Voorbeeldreis Argentinië

Bedrijfsreis Argentinië

Geniet van de streetart, live muziek en tangodansers in de straten van Buenos Aires tijdens een bedrijfsreis, incentive reis of lustrumreis naar Argentinië! Combineer dit met een bezoek aan een traditionele estancia, waar je een asado kunt bijwonen, een traditionele Argentijnse barbecue, en bewonder de gaucho’s en hun paarden. De trip eindigt bij de witte stad ‘Colonia’ in Uruguay, op vaarafstand van Buenos Aires of bij de wereldberoemde Iguazu watervallen. Deze trip is te realiseren in 4-5 dagen. Dit is slechts een voorbeeld van een reis naar Argentinië; deze kan geheel worden aangepast aan je wensen.

Voorbeeld programma

Dag 1: Aankomst in Buenos Aires + city tour & tango show
Dag 2: Bezoek Gaucho Estancia
Dag 3: Iguazu Braziliaanse kant
Dag 4: Iguazu Argentijnse kant
Dag 5: Vertrek

Dag 1 - Aankomst Buenos Aires

Welkom in Argentinie!

Vandaag gaan we het kleurrijke Buenos Aires ontdekken; de stad van de tango, Maradona en Evita Perón! We starten met een stadstour waar je de highlights bezoekt zoals de kleurrijke wijk La Boca, straattango en de antiekwinkels in San Telmo, trendy Palermo, Plaza de Mayo en Recolleta. Je kunt de stad ook per fiets verkennen.

Diner & Tango Show met wijnproeverij en tango lessen 
In San Telmo, het hart van de tango, vind je volop in tangomuziek- en dans. We zullen hier heerlijk dineren en tangoles krijgen, na het diner genieten we van een spectaculaire show met tango, muziek en dans. Dance the night away!

Culinair in Argentinië tijdens een incentive reis

Dag 2 - Bezoek aan Gaucho Estancia

Vandaag stap je in de voetstappen van een traditionele Argentijnse gaucho’s tijdens het bezoek aan een historische koloniale estancia, een uurtje rijden van Buenos Aires. We genieten van een traditionele Argentijnse barbecue, asado, met ’s werelds beste vlees en wijnen. Ook drinken we de bekende maté (Gaucho thee) met de eigenaars, je collega’s en de Gaucho’s. We zien ook een traditionele ‘Gaucho’ show, brengen een bezoek aan een leerwerkplaats , een kleine chocoladefabriek, zilversmid en ervaren hoe andere ambachtslieden de Gaucho tradities beoefenen.

 

Dag 3 - Iguazu watervallen - Braziliaanse kant

De Iguazú watervallen bevinden zich op de grens met Brazilië en Argentinië. De watervallen zijn de grootste ter wereld, met een totale breedte van 2700m.

Vandaag bezoeken we de Braziliaanse kant van de watervallen. Een gids zal alles vertellen over de flora en fauna en je kunt genieten tijdens een wandeling van een panoramisch uitzicht op de indrukwekkende watervallen.

Dag 4 - Iguazu watervallen - Argentijnse kant

In de ochtend pickup vanaf het hotel voor een bezoek aan de Argentijnse kant van de Iguazu watervallen. Een ervaren gids zal van alles vertellen over de geschiedenis en de flora en fauna van het national park en de watervallen. Ervaar het bulderende geluid van de watervallen en geniet van de spectaculaire uitzichten. Het national park heeft makkelijk begaanbare voetpaden die je een fantastisch uitzicht bieden op de talrijke watervallen!

In een zodiac boot kun je de kracht van het water ook van heel dichtbij ervaren. Vaar zo dichtbij mogelijk langs de watervallen. Je vaart vervolgens over de Iguazu rivier en gaat daarna terug aan wal. Per jeep zul je hierna de jungle verkennen!

Dag 5 - Vertrek

Transport naar de luchthaven.

Einde van een onvergetelijke bedrijfsreis naar Argentinië!

Dit regelen we voor jou:

  Accommodatie

  Transfer

   Gids

   Activiteiten

   Maaltijden

Dit regelen we voor jou:

   Accommodatie           Transfer

   Gids                             Activiteiten 

   Maaltijden

Prijzen:

Wij werken flexibel, transparant en snel en hebben een wereldwijd netwerk. Omdat onze reizen maatwerk zijn, stellen wij offertes samen met competitieve prijzen o.b.v. jouw wensen en budget. Je zult dus geen vanaf prijzen aantreffen op onze website. Contact ons voor jouw offerte op maat. 

Prijzen:

Wij werken flexibel, transparant en snel en hebben een wereldwijd netwerk. Omdat onze reizen maatwerk zijn, stellen wij offertes samen met competitieve prijzen o.b.v. jouw wensen en budget. Je zult dus geen vanaf prijzen aantreffen op onze website. Contact ons voor jouw offerte op maat. 

Hotel opties

Iguazu - Cantera lodge

VVZ_1668-1024x683
VVZ_1594-1024x683
VVZ_1728-00-1024x683

Buenos Aires - Hotel Palo Santo

urbangreen-781x1024
PaloSantoSuite-Living4-1024x683
PaloSantoSuite-DormitorioVista-1024x683

Buenos Aires - Hotel Classico

5-Pasillo-rojo-1024x680
untitled-49-1024x728
10KNS-TWINS-Bathroom-1024x680

Torres del Paine - Hotel las Torres

Copyright @hotellastorres

Fachada-Hotel-Las-Torres-1-1024x683
Suite.-1024x683
Asado-al-palo-1024x683

Waarom UYUNI Travels

Unieke bestemmingen  wereldwijd

Reisvoorstel op maat

20 jaar ervaring en certified incentive specialist

Persoonlijke begeleiding

Vraag hier jouw Argentinië reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

    Wij helpen je graag bij het organiseren van je bedrijfsreis naar het veelzijdige Argentinië! 

    Bekijk onze andere unieke bestemmingen!