Incentive reis en bedrijfsreis voorbeelden

 1. Home
 2. /
 3. Voorbeeldreizen

Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen

Ontdek bijzondere bestemmingen, ervaar andere culturen, maak herinneringen voor het leven en kom vol energie en motivatie terug. Geef je team een incentive ervaring die zij nooit meer zullen vergeten. Van Kroatië ontdekken per vintage car tijdens je incentive reis, een avontuurlijke husky safari in Lapland tijdens je bedrijfsreis tot het vieren van je jubileum met een luchtballonvaart in Marokko. Wij bieden wereldwijde bestemmingen en onvergetelijke activiteiten aan om uit te kiezen. Bekijk onze incentives voorbeelden en laat je inspireren voor je volgende teambuildingavontuur

Onze voorbeeldreizen zijn geheel aan te passen aan je wensen en behoeften. Zit jouw bestemming hier niet tussen? Neem contact met ons op en dan helpen we je graag.

Bestemmingen in Europa

Voorbeeldreis Boedapest

Interesse in een bedrijfsreis naar Boedapest? Verken de stad tijdens een fietstocht, laat je verassen door een Goulash workshop en maak een prachtige boottocht over de Donau. Laat je inspireren door onze voorbeeldreis.

Bestemmingen buiten Europa

Wil je graag persoonlijk advies op maat? Neem contact met ons op.

Uitgevoerde incentive reizen

Benieuwd wat andere klanten van UYUNI Travels vinden? Lees meer reviews.

Incentive reis Noorwegen

             

“Bedankt voor de perfecte organisatie van onze reis naar Noorwegen met 100 werknemers. Alles werd met veel zorg uitgedacht: mooi programma..”
Lees meer

     L’Oréal Benelux

Incentive reis Marokko

             

“Onze incentive reis naar Marrakesh was absoluut een onvergetelijke ervaring, mede dankzij de voortreffelijke organisatie..”
Lees meer

     BlueTrail

Bedrijfsreis Zuid-afrika

             

“We hebben enorm genoten van onze groepsreis naar Zuid-Afrika. De informatie die voor de reis werd gedeeld was duidelijk en voldoende..”
Lees meer

     De Kleine Wolf

Meer informatie over onze unieke bestemmingen

Liever nog wat meer informatie over een bestemming? Bekijk dan hier al onze bestemmingen! Heb je nog wat meer hulp nodig bij het kiezen van de juiste bestemming? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies

Bel, mail ons of laat je gegevens achter, wij helpen je graag met je incentive reis of bedrijfsreis!

    Persoonlijke begeleiding vanaf het 1e contact

    Jarenlange ervaring, met ons ga je zorgeloos op reis

    Creatief maatwerk en onvergetelijke incentive trips

    GGTO Garantiefonds en calamiteitenfonds