Bedrijfsreis Chili

Voorbeeldreis Chili

Chili is een zeer divers land en ligt door de uitgestrektheid in meerdere klimaatzones. Chili is daarom perfect voor je volgende bedrijfsreis of teambuildingsuitje. Combineer het artistieke kleurrijke Valporaiso met de atacame woestijn en een historische stadswandeling door Santiago. Geniet ook met je met je klanten of team van een lekkere wijnproeverij bij een van de beroemde Chileense wijngaarden. Een bezoek aan de epische Atacama woestijn mag ook niet ontbreken, hier kun je genieten van de grootste sterrenhemel ter wereld en de adembenemende Moon valley! 

Laat je inspireren door onze voorbeeldreis, die geheel aan te passen is naar jouw wensen!

Voorbeeldprogramma

Dag 1: Aankomst in Santiago
Dag 2:  Valporaiso – wijntour
Dag 3: San Pedro de Atacama – Moon valley & star gazing
Dag 4: San Pedro de Atacama – Lagoons & zoutvlaktes
Dag 5: Terug naar Santiago

Dag 1 - Aankomst Santiago

Welkom in Santiago! Vanaf de luchthaven transfer naar het hotel.

Je bedrijfsreis begint met een city tour door Santiago de Chili dat sinds de koloniale tijd de hoofdstad van Chili is. De stad wordt omringd door het Andes gebergte en heeft een centrum dat bestaat uit negentiende-eeuwse neoklassieke architectuur met kronkelige zijstraten, bezaaid met art deco, neogotische en andere stijlen. Je kunt je hart ophalen aan de handgemaakte koperen sieraden bij de marktjes in de straten en bij de vele straatmuzikanten die de stad rijk is. Santiago bestaat uit verschillende heuvels, de Mapocho-rivier, vele parken en het Andesgebergte is vanaf de meeste plekken te zien. Wijngaarden omringen de stad en Santiago ligt op een paar uur rijden van zowel de bergen als de Stille Oceaan.

Dag 2 - Wijngaarden & Valporaiso

Chili staat wereldwijd bekend om zijn wijnen en de vruchtbare heuvels rond Santiago hebben vele bekroonde wijnen geproduceerd. Tijdens deze wijntour bezoek je de statige huizen, wijnkelders en tuinen van de eerste eigenaren van de grootste wijnexport van Zuid Amerika. Je hebt vast weleens een Concha y Toro wijntje of meer gedronken; dit is een van ’s werelds bekendste wijnen die in meer dan 130 landen te verkrijgen is. We bezoeken de wijngaarden met maar liefst 26 verschillende soorten druiven en genieten van de heerlijke smaken tijdens de wijnproeverij.

Dag 3 - Atacama woestijn - Moon valley

San Pedro de Atacama op de Altiplano is een klein oase dorpje. Op deze geografische zone liggen enkele van de hoogste vulkanen van de Andes en het landschap is episch mooi. Daarnaast is deze plek door de hoge ligging, gebrek aan ‘lichtvervuiling’ van grote steden en wolkenvrije en droge lucht een van ‘s werelds beste plekken om sterren te observeren. Niet gek dat dit dan ook een een vaste uitvalsbasis voor de NASA is. We ondernemen tijdens deze avond een adembenemende stargazing tour!
Tijdens een bezoek aan de droogste woestijn ter wereld moet je ook absoluut een bezoek brengen aan de spectaculaire  Death Valley en Moon Valley. Geniet van de buitengewone vormen van het landschap waardoor het lijkt alsof je op de maan loopt. Ook de uitzichten op de vulkanen en de Andes zijn spectaculair te noemen. Als de schemering valt, zul je overweldigd worden door de gouden en rode van de woestijnlucht.

Atacama woestijn in Chili tijdens een incentive reis

Dag 4 - Vulkanen, flamingo lagoons & Salt flats

Vandaag ontdekken we de Atacama hoogvlaktes, met de de prachtige lagoons Chaxa, imposante Piedras Rojas, Miscanti en Miñiques Andes en de uitgestrekte Atacama zoutvlakte omringd door indrukwekkende vulkanen uit formaties van het Andesgebergte. De meren worden bewoond door een grote verscheidenheid aan wilde vogels, waaronder  felgekleurde flamingo’s. Een spectaculair mooie omgeving! Op de terugweg genieten we van de uitzichten op de bekende vulkanen Lascar en Licancabur en bezoeken we ook het traditionele koloniale dorpje Toconao.

Dag 5 - Santiago - Terugreis

Vlucht terug naar Santiago.

Einde van een onvergetelijke bedrijfsreis door Chili!

Vraag hier jouw Chili reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsreis naar adembenemend Chili! 

  Wat zeggen onze klanten

  Graag een impressie? Bekijk onze review pagina!

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Hotel opties:

   San Pedro de Atacama - Hotel Altiplanico

   1Hotel-Altiplanico-Atacama_08
   1Hotel-Altiplanico-Atacama_10
   1Hotel-Altiplanico-Atacama_21

   Santiago - Altiplano bellas artes:

   Santiago - Casa sur charming:

   IMG_8653-Edit
   IMG_8647-Edit
   IMG_9155-Edit

   Bekijk onze andere unieke bestemmingen!