TEST samenvatting Korte beschrijving van de reis. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Duis leo. Sed fringilla mauris sit amet nibh. Donec sodales sagittis magna

calamiteitenfonds-01
ggto-01
vvkr-01

VERANTWOORD INCENTIVE REIZEN

'Sharing the beauty of the world'

Sharing the beauty of the world is onze filosofie. Wij geloven dat reizen zowel voordelen kan hebben voor zowel de reiziger als de lokale omgeving, we werken samen met lokale ondernemers zoals accommodaties, restaurants, agenten en transport om zo een positieve stimulans te geven aan de lokale economie, cultuur en welzijn. We selecteren onze partners zorgvuldig en zijn gericht op duurzaamheid.

Onze intentie is de ‘beauty of the world’ intact te laten. We willen dat mens en dier ervan kunnen blijven genieten en doen ons best onze reizen zo aan te bieden dat behoud van de natuurlijke leefomgeving zo goed mogelijk gegarandeerd is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peru Lake titicaca homestay Uyuni Travels

Lokale partners

Onze lokale partners hebben we zorgvuldig uitgekozen verantwoord ondernemen; zij die zorg dragen voor hun de lokale bevolking, hun werknemers, inheemse gemeenschappen en de omgeving en zo een positieve stimulans geven aan de economie en leefomgeving.
We organiseren onder andere accommodaties en activiteiten bij en in samenwerking met de communities voor geïnteresseerde bedrijven.

Ecuador Inti Sisa Uyuni Travels

Educatie project

Het educatie project Inti Sisa is ruim 15 jaar geleden gestart in Ecuador. Het project organiseert praktische workshops voor communities die afgestemd zijn op hun behoeftes en beter aansluiten dan het huidige theoretische onderwijs. Voor velen is het de manier om uit de armoede te stappen. Inti Sisa ontwikkelt de inheemste bevolking op verschillende vlakken waaronder computervaardigheden, Engelse les en naai-les. In 2013 is een sfeervolle posada opgericht waarvan de opbrengsten naar de educatieve projecten gaan. Tevens worden er vanuit de Posada interessante activiteiten georganiseerd met de de inheemse bevolking, zoals kookworkshops, het bezoeken van de dorpen in de bergen en de schooltjes. De UYUNI Travels steunt Inti Sisa en brengt geïnteresseerde gasten graag onder in de posada.

Ecuador Amazone Napo wildlife centre Uyuni Travels

Ecotoerisme

We werken samen met ecolodges in alle delen van de wereld. Deze lodges respecteren de natuurlijke omgeving en zijn gebouwd door de inheemse bevolking, hetgeen een positieve stimulans geeft aan de werkgelegenheid. Ecolodges zijn er in alle prijscategorieën en voorzien van alle comfort, een onvergetelijke ervaring!