchten vanuit Guayaquil of Quito. Deze uitgestrekte archipel van vulkanische oorsprong herbergt een overvloed aan wilde dieren op het land, onder water en in de lucht. De flora en fauna is zorgvuldig beschermd in duizend jaar oude ecosystemen en de Galapagos is uiteraard de plek waar de evolutietheorie van Darwin is ontstaan. Reuzenschildpadden, blauwvoetvogels, speelse zeeleeuwen, pinguïns, flamingo’s en leguanen, je zult ze van heel dichtbij ervaren. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de hoogtepunten; ben jij klaar om in de voetsporen van Charles Darwin te treden?

All-inclusive cruises zijn al mogelijk vanaf 4 dagen. Ideaal dus voor een kortere bedrijfsreis naar Ecuador en de Galapagos eilanden!

Laat je inspireren door onze voorbeeldreis, die geheel aan te passen is naar jouw wensen!

Dag 1 - Quito

Welkom in Quito.

Bij aankomst in Quito (2800m) privé transfer naar hotel, gelegen in het oude koloniale centrum.

Dag 2 - Quito

Na het ontbijt rijden we met een gids naar het evenaarsmonument ‘mitad del mundo’ waar we het midden van de wereld zullen bezoeken. Op deze plek kun je enkele evenwichtstestjes doen, letterlijk op de evenaar staan en spelen met de zwaartekracht in het interactieve Intinan museum.

’s Middags staat er een privé stadstour naar het oude stadsdeel van Quito op het programma, waar je de fraaie koloniale architectuur kunt bekijken. Zoals je zult zien staat Quito staat niet voor niets bekend als Zuid-Amerika’s best in tact gebleven koloniale stad. Geniet ook van de lekkere culinaire versnaperingen en het levendige straatbeeld.

Dag 3 - Galapagos

Transfer naar de luchthaven voor een ongeveer 2 uur durende vlucht naar de Galapagos eilanden, voor een all-inclusive 4-daagse cruise. We vliegen naar Baltra; een klein eilandje dat ten noorden van Santa Cruz ligt. Op de route naar de haven van Ayora waar we aan boord gaan van het schip, kun je een kolonie wilde reuzenschildpadden tegenkomen, vliegen de pelikanen in het rond en verwelkomen zeeleeuwen je op de pier. Vanaf de pier geniet je ook van een schouwspel aan scholen goudroggen, speelse zeehonden en haaien.

Je verkent verschillende eilanden die je een verbluffende wild-life close-up geven, afhankelijk van welke cruise je kiest. Je meert aan in mooie baaien en geniet van de vulkanische evolutie van de eilanden, de plek waar Darwin zijn evolutietheorie begon.

Dag 4-6 - Galapagos

Onder begeleiding van een professionele gids ga je tijdens de cruise meerdere keren per dag aan wal voor wildlife observaties en leer je op deze manier veel over de unieke flora van de Galapagos. Je wordt op de witte stranden verwelkomd door eigenzinnige leguanen, blauwvoetgenten, flamingo’s, pelikanen en zeeleeuwen. In de reuzencactuswouden verschuilen reuzenschildpadden zich en het is een waanzinnige ervaring om met een van deze kanjers oog in oog te staan.

Dag 4-6 - Galapagos

De onderwaterwereld van de Galapagos is niet minder adembenemend. Er zijn meerdere stops waarbij je kunt zwemmen in de Stille Oceaan en kunt snorkelen tussen leguanen, schildpadden, pinguïns, zeeleeuwen, white tip haaien en scholen roggen en andere vissen. Een onvergetelijke ervaring!

Dag 6 - Galapagos

Deze laatste dag van de Galapagos trip varen we terug naar de haven en de gids brengt ons naar de luchthaven van Baltra voor de terugvlucht. Transfer naar het hotel.
Einde van een onvergetelijke bedrijfsreis naar de Galapagos en/of Ecuador!

Vraag hier jouw Ecuador-Galapagos reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsreis naar het diverse Ecuador-Galapagos! 

  Wat zeggen onze klanten

  Graag een impressie? Bekijk onze review pagina!

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Bekijk onze andere unieke bestemmingen!