Personeelsreizen op maat

  1. Home
  2. /
  3. Personeelsreizen

Exclusieve personeelsreizen

Een personeelsreis is een perfecte manier om het onderlinge teamgevoel te versterken op een unieke bestemming. Niet alleen de band met het personeel krijgt een boost, een personeelsreis stimuleert en motiveert het team daarnaast ook om er weer een jaar tegenaan te gaan! UYUNI Travels is gespecialiseerd in het organiseren van onvergetelijke personeelsreizen op maat. Met oog voor detail, een wereldwijd netwerk en jarenlange ervaring stemmen wij het programma af op je wensen. Ben je benieuwd wat klanten vinden van UYUNI Travels? Lees de reviews.

Avontuur, cultuur en ontspanning kan naast het motiveren en belonen ook bijdragen aan de teambuilding, en daarmee het stimuleren van het behalen van targets in de toekomst. Het doel van jullie trip staat bij ons centraal. Een personeelsreis of personeelsuitje is speciaal op zijn eigen manier. Ontdek daarom hieronder ons aanbod en kom erachter welke bestemming het beste bij jullie bedrijf past.

  Teambuilding 

  Beloont en motiveert het team 

  Versterkt binding met het bedrijf 

  Stimuleert het behalen van targets 

Personeelsreizen naar unieke bestemmingen

Wil je graag persoonlijk advies op maat? Neem contact met ons op.

Uitgevoerde personeelsreizen

Benieuwd wat andere klanten van UYUNI Travels vinden? Lees meer reviews.

✨ Het wow-effect tijdens jouw personeelsreis ✨

Ken je dat onvergetelijke gevoel van verwondering dat je soms overvalt op reis? Dat gevoel, dat onbeschrijfelijke ‘wow’-moment, is precies waar wij ons op focussen tijdens het organiseren van jouw personeelsreis! Wij streven er niet alleen naar om aan de verwachtingen van jouw team te voldoen, maar juist om deze te overtreffen.

Bij het organiseren van jouw personeelsreis creëren we momenten die iedereen doet verbazen en verbinden op een manier die blijvende herinneringen oproept. Onze reizen worden gekenmerkt door unieke activiteiten die perfect zijn afgestemd op de bestemming, authentieke restaurants op prachtige locaties en verrassende elementen die het programma compleet maken. Hierdoor wordt iedere reis een onvergetelijke ervaring die alle zintuigen prikkelt en nog lang na afloop besproken zal worden door je team. 

Bij ons draait het allemaal om ‘’sharing the beauty of the world’’. Laat je inspireren door een aantal van onze wow-activiteiten of neem contact met ons op voor meer informatie en laat ons jouw volgende personeelsreis omtoveren tot een waar wow-effect!

Reisinformatie

Inclusief:

Duur

3 dagen of meer

Aantal personen

Van 20 - 500 personen

Prijsindicatie

De prijs is afhankelijk van programma, reisduur, groepsgrootte en periode.

Bekijk hier één van onze projecten!

UYUNI Travels organiseerde voor de L’Oréal Group een onvergetelijke incentive reis. Ze gingen met 100 medewerkers naar Noorwegen om per fiets, trein en fjord cruise de kracht van de natuur te ontdekken. Ben je geïnteresseerd om deze prachtige plek zelf te ontdekken met je team? Neem contact met ons op!

Een greep uit onze personeelsreis voorbeelden

De voorbeeldreizen zijn geheel aan te passen aan je wensen

Voorbeeldreis Noorwegen

Tijdens deze personeelsreis naar Noorwegen ontdek je samen met je team o.a. de prachtige natuur van Noorwegen tijdens de beroemde Bergen railway en een fjord cruise. Ook bezoeken jullie een viking dorp waar jullie zullen leren bijlwerpen en bijl-en-boog schieten.

Voorbeeldreis Kroatië

Een personeelsreis naar Kroatië is een perfecte mix van avontuur, cultuur en ontspanning. Tijdens deze voorbeeldreis verken je samen met je team o.a. de oude binnenstad van Split, maken jullie een eilandtour op Hvar in kleurrijke Volkswagen kevers en genieten jullie van een heerlijke BBQ-lunch op een echte ranch.

Voorbeeldreis Lapland

Tijdens deze personeelsreis naar Lapland ontdek je samen met je team de prachtige winterse natuur tijdens een sneeuwscootertocht, husky safari en rendierensafari. Ook zullen jullie genieten van een heerlijk diner in een echte Ice-restaurant. Bekijk hier meer en laat je inspireren.

Voorbeeldreis Marokko

Tijdens deze personeelsreis naar Marrakech worden jullie o.a. ondergedompeld in de cultuur tijdens Marokkaanse kunst- en cultuur workshops, maken jullie een luchtballonvaart tijdens zonsopgang en genieten jullie van een 1001 nachten gala diner en party. Bekijk hier meer en laat je inspireren!

Voorbeeldreis Lissabon

Deze 3-daagse personeelsreis naar Lissabon is een mix van avontuur en ontspanning. Jullie verkennen o.a. de stad tijdens een begeleide stadstour, ontdekken het prachtige dorp Sintra en genieten van een ontspannende zeiltocht. Laat je inspireren door onze voorbeeldreis.

Voorbeeldreis IJsland

Tijdens deze 4-daagse personeelsreis naar IJsland ontdekken jullie o.a. de natuurlijke hoogtepunten van IJsland, waaronder de geisers en watervallen. Ook maken jullie een avontuurlijke ATV tour en zorgt de Blue Lagoon voor totale ontspanning. Bekijk hier meer.

Voorbeeldreis Zuid-Afrika

Kom oog in oog te staan met de big five tijdens deze personeelsreis naar Zuid-Afrika. Jullie maken o.a. een mooie safari, genieten van een heerlijke wijnproeveri, verkennen Kaapstad en ontdekken de prachtige natuur tijdens het ziplinen. Laat je inspireren door onze voorbeeldreis.

Voorbeeldreis Schotland

Tijdens deze 5-daagse personeelsreis naar Schotland ontdek je samen met je team o.a. de Schotse Hooglanden tijdens een avontuurlijke 4x4 jeep safari, genieten jullie van een Schotse Whiskey proeverij en bezoeken jullie het Edinburgh Castle. Bekijk hier meer en laat je inspireren.

Personeelsreis organiseren?

Bel, mail ons of laat je gegevens achter en wij helpen je graag met persoonlijk advies.

    Wij helpen je graag bij het organiseren van je personeelsreis!

    Ontvang tips en inspiratie in je inbox

    Laat je e-mailadres achter en ontdek hoe je je team kunt verrassen met een onvergetelijke bedrijfsreis of incentive reis. Ontvang exclusieve tips, updates over de beste bestemmingen en laat je inspireren door reisverhalen, ervaringen van klanten en meer. Meld je aan en begin met het plannen van jouw unieke incentive reis.