1. Home
 2. /
 3. Voorbeeldreizen
 4. /
 5. Bedrijfsreis Athene

Voorbeeldreis Athene

Welkom in Athene, de historische hoofdstad van Griekenland en een levendige bestemming vol culturele schatten en gastronomische ervaringen. Ontdek de iconische Akropolis, geniet van heerlijke Griekse gerechten en ga mee door de rijke geschiedenis en levendige sfeer van deze betoverende stad tijdens jullie bedrijfsreis.

Dag 1 - Aankomst

Vandaag begint de ontdekkingsreis door het historische Athene, een stad met meer dan 3.400 jaar geschiedenis. In deze stad vind je het perfecte mediterrane klimaat en een unieke mix van oude glorie en moderne stedelijke innovatie. Maak kennis met het levendige ritme van het lokale leven, terwijl jullie de straten verkennen en genieten van de gastvrijheid van de Atheners. Deze dag biedt een ruime keuze aan mogelijkheden om de stad te verkennen én te ervaren wat deze historische hoofdstad te bieden heeft.

In de avond dineren jullie bij een traditionele taverne. Hier geniet je van heerlijke Griekse gerechten, bereid volgens eeuwenoude recepten en worden jullie ondergedompeld in de authentieke Griekse sfeer.

Dag 2 - Ride and Taste & Privé Boottocht

Vandaag staat er een fietstour op het programma. Jullie verkennen Athene en de omgeving rond de Akropolis en de historische binnenstad, en zullen tijdens de tocht alle ‘must see’ locaties ontdekken. Tussendoor zullen jullie mogen genieten van lokale delicatessen.

In de namiddag vertrekken jullie naar de haven voor een exclusieve privé boottocht bij zonsondergang, met een BBQ diner aan boord. Jullie varen naar het eilandje Fleves, waar de eerste stop wordt gemaakt. Na het diner gaat de boottocht verder langs indrukwekkende kustlijnen en grotten.

griekenland voorbeeldreis (2)

Dag 3 - Jeep tour langs de kustlijn

Na het ontbijt staat er een jeep tour op jullie te wachten! Jullie rijden langs de kustlijn van Athene en bewonderen onderweg het uitzicht op de Egeïsche zee. De tour brengt jullie naar het hart van de Souriza-vallei, waar jullie het mediterrane landschap mogen verkennen en kennismaken met enkele aspecten van de Griekse cultuur. Ook mogen jullie lokale producten proeven – waaronder honing, olijven, olijfolie, feta, en oregano.

‘s Avonds hebben jullie een diner & party op een locatie met prachtig uitzicht op de zee of op een dakterras! Geniet van heerlijke gerechten en een sfeervolle ambiance terwijl je de dag in stijl afsluit.

Wijn

Dag 4 - Olijfolie -en wijnproeverij & Vertrek

Vandaag staat er een bijzondere ervaring op het programma: een olijfolie- en wijnproeverij bij een wijngaard, inclusief lunch. Jullie verkennen de wijnroutes van Nemea en proeven verschillende wijnen tijdens een wijnproeverij. Daarnaast maken jullie kennis met de 4.500 jaar oude olijfoliecultuur van Griekenland en leer je hoe je de verschillende soorten olijfolie kunt identificeren tijdens een olijfolieproeverij.

Na deze culinaire ervaring volgt de transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht, waar jullie met nieuwe herinneringen afscheid nemen van deze prachtige stad.

Einde van een onvergetelijke bedrijfsreis naar Athene.

Vraag hier jouw Athene reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsreis naar Athene! 

  Wat zeggen onze klanten

  Graag een impressie? Bekijk onze review pagina!

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Bekijk onze andere unieke bestemmingen!