Bedrijfsreis Bolivia

Voorbeeldreis Bolivia

Ontdek het altiplano met de felgekleurde flamingo lagoons, spuitende geisers, verlaten vulkaanvlaktes tijdens een bedrijfsreis of teambuilding reis naar Bolivia. Bezoek uiteraard ook de grootste zoutvlakte ter wereld (Salar de Uyuni). Per goeduitgeruste jeep kun je de altiplano ontdekken. Je kunt het avontuur 1, 2 of 3 dagen aangaan; wij raden sterk de 3 daagse trip aan voor de ultieme beleving. Perfect voor teambuilding! 

Laat je inspireren door onze voorbeeldreis, die geheel aan te passen is naar jouw wensen!

Alpaca

Programma

Dag 1: Aankomst in La Paz
Dag 2: La Paz City Tour
Dag 3: Titicacameer per catamaran
Dag 4: Uyuni zoutvlaktes per jeep
Dag 5: Uyuni zoutvlaktes – La Paz
Dag 6: Vertrek uit La Paz

Dag 1 - Aankomst La Paz

Welkom in Bolivia!

Na aankomst een prive transfer van El Alto International airport naar het hotel. Dit is het begin van je bedrijfsreis naar Bolivia; we worden welkom geheten door onze gidsen, transfer naar het hotel. De rest van de dag is vrij om te acclimatiseren. Lunch en diner in het hotel.

La Paz, omringd door besneeuwde bergtoppen, ligt in het hart van de Andes. Het is tevens het centrum van de ‘inheemse’ indianencultuur. Te zien aan de kleurrijke bevolking. Morgen gaan we de mooie stad verkennen!

Kabelbaan naar La Paz, Bolivia
Traditioneel feest in Bolivia

Dag 2 - City tour en Moon valley

La Paz ligt aan de voet van de Andes, op 3632m.

Vandaag gaan we de stad per voet en kabelbaan verkennen, met schitterende uitzichten! We bezoeken tijdens een city tour de straatmarkten waar je handwerk, coca bladeren, geweven kleden en hekserij items kunt kopen. Ook gaan we naar het koloniale gedeelte van de stad, waar we het goudmuseum, de San Francisco kerk, Murillo Square en het spectaculaire uitzichtpunt ‘Mirador de Killi Killi’ bezoeken. Ook bekijken we een replica van de Tiwanaku tempel en bezoeken we de Maanvallei waar een berg op een indrukwekkende manier is uitgesleten door erosie. We nemen ook de kabelbaan voor een prachtig uitzicht over de stad. Een absolute highlight voor het hele team tijdens deze bedrijfsreis in Bolivia!

Dag 3 - Zeilen op Lake Titicaca per Catamaran

We rijden deze ochtend naar Copacabana, waar we na een kort bezoek aan het plaatsje aan boord gaan van een Catamaran om het beroemde Lake Titicaca te bevaren. We zeilen onder andere naar het legendarische Zon-eiland, de geboorteplek van het Incarijk. Hier bezoeken we de Incatuinen, trappen en fontein, het Inti Wata Cultureel Complex, een handwerk centrum en het Manco Kapac uitkijkpunt, waar we een grote variatie aan kameelachtigen kunnen aanschouwen. Ook hebben we een unieke zeilervaring op een groot traditioneel vaartuig en bezoeken we het Pilkokaina Inca Paleis. Lunch aan boord. Terugreis naar La Paz.

Meer Titicaca
Bolivia bedrijfsreis - voorbeeldreis

Dag 4 - La Paz - Uyuni

Transfer naar de luchthaven voor vlucht naar Uyuni. We bezoeken vandaag de immense zoutvlaktes in 4×4 jeeps. De spectaculaire Altiplano van Bolivia is een van ’s werelds natuurwonderen en zonder twijfel het meest adembenemende fenomeen van Bolvia, een must-see tijdens je bedrijfsreis!  De fantastische witte zoutvlakte van Uyuni is de grootste ter wereld en heeft een omvang van ongeveer 10.00km²! We starten met een bezoek een het treinkerkhof, een bijzondere setting in de woestijn. Waarna we de grootste zoutvlakte ter wereld betreden. We aanschouwen het traditionele zoutwinningsproces en bezoeken het mooie Incahuasi eiland, waar je kunt wandelen tussen gigantische cactussen en koraalrotsformaties. We genieten van een heerlijke lunch op de zoutvlakte waar geestige perspectieffoto’s gemaakt kunnen worden, de gidsen zullen hierbij assisteren. Vervolgens kunnen we genieten van een spectaculaire zonsondergang met luxe cocktail onder de grootste sterrenhemel ter wereld.

Cactus eiland Bolivia

Dag 5 - Uyuni zoutvlaktes & Lagoons

Vandaag verkennen we de hooglanden per jeep, omgeven door vulkanen, zowel actieve als slapende. We rijden door dorpen en over schitterende onverharde wegen tot we de Alota vallei bereiken. We bezoeken de prachtige meren (Cañapa, Chiarkota and Hedionda) met uitzicht op honderden flamingos. We kunnen hier genieten van prachtige uitzichten en er is uitgebreid de gelegenheid prachtige foto’s te maken. Vicuñas en lama’s kunnen op de plateaus gespot worden. Einde dag keren we terug naar Uyuni voor een transfer naar de luchthaven en terugvlucht naar La Paz. We genieten ‘s avonds van een heerlijk afscheidsdiner.

De dag erna vertrek.

Einde van een onvergetelijke bedrijfsreis door Bolivia!

Salar de Uyuni (zoutvlaktes)

Vraag hier jouw Bolivia reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsreis naar het betoverende Bolivia! 

  Wat zeggen onze klanten

  Graag een impressie? Bekijk onze review pagina!

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Lunch op de zoutvlaktes:

   2picniclunchsaltflats
   2Bolivia-buffet-Salt-flats

   Hotel opties:

   La Paz - Boutique hotel Atix:

   Breakfast at Atix. [Buffet].
   Ona Restaurant.
   Double Superior Room. Art by Gastón Ugalde.

   Uyuni Salt Flats - Hotel Palacio de Sal:

   60
   645
   6113

   Bekijk onze andere unieke bestemmingen!