Bedrijfsreis Argentinië

Voorbeeldreis Argentinië

Geniet van de streetart, live muziek en tangodansers in de straten van Buenos Aires tijdens een bedrijfsreis of teambuildingsuitje naar Argentinië! Combineer dit met een bezoek aan een traditionele estancia, waar je een asado kunt bijwonen, een traditionele Argentijnse barbecue, en bewonder de gaucho’s en hun paarden. De trip eindigt bij de witte stad ‘Colonia’ in Uruguay, op vaarafstand van Buenos Aires of bij de wereldberoemde Iguazu watervallen. Deze trip is te realiseren in 4-5 dagen. 

Laat je inspireren door onze voorbeeldreis, die geheel aan te passen is naar jouw wensen!

Programma

Dag 1: Aankomst in Buenos Aires + city tour & tango show
Dag 2: Bezoek Gaucho Estancia
Dag 3: Iguazu Braziliaanse kant
Dag 4: Iguazu Argentijnse kant
Dag 5: Vertrek

Dag 1 - Aankomst Buenos Aires

Welkom in Argentinie!

Vandaag gaan we het kleurrijke Buenos Aires ontdekken; de stad van de tango, Maradona en Evita Perón! We starten met een stadstour waar je de highlights bezoekt zoals de kleurrijke wijk La Boca, straattango en de antiekwinkels in San Telmo, trendy Palermo, Plaza de Mayo en Recolleta. Je kunt de stad ook per fiets verkennen.

Diner & Tango Show met wijnproeverij en tango lessen 
In San Telmo, het hart van de tango, vind je volop in tangomuziek- en dans. We zullen hier heerlijk dineren en tangoles krijgen, na het diner genieten we van een spectaculaire show met tango, muziek en dans. Dance the night away!

Culinair in Argentinië tijdens een incentive reis

Dag 2 - Bezoek aan Gaucho Estancia

Vandaag stap je in de voetstappen van een traditionele Argentijnse gaucho’s tijdens het bezoek aan een historische koloniale estancia, een uurtje rijden van Buenos Aires. We genieten van een traditionele Argentijnse barbecue, asado, met ’s werelds beste vlees en wijnen. Ook drinken we de bekende maté (Gaucho thee) met de eigenaars, je collega’s en de Gaucho’s. We zien ook een traditionele ‘Gaucho’ show, brengen een bezoek aan een leerwerkplaats , een kleine chocoladefabriek, zilversmid en ervaren hoe andere ambachtslieden de Gaucho tradities beoefenen.

 

Dag 3 - Iguazu watervallen - Braziliaanse kant

De Iguazú watervallen bevinden zich op de grens met Brazilië en Argentinië. De watervallen zijn de grootste ter wereld, met een totale breedte van 2700m.

Vandaag bezoeken we de Braziliaanse kant van de watervallen. Een gids zal alles vertellen over de flora en fauna en je kunt genieten tijdens een wandeling van een panoramisch uitzicht op de indrukwekkende watervallen.

Dag 4 - Iguazu watervallen - Argentijnse kant

In de ochtend pickup vanaf het hotel voor een bezoek aan de Argentijnse kant van de Iguazu watervallen. Een ervaren gids zal van alles vertellen over de geschiedenis en de flora en fauna van het national park en de watervallen. Ervaar het bulderende geluid van de watervallen en geniet van de spectaculaire uitzichten. Het national park heeft makkelijk begaanbare voetpaden die je een fantastisch uitzicht bieden op de talrijke watervallen!

In een zodiac boot kun je de kracht van het water ook van heel dichtbij ervaren. Vaar zo dichtbij mogelijk langs de watervallen. Je vaart vervolgens over de Iguazu rivier en gaat daarna terug aan wal. Per jeep zul je hierna de jungle verkennen!

Dag 5 - Vertrek

Transport naar de luchthaven.

Einde van een onvergetelijke bedrijfsreis naar Argentinië!

Vraag hier jouw Argentinië reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsreis naar het veelzijdige Argentinië! 

  Hotel opties

  Iguazu - Cantera lodge

  VVZ_1668-1024x683
  VVZ_1594-1024x683
  VVZ_1728-00-1024x683

  Buenos Aires - Hotel Palo Santo

  urbangreen-781x1024
  PaloSantoSuite-Living4-1024x683
  PaloSantoSuite-DormitorioVista-1024x683

  Buenos Aires - Hotel Classico

  5-Pasillo-rojo-1024x680
  untitled-49-1024x728
  10KNS-TWINS-Bathroom-1024x680

  Torres del Paine - Hotel las Torres

  Copyright @hotellastorres

  Fachada-Hotel-Las-Torres-1-1024x683
  Suite.-1024x683
  Asado-al-palo-1024x683

  Bekijk onze andere unieke bestemmingen!