Voorbeeldreis Berlijn

Ontdek de bruisende energie van Berlijn tijdens een indrukwekkende bedrijfsreis! Van de historische Brandenburger Tor tot de levendige straten van Kreuzberg, elke hoek van deze stad ademt geschiedenis en diversiteit. Verken de rijke biercultuur tijdens een brewery tour, waarbij je de geheimen van ambachtelijk brouwen ontdekt en lokale bieren proeft. Beleef een uniek avontuur tijdens een Trabi safari, waarbij je in vintage Trabant-auto’s de stad doorrijdt en iconische bezienswaardigheden zoals de Berlijnse Muur en Checkpoint Charlie verkent. Of geniet van de pracht van de Berliner Dom tijdens een exclusieve privétour, waarbij je meer te weten komt over de geschiedenis en architectuur van deze majestueuze kathedraal. Waar de voorkeur ook naar uit gaat, er zijn talloze mogelijkheden in deze veelzijdige stad! Kortom, laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van Berlijn en creëer samen met je team onvergetelijke herinneringen tijdens deze bedrijfsreis!

Bereikbaarheid met de trein
Geniet van een stressvrije reis naar Berlijn met de trein, een comfortabel en milieuvriendelijk alternatief voor het vliegtuig. Met uitstekende verbindingen vanuit diverse Nederlandse steden biedt de trein een ontspannen reis naar de Duitse hoofdstad. Terwijl je door schilderachtige landschappen reist, kun je alvast anticiperen op de avonturen die je te wachten staan in Berlijn. Ontdek het gemak en comfort van reizen per trein en maak je klaar voor een bedrijfsreis vol inspiratie en nieuwe ervaringen!

Dag 1 – Aankomst, Trabi-safari & Diner

Welkom in Berlijn! De bedrijfsreis begint al meteen met een unieke ervaring: een city tour door middel van een Trabi safari. Stap achter het stuur van een historische Oost-Duitse Trabant (Trabi) en beleef een indrukwekkende tour door de stad. De stadsgids zal voorop rijden en via de radio live informeren over de geschiedenis van de voorbijkomende monumenten. Een interactieve manier om Berlijn’s meest iconische bezienswaardigheden en historische wijken te verkennen terwijl jullie  over de historische Spree-bruggen rijden! Van de imposante Brandenburger Tor tot aan de Bondskanselarij en de Rijksdag, de tour laat de geschiedenis tot leven komen in het hart van de stad.

Na deze avontuurlijke activiteit zullen jullie de dag afsluiten met een typisch Duits diner in een lokaal restaurant. Geniet van heerlijke curryworst, schnitzel, en andere traditionele gerechten terwijl je de dagelijkse drukte van Berlijn op je in laat werken en ontspant in een gezellige sfeer.

Kleurrijke trabantjes
Berlijn bierbrouwerij

Dag 2 - Tape-art workshop & Brewery tour

Voor dag 2 van de bedrijfsreis in Berlijn staat er een creatieve en smaakvolle dag op het programma! We beginnen met een tape-art workshop, waar jullie je mogen laten inspireren door de creative sfeer van Berlijn en leren hoe je echte kunstwerken kunt maken van het alledaagse object van plakband! De deskundige instructeurs zullen jullie begeleiden bij het maken van een eigen tape-kunstwerk, en jullie zullen versteld staan ​​van wat je kunt creëren met deze unieke techniek.

Na een ochtend vol creativiteit is het tijd voor ontspanning tijdens onze brewery tour. Ontdek de diversiteit van Berlijnse bieren terwijl we jullie laten kennismaken met een reeks aan ambachtelijke brouwsels. Een mooie activiteit om de stad en de top bezienswaardigheden verder te verkennen – inclusief een biertje in de hand – terwijl jullie worden meegenomen op een reis door de lokale brouwerijen. Proost op een dag vol creativiteit en ontdekkingen!

Dag 3 - Kathedraal tour met privé-orgelconcert & Terugreis

De laatste dag van de bedrijfsreis in Berlijn staat in het teken van cultuur en muziek! De dag begint met een fascinerende tour door de Berlin Cathedral – een van de meest iconische gebouwen van de stad door zijn geweldige architectuur. Ontdek de geschiedenis en architectuur van deze majestueuze kathedraal terwijl jullie door de enorme ruimtes en historische kapellen wandelen. Als hoogtepunt van de dag genieten jullie van een exclusief privé-orgelconcert binnen de muren van de kathedraal. Laat je zintuigen prikkelen door de indrukwekkende klanken van het orgel terwijl je luistert naar klassieke composities die de akoestiek van de kathedraal vullen.

Na een dag vol culturele verrijking is het tijd om afscheid te nemen van Berlijn en terug te keren naar huis. Jullie nemen de trein terug, genietend van het comfort en gemak van het reizen per spoor

Kathedraal Berlijn
vintage car berlijn

Vraag hier jouw Berlijn reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsreis naar Berlijn! 

  Wat zeggen onze klanten

  Graag een impressie? Bekijk onze review pagina!

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Bekijk onze andere unieke bestemmingen!