Vergaderen in het buitenland

  1. Home
  2. /
  3. Vergaderen in het buitenland

Vergaderen in het buitenland op een bijzondere locatie

Vergaderen in het buitenland biedt een mooie kans om buiten de gebruikelijke kaders te denken en creatieve oplossingen te vinden. Het brengt nieuwe perspectieven en mogelijkheden met zich mee. Terwijl de vergaderingen de basis vormen van de reis, kunnen de nieuwe omgeving, culinaire ervaringen en avontuurlijke activiteiten je team dichterbij elkaar brengen. Met de juiste balans tussen werk en plezier kunnen vergaderingen in het buitenland een waardevolle ervaring worden. 

Wij combineren de vergaderingen met onvergetelijke ervaringen ter plaatse. Wat dacht je van een meeting in Kaapstad in een 17e eeuws wijnhuis, gecombineerd met een wijnproeverij en wild life safari? Of een ballonvaart voorafgaand aan een vergadering in de palmoase van Marokko, gevolgd door een 4×4 jeep tour door het Atlasgebergte. Een vergadering in een kasteel in Schotland gevolgd door een Highland safari en een whiskey proeverij? Elke bestemming biedt eigenzinnige en unieke sferen waardoor jij en jouw team geprikkeld worden en er ruimte komt om nieuwe inspiratie op te doen.

Bekijk onze unieke bestemmingen

Wil je graag persoonlijk advies op maat? Neem contact met ons op.

Uitgevoerde incentives

Benieuwd wat andere klanten van UYUNI Travels vinden? Lees meer reviews.

Incentive reis Noorwegen

             

“Bedankt voor de perfecte organisatie van onze reis naar Noorwegen met 100 werknemers. Alles werd met veel zorg uitgedacht: mooi programma..”
Lees meer

     L’Oréal Benelux

Incentive reis Marokko

             

“Onze incentive reis naar Marrakesh was absoluut een onvergetelijke ervaring, mede dankzij de voortreffelijke organisatie..”
Lees meer

     BlueTrail

Bedrijfsreis Zuid-afrika

             

“We hebben enorm genoten van onze groepsreis naar Zuid-Afrika. De informatie die voor de reis werd gedeeld was duidelijk en voldoende..”
Lees meer

     De Kleine Wolf

Enige bijzondere vergader-locaties ter inspiratie, geheel af te stemmen op je wensen

Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken

Bel, mail ons of laat je gegevens achter en wij helpen je graag met persoonlijk advies.

    Wij helpen je graag bij het organiseren van je vergadering in het buitenland!