Reviews Incentive reizen

Reviews

“Bedankt voor de perfecte organisatie van onze reis naar Noorwegen met 100 werknemers. Alles werd met veel zorg uitgedacht: mooi programma, welkom, activiteiten, organisatie. Alles was perfect! Iedereen is zeer enthousiast teruggekomen. We nemen zeker weer contact op voor onze toekomstige team trips!” - L'Oréal Benelux

“De dames van UYUNI hebben perfect aangevoeld wat voor ons de ideale vakantie was. Geen minuut was teveel of verkeerd. Alle activiteiten, locaties en het vervoer waren uitstekend gekozen. Dank jullie wel!”

“Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie en interessante vakantie en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

"Het was mooier dan ik had durven dromen. Super georganiseerd. We hebben geweldige plekken gezien en hele leuke afwisselende activiteiten gedaan. Dank jullie wel!"

“De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

“In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

“Het was nog leuker dan gedacht, alles was in de puntjes verzorgd en de meiden zijn iedere x zo super enthousiast in alles, wat een positieve energie. Onze incentive bedrijfstrip was met 14 mannen en 3 vrouwen en we hadden een vol en avontuurlijk programma. We hebben met elkaar echt super genoten en ze hebben onze wensen heel goed aangevoeld. Op het laatst werd er van het programma nog wat aangepast, vanwege het weer. Daar waren we blij mee, want anders had het misschien helemaal niet door kunnen gaan. Al met al, alleen maar positief en we gaan sparen voor de volgende trip!”

“Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. Tussen alle indrukken en verplaatsingen was er tijd om uit te rusten in prima hotels, meestal zeer sfeervol en gastvrij. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met gastheren- en vrouwen of deskundige gidsen die ons zonder mankeren stonden op te wachten op elke nieuwe plek en voor excursies, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

"De reis was tot in de puntjes geregeld. Gezellige dames die altijd klaar stonden en bereikbaar waren voor vragen. Leuk programma :). Top!"

  Waarom UYUNI Travels?

  ✔ Maatwerk reizen: Bestemming, duur en activiteiten zijn volledig afgestemd op de voorkeuren van de klant.

  Ervaring: Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en zijn op vele Incentive reizen als werknemer geweest, we spreken uit ervaring!

  Duurzaam ondernemen: 
  Wij geloven dat reizen zowel voordelen kan hebben voor zowel de reiziger als de lokale omgeving. Wij stellen reizen samen die leuk zijn voor klant en lokale bevolking.

  Bes
  temmingen wereldwijd: We zijn wereldwijd actief, waardoor we groot kunnen denken. We helpen je graag de perfecte bestemming te vinden voor je incentive reis. Ons aanbod varieert van dichtbij tot reizen ver weg.

  Zorgvuldig gekozen partners: 
  Het netwerk dat wij in de voorgaande jaren hebben opgebouwd bestaat uit teams van betrouwbare en ervaren experts met veel kennis van de lokale markt. Zo selecteren we de leukste restaurantjes, mooiste accommodaties en meest unieke activiteiten.

  Interesse in een Incentive reis?

  We helpen je graag bij het organiseren!

  Enige voorbeelden van Incentive reizen ter inspiratie, uiteraard geheel af te stemmen op je wensen