1. Home
 2. /
 3. Voorbeeldreizen
 4. /
 5. Bedrijfsreis Boedapest

Voorbeeldreis Boedapest

Boedapest, een stad doordrenkt van geschiedenis, cultuur en bruisende energie – perfect om teambanden te versterken en inspiratie op te doen! Van de prachtige architectuur en de levendige straten tot de intrigerende geschiedenis en culturele schatten, er valt altijd iets te ontdekken. Verken de Donau tijdens een riviercruise en geniet van het uitzicht op de historische gebouwen die de oevers sieren. Stap op een e-bike en verken de stad op een unieke manier, langs verborgen steegjes en sfeervolle pleinen. Denk bijvoorbeeld ook aan exclusieve culinaire tours, de ontspannende thermale baden, en nog veel meer!

Dag 1 - Aankomst Boedapest & Wine tasting met live entertainment

Welkom in het betoverende Boedapest! De bedrijfsreis begint met een lunch in een lokaal restaurant. Na de lunch gaan jullie op verkenningstocht door het historische Buda, onder leiding van een deskundige gids. Jullie maken kennis met de schoonheid van het Fisherman’s Bastion en de Matthias Church. De uitkijktoren van Fisherman’s Bastion biedt een panoramisch uitzicht over de stad, terwijl de kerk jullie zal verwonderen met zijn unieke architectuur en interieur. Het is niet voor niks één van de mooiste en unieke kerken in Europa!

De dag wordt afgesloten bij een wijnkelder, waar jullie mogen genieten van een wijnproeverij en diner, vergezeld van live entertainment. In deze sfeervolle wijnkelder midden in het stadscentrum van Boedapest proeven jullie van de beste wijnen en culinaire hoogstandjes die de stad te bieden heeft. 

De avond kan worden afgesloten met een feestavond bij een van de meest legendarische uitgaansgelegenheden van Boedapest!

Boedapest bedrijfsreis
wijnproeverij bedrijfsreis boedapest

Dag 2 - Self-drive Trabant Rally

Vandaag staat er een unieke ervaring op het programma: de Self-drive Trabant Rally! Stap in deze kleurrijke, nostalgische Trabants en verken de omgeving van Boedapest tijdens een 2 uur durende tour. Met deze auto’s, geschikt voor 2-3 personen, kunnen jullie op elk moment van bestuurder wisselen, zodat iedereen de kans krijgt om achter het stuur te kruipen.

Dag 3 - Thermale baden

In de middag staat een ontspannend en verfrissend bezoek aan de thermale baden van Boedapest op het programma. De groep wordt al meteen verwelkomd door de warme dampen van het heldere water, waarin de kleuren van de omringende architectuur reflecteren. Het kalmerende water is vermengd met mineralen die al eeuwenlang bekend staan om hun genezende eigenschappen, en zal zorgen voor een moment van pure ontspanning te midden van de bruisende energie van de stad.

De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner, waar jullie kunnen ontspannen en nagenieten van de avonturen van vandaag.

Dag 3 - Cooking class & vertrek

Vandaag staat er een smakelijke uitdaging op het programma: een kookles met lunch! Jullie worden in teams verdeeld en gaan aan de slag om samen een heerlijk meergangenmenu te bereiden. Elk team krijgt de taak om één gerecht te maken, en met een kooktijd van slechts 60-70 minuten blijft het dynamisch. Tijdens het koken wordt de voortgang goed in de gaten gehouden, zodat alle gerechten perfect op tijd klaar zijn. En maak je geen zorgen, met de hoeveelheid die elk team maakt, zal niemand honger lijden!

Met een goed gevulde maag en een voldaan gevoel vertrekken jullie weer terug naar Nederland.

Einde van een onvergetelijke bedrijfsreis naar Boedapest. 

Vraag hier jouw Boedapest reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsreis naar Boedapest! 

  Wat zeggen onze klanten

  Graag een impressie? Bekijk onze review pagina.

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Bekijk onze andere unieke bestemmingen!