1. Home
 2. /
 3. Voorbeeldreizen
 4. /
 5. Bedrijfsreis Barcelona

Voorbeeldreis Barcelona

Barcelona is een bruisende stad met een rijke cultuur en verbluffende architectuur. Hier vind je de meesterwerken van Gaudí, zoals het Güell Park en de Sagrada Familia, die beide op de UNESCO-werelderfgoedlijst staan. Geniet van heerlijke tapas of paella aan het strand en verken de stad tijdens een fietstocht of begeleide wandeling. Een bedrijfsreis naar Barcelona is een goede mix van moderne verfijning en ouderwetse charme.

Park Guell in Barcelona

Dag 1 - Aankomst Barcelona

Welkom in Barcelona! Op de luchthaven ontmoeten jullie je lokale gids. Transfer is geregeld die jullie naar het strand van Barceloneta brengt voor een heerlijke lunch!

Na de lunch bezoeken jullie samen met een gids Park Guëll. Met zijn kleurrijke mozaïeken is dit één van bekendste werken van architect Gaudí in Barcelona. Een must-see highlight!

’s Avonds staat er een heerlijke diner in een authentieke oude Masia op jullie te wachten.

Park Guell in Barcelona

Dag 2 - Fietstour door Barcelona

Deze ochtend ontdekken we Barcelona tijdens een begeleide fietstocht. We fietsen door mooie oude en smalle straatjes, langs de kust en zullen verschillende wijken en bezienswaardigheden bezoeken zoals de Gotische wijk, de Olympische wijk en Paseo de Gracia met Casa Batllo & La Pedrera. 

Na de fietstocht bezoeken we samen met een gids de Sagrada Familia. Een ander meesterwerk van Gaudí wat ook op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat.

Zeilen met catamaran in Spanje - incentive reis

Dag 3 - Catamaran tour

Vandaag gaan we een tour op een mooie privé catamaran maken, met een BBQ lunch aan boord.

Open bar gedurende de gehele cruise en dansen op de heerlijke beat van de muziek. Er zal een rustig baaitje worden uitgezocht waar het anker wordt uitgegooid en de BBQ wordt aangedaan voor een heerlijke lunch. Eerst even een lekkere duik of het onderwaterleven ontdekken.

Transfer terug naar de luchthaven

Einde van een onvergetelijke bedrijfsreis naar Barcelona!

Zeilen met catamaran in Spanje - incentive reis

Vraag hier jouw Barcelona reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsuitje naar Barcelona

  Wat zeggen onze klanten

  Graag een impressie? Bekijk onze review pagina!

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Bekijk onze andere unieke bestemmingen!