UYUNI TRAVELS!

“Uyuni, woorden schieten tekort, ik kom trillend San Pedro binnen! Was dit echt? Heb ik dit ECHT meegemaakt? Een ultiem gevoel van geluk, excitement maar tegelijkertijd een brok in m’n keel. Dat dit over is. De natuur, zo adembenemend, puur en ongerept. De sterrenhemel, zo immens had ik hem nog nooit gezien. De jeep scheurt over onverharde wegen en verrast ons na iedere bocht weer. Om de 2 minuten gaat er een raam open omdat we het niet kunnen laten dit vast te leggen om te delen met de rest van de wereld.” -dagboek

ONTDEK HET NATUURPARADIJS PATAGONIE

Deze ervaring is een grote inspiratie geweest voor het opstarten van UYUNI Travels met als doel ‘sharing the beauty of the world’. Een foto of woorden kunnen het overweldigende gevoel van een nieuwe reiservaring niet overbrengen. Daarom wil UYUNI Travels jou in de gelegenheid stellen het zelf te ervaren! We bieden reizen aan afgestemd op jouw behoefte en maken the beauty of the world toegankelijk. Voor zowel de reiziger als de lokale omgeving.

IMG_7124-photo
We luisteren graag naar welke dingen jou energie geven en wat er bij jou past. We hebben veel kennis over de mogelijkheden in Zuid-Amerika en stellen op basis daarvan jouw reis op maat samen. We kijken ernaar uit jouw droomreis waar te maken!