Reviews & Projecten

 1. Home
 2. /
 3. Reviews

Lees onze klantervaringen

We Message
We hebben een geweldige incentive-reis naar IJsland gehad met UYUNI Travels. De communicatie was super, net als de organisatie. Mooi hotel, heerlijk eten en hele mooie activiteiten, zoals een bezoek aan de Sky Lagoon, op een sneeuwscooter over de gletsjer en een ATV-tour over de zwarte stranden. Ook als er snel geschakeld moest worden werd er goed met ons meegedacht en gehandeld. Aanrader!
Cees van der Bas
UYUNI Travels, bedankt voor de organisatie van een ontzettend mooie personeelsreis in verband met ons 12,5 jarige jubileum naar Fins Lapland !!! Vanaf het eerste contact tot het einde van de reis was alles tot in de puntjes geregeld !!! van harte aanbevolen.
Lisa van Eijl
Onze werkreis naar Marokko met ons team van Problicity Marketing was onvergetelijk! Vanaf het allereerste contact, waarbij we samen de invulling van de reis bespraken, voelden we ons al goed gehoord. Uyuni Travels dacht actief met ons mee om te zorgen dat de reis perfect bij ons team paste. De begeleide wandeling door Marrakech, de jeepsafari door het Atlasgebergte, het diner in de Agafay woestijn en zelfs een plek om tussendoor te kunnen werken - alles was perfect georganiseerd. De aandacht voor detail en professionele begeleiding van het lokale team maakten deze reis buitengewoon speciaal. We raden Uyuni Travels ten zeerste aan voor een geweldige reiservaring!
Bob van der lelie
I.v.m. het 15-jarig jubileum van ons bedrijf Tinx-IT waren we op zoek naar een bedrijfsreis organisator. Via Google kwamen we terecht bij UYUNI Travels. De website en de LinkedIn verhalen spraken ons meteen aan. We wilden niet een 13-in-een-dozijn stedentrip, maar echt wat van de omgeving zien. Al snel kwamen we op Split, Kroatië uit. UYUNI Travels heeft heel goed met ons meegedacht en de leukste activiteiten gepland op basis van ons budget. We hebben 3 volle dagen kunnen genieten van top activiteiten, waaronder een gids tour door het oude centrum van Split, wijnproeverij in een wijngaard bovenop een berg, Barbecue op een Unesco ranch en zowaar een wedstrijd olijfolie proeven! De oldtimer Beetle cabrio rit over het eiland Hvar stak er echter wel met kop en schouders bovenuit! UYUNI Travels heeft ons heel goed en erg persoonlijk begeleid met het proces. Vanaf het begin was men scherp gefocust op de door ons uitgesproken wensen. Alles was tot in detail geregeld, tot aan wensen van Vegans en vegatariërs aan toe. UYUNI Travels is echt een aanrader!
Natascha Barten
Wij hebben een fantastisch weekend gehad dankzij UYUNI Travels. Een echte aanrader.
Backoffice BlueTrail
Onze incentive reis naar Marrakesh was absoluut een onvergetelijke ervaring, mede dankzij de voortreffelijke organisatie. Vanaf het allereerste contact tot het afscheid, was de gehele reis tot in de puntjes gepland en georganiseerd. Het begon al met de vlotte communicatie en de professionele ondersteuning die we ontvingen tijdens het planningsproces. Ter plaatse werden we verwelkomd en de gehele reis begeleid door een uiterst vriendelijk en behulpzaam team dat ervoor zorgde dat alles vlekkeloos verliep. De keuze van accommodaties was eveneens uitstekend en wat de activiteiten betreft, hadden we een gevarieerd en boeiend programma. Al met al kunnen we met volle overtuiging zeggen dat onze incentive reis naar Marrakesh een groot succes was, en dat hebben we te danken aan de geweldige organisatie. Bedankt voor het leveren van een onvergetelijke ervaring die ons team dichter bij elkaar heeft gebracht en ons heeft geïnspireerd. We kijken al uit naar een volgende samenwerking!
Melinda Van zanten
Het was nog leuker dan gedacht, alles was in de puntjes verzorgd en de meiden zijn iedere x zo super enthousiast in alles, wat een positieve energie. Onze incentive bedrijfstrip was met 14 mannen en 3 vrouwen en we hadden een vol en avontuurlijk programma. We hebben met elkaar echt super genoten en ze hebben onze wensen heel goed aangevoeld. Op het laatst werd er van het programma nog wat aangepast, vanwege het weer. Daar waren we blij mee, want anders had het misschien helemaal niet door kunnen gaan. Al met al, alleen maar positief en we gaan sparen voor de volgende trip!
Maxime
UYUNI heeft voor onze organisatie een hele mooie incentive reis georganiseerd, waar we met elkaar ontzettend gave herinneringen aan hebben overgehouden!
Eline Verhagen
Top georganiseerd. Veel afwisseling. We hebben een geweldige tijd gehad!

Een greep uit onze uitgevoerde incentive reizen

Lees de ervaring van onze klanten en laat je inspireren voor je eigen bedrijfsreis!

Incentive reis Noorwegen

             

“Bedankt voor de perfecte organisatie van onze reis naar Noorwegen met 100 werknemers. Alles werd met veel zorg uitgedacht: mooi programma..”
Lees meer

     L’Oréal Benelux

Incentive reis Marokko

             

“Onze incentive reis naar Marrakesh was absoluut een onvergetelijke ervaring, mede dankzij de voortreffelijke organisatie..”
Lees meer

     BlueTrail

Bedrijfsreis Zuid-afrika

             

“We hebben enorm genoten van onze groepsreis naar Zuid-Afrika. De informatie die voor de reis werd gedeeld was duidelijk en voldoende..”
Lees meer

     De Kleine Wolf

Jubileumreis Mallorca

             

“De dames van UYUNI hebben perfect aangevoeld wat voor ons de ideale incentive reis was. Geen minuut was teveel of verkeerd…”
Lees meer

     Ebbinge

Incentive reis Kroatië

             

“Het was nog leuker dan gedacht, alles was in de puntjes verzorgd en de meiden zijn iedere x zo super enthousiast in alles…”
Lees meer

     Deza Kozijnen

Personeelsreis Kroatië

             

“Wij kwamen in contact met UYUNI Travels en moesten redelijk snel een uitdagend weekend voor 22 personen realiseren. Tijdens een…”
Lees meer

     TG

Bedrijfsreis Kroatië

             

I.v.m. het 15-jarig jubileum van ons bedrijf Tinx-IT waren we op zoek naar een bedrijfsreis organisator. Via Google kwamen we terecht bij…”
Lees meer

     Tinx-IT

Werkreis Marokko

             

“Onze werkreis naar Marokko met ons team van Problicity Marketing was onvergetelijk! Vanaf het allereerste contact…”
Lees meer

     Problicity

Incentive reis Lapland

             

“UYUNI Travels, bedankt voor de organisatie van een ontzettend mooie personeelsreis in verband met ons 12,5 jarige jubileum naar Fins Lapland!!!…”
Lees meer

     Stalent

Incentive reis IJsland

             

“We hebben een geweldige incentive-reis naar IJsland gehad met UYUNI Travels. De communicatie was super, net als de organisatie. Mooi hotel…”
Lees meer

     Wemessage

Groepsreis IJsland

             

“Wat een waanzinnig mooie natuur heeft IJsland! Het programma zat zeer goed in elkaar, ook hebben we genoten van de heerlijke…”
Lees meer

Zij gingen eerder op avontuur met UYUNI Travels

Laat je inspireren door incentive video's

Waarom UYUNI Travels

Service op maat en persoonlijke begeleiding
Ons team organiseert je incentive reis met veel zorg en oog voor detail van A tot Z. Wij maken een exclusief reisprogramma op maat afgestemd op jouw wensen. Vanaf het 1e contact bieden wij persoonlijke begeleiding.

Jarenlange ervaring en betrouwbaarheid
Met jarenlange werkervaring in het bedrijfsleven en wereldwijde reiservaring weten we wat bedrijven nodig hebben voor een geslaagde trip. 
Kwaliteit, integriteit, passie en respect staan bij ons centraal.

Onvergetelijke bedrijfservaringen!
Ons doel is om jou en je collega’s een once in a lifetime experience te geven! 

Hoe wij werken

Jullie wensen

In een persoonlijk gesprek bespreken we je wensen, behoeften en budget.

Reisvoorstel op maat

Op basis van je wensen en budget maken wij een reisvoorstel op maat. Dit is inclusief accommodatie, activiteiten, maaltijden, gids en transfer.

Puntjes op de i

Samen zetten we de puntjes op de i, totdat het reisprogramma boven verwachting is.

Ready to go

Klaar voor vertrek! Met ons gedetailleerde draaiboek en persoonlijke begeleiding kun je zorgeloos genieten!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies

Bel, mail ons of laat je gegevens achter, wij helpen je graag met je incentive reis of bedrijfsreis!

  Persoonlijke begeleiding vanaf het 1e contact

    Jarenlange ervaring, met ons ga je zorgeloos op reis

    Creatief maatwerk en onvergetelijke incentive trips

    GGTO Garantiefonds en calamiteitenfonds

  Een greep uit onze incentive reis voorbeelden

  De voorbeeldreizen zijn geheel aan te passen aan je wensen