OVER ONS

UYUNI Travels

Na vele reizen over de wereld, meer dan 10 jaar werkervaring in het bedrijfsleven en een wereldwijd netwerk, weten wij wat bedrijven nodig hebben voor een geslaagde incentive reis of bedrijfsreis. Als voormalige marketing- en salesprofessionals in het bedrijfsleven en als Tourism management experts met een grote passie voor reizen, hebben we als medewerkers en deelnemers meerdere incentive reizen mogen meemaken en hebben ervaren hoe deze reizen de loyaliteit en motivatie van het team versterken. We organiseren nu zelf exclusieve incentive reizen wereldwijd. 
 
UYUNI Travels is een creatief en innovatief kleinschalig bureau, waardoor we snel kunnen schakelen en persoonlijk te werk gaan. We werken samen met een team van ervaren professionals en freelancers over de hele wereld. Onze gezamenlijke expertise, kennis van de bestemmingen en ervaring stellen ons in staat wereldwijd reizen op maat aan te bieden die perfect aansluiten bij je wensen.

Wil je graag persoonlijk advies op maat? Neem contact met ons op.

Het team

Pamela Caris

Founder | General Manager

Tijdens mijn carrière bij een toonaangevende multinational heb ik ervaren hoe incentive reizen mijn loyaliteit en motivatie als werknemer vergrootte; kamperen en quad rijden in de woestijn van Marokko, Portugal ontdekken per jeep en zeilboot, historisch Rome ervaren per fiets, een wit strandfeest met meer dan 100 collega’s. Ervaringen om nooit te vergeten!

Ik heb veel van de wereld mogen zien; Europa, Azië, Zuid-Amerika, Oceanië en Afrika. Het delen van ‘the beauty of the world’ is het uitgangspunt voor het opzetten van UYUNI Travels. Het plannen, organiseren en delen van reiservaringen is mijn passie. Hierbij combineer ik graag mijn ervaring uit het bedrijfsleven met mijn wereldwijde reiservaring om zo jou en je collega’s een onvergetelijke incentive reis te bezorgen!

Sharmilla van Straten

Travel Designer | Online Marketeer

Reizen, fotografie en andere culturen ontdekken hebben altijd mijn interesse gehad en daarom heb ik de studie Tourism Management gedaan. Tijdens mijn studie volgde ik de laatste reistrends, bezocht ik reisbeurzen, lag de focus op duurzaamheid, klantgerichtheid en het ontdekken van verschillende bestemmingen en culturen. Zo heb ik o.a. het prachtige Lapland, Kroatië en Dubai mogen bezoeken. 

De bedrijfscultuur en visie ‘Sharing the beauty of the world’ van UYUNI Travels passen goed bij mij. Ik kan veel van mijn creativiteit, passie voor reizen en culturen kwijt tijdens het maken van reisvoorstellen op maat en het inspireren van klanten met tekst, foto’s en video’s. Ik vind het vooral leuk om te laten zien wat je als team kan beleven en ervaren op een unieke bestemming!

Caroline den Hartog

Marketing Specialist

Met veel creativiteit en oog voor detail werk ik aan de marketing campagnes van UYUNI Travels. Ik hou van een persoonlijke aanpak en heb liefde voor het marketing vak.

Als voormalig HR specialist ben ik betrokken geweest bij de organisatie van verschillende incentive reizen voor mijn team en weet daardoor goed wat bedrijven nodig hebben om hun werknemers te motiveren en compleet ontzorgd te worden. Ik vind het leuk hierin mee te denken om samen een onvergetelijke incentive ervaring te creëren.

Carly Gruijters

Travel Design ondersteuning

Tijdens mijn studie International Tourism Management heb ik veel geleerd over bestemmingsmanagement, klantgerichtheid, duurzaamheid, en het ontwikkelen van ervaringen. Zo heb ik o.a. een fieldtrip naar Málaga gemaakt en gestudeerd in Arizona. Ook mijn vrijwilligerswerk in Fiji, wonen in Australië, en vele reizen in Europa – hebben ervoor gezorgd dat ik mijn liefde voor reizen heel erg graag wil delen met anderen.

Het delen van ervaringen, ideeën en anderen erbij helpen om hun unieke incentive reis te organiseren past natuurlijk perfect bij het uitgangspunt van UYUNI Travels, en pas ik graag toe. Mijn doel is om dat speciale gevoel dat reizen in iemand naar boven brengt, over te kunnen brengen aan de klant door alle wensen mee te nemen in het ontwikkelen van een once in a lifetime ervaring!

Nica van Grevenhof

Social media ondersteuning

Vanaf jongs af aan ben ik al gefascineerd door de verschillende culturen, landschappen en alles wat de wereld te bieden heeft. Tijdens mijn studie Tourism Management heb ik veel geleerd over onder andere duurzaamheid, marketingstrategieën, organisatievaardigheden en gastvrijheid. 

Mijn doel is om mijn liefde voor reizen te delen met anderen en om mensen te inspireren om nieuwe bestemmingen te ontdekken. Daarom past de visie van UYUNI Travels, die draait om het delen van de schoonheid van de wereld, perfect bij mij. Ik pas graag mijn creativiteit toe tijdens mijn werkzaamheden en op het gebied van social media. Ik laat graag zien welke onvergetelijke avonturen je kunt beleven tijdens een incentive reis of bedrijfsreis met je team op verschillende unieke bestemmingen.

Lokale partners

Ons wereldwijde netwerk vormt een belangrijk onderdeel van ons team. Wij organiseren incentive reizen met zorgvuldig geselecteerde lokale partners op de bestemmingen die decennia lang ervaring hebben in maatwerk incentive reizen en bedrijfsreizen, hetgeen een solide basis biedt voor het faciliteren van Incentive reizen, bedrijfsreizen en personeelsreizen. Kwaliteit, integriteit, passie en respect staan bij ons centraal. Wij werken zeer nauw samen voor en tijdens je reis om jou volledig te ontzorgen en een onvergetelijke ervaring te creëren. Onze gezamenlijke expertise, kennis van de bestemmingen en ervaring stellen ons in staat wereldwijd reizen op maat aan te bieden die perfect aansluiten bij je wensen.

INCENTIVE TRIPS & VIP TRAVEL

Inspireren, motiveren en belonen van je werknemers? Dat is waar incentive reizen voor zijn en waar we je graag bij helpen! De mensen die met passie voor je bedrijf werken, zijn degenen die je op een duurzame manier wilt belonen en binden aan je bedrijf. Incentive reizen is een van de meest effectieve manieren om dit te bereiken. Toon je waardering door je werknemers de ervaring van hun leven te geven; investeer in hen op een onvergetelijke manier. Je versterkt de relatie binnen de groep, wat leidt tot betere resultaten op de werkvloer. We gaan graag met met rond de tafel zitten om te bespreken wat het beste past bij je bedrijf.

Coaching
Wat is de grootste uitdaging voor je bedrijf? Wilt je terugkeren van een teamtrip met nieuwe ideeën en een nieuwe aanpak om de gewenste resultaten te bereiken? De ervaring leert dat coaching een grotere impact heeft en snellere resultaten oplevert in een nieuwe omgeving. Wij werken met professionele coaches die ter plekke aan de teambuilding en uitdagingen werken.

VIP / relatiereizen

Relaties uitnodigen voor een trip om bijvoorbeeld trouw te belonen, samen te zijn om relaties te versterken, en/of om zaken te doen is een heel efficiënte manier die zich snel zal terugverdienen. Een spectaculaire locatie helpt hier zeker aan bij, wij denken graag met je mee!

Missie/Visie

We share the beauty of the world

Uyuni, woorden schieten tekort, ik kom trillend San Pedro de Atacama binnen. Was dit echt? Heb ik dit ECHT meegemaakt? Een ultiem gevoel van geluk, excitement maar tegelijkertijd een brok in m’n keel. Dat dit over is. De natuur, zo adembenemend, puur en ongerept. De sterrenhemel, zo immens had ik hem nog nooit gezien. De jeep scheurt over onverharde wegen en verrast ons na iedere bocht weer. Om de 2 minuten gaat er een raam open omdat we het niet kunnen laten dit vast te leggen om te delen met de rest van de wereld.”
 

Deze ervaring is een grote inspiratie geweest voor het opstarten van UYUNI Travels met als doel ‘sharing the beauty of the world’. Een foto of woorden kunnen het overweldigende gevoel van onvergetelijke ervaringen niet overbrengen. Daarom wil UYUNI Travels jou, je collega’s en partners in de gelegenheid stellen het zelf te ervaren. We bieden onvergetelijke Incentive reizen aan afgestemd op de behoefte van de klant en maken ’the beauty of the world’ toegankelijk voor zowel de reiziger als de lokale omgeving, die wij hiermee supporten. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies

Bel, mail ons of laat je gegevens achter voor persoonlijk advies. 

  Persoonlijke begeleiding vanaf het 1e contact

    Jarenlange ervaring, met ons ga je zorgeloos op reis

    Creatief maatwerk en onvergetelijke incentive trips

    GGTO Garantiefonds en calamiteitenfonds

  "WE SHARE THE BEAUTY OF THE WORLD"

  -UYUNI Travels-