OVER ONS

UYUNI Travels

'We share the beauty of the world'

Uyuni, woorden schieten tekort, ik kom trillend San Pedro de Atacama binnen. Was dit echt? Heb ik dit ECHT meegemaakt? Een ultiem gevoel van geluk, excitement maar tegelijkertijd een brok in m’n keel. Dat dit over is. De natuur, zo adembenemend, puur en ongerept. De sterrenhemel, zo immens had ik hem nog nooit gezien. De jeep scheurt over onverharde wegen en verrast ons na iedere bocht weer. Om de 2 minuten gaat er een raam open omdat we het niet kunnen laten dit vast te leggen om te delen met de rest van de wereld.”
 

Deze ervaring is een grote inspiratie geweest voor het opstarten van UYUNI Travels met als doel ‘sharing the beauty of the world’. Een foto of woorden kunnen het overweldigende gevoel van onvergetelijke ervaringen niet overbrengen. Daarom wil UYUNI Travels jou, je collega’s en partners in de gelegenheid stellen het zelf te ervaren. We bieden Incentive reizen aan afgestemd op de behoefte van de klant en maken the beauty of the world toegankelijk. Voor zowel de reiziger als de lokale omgeving

Pamela Caris

Born in Amsterdam, raised by the world!
Tijdens mijn carrière bij een toonaangevende multinational heb ik ervaren hoe Incentive reizen mijn loyaliteit, motivatie en inspiratie vergrootte. En bovenal was het geweldig voor de team spirit, werk werd een happy place om te zijn en dat deed ons maximaal presteren! Kamperen en squad rijden in de woestijn van Marokko, Portugal ontdekken per jeep en zeilboot, koken als een god op de eilanden van Griekenland, gekleed als kasteelheren en dames volgens oude traditie op Chateau Gerlach, Rome ontdekken per fiets, een wit strandfeest met meer dan 100 collega’s …. Ik voel me gelukkig daar deel van uitgemaakt te hebben! In mijn vrije tijd is reizen altijd mijn grootste passie geweest. Mijn ouders lieten mijn broer en mij op jonge leeftijd alle hoeken van Europa zien, met de auto, kamperend, skiënd. Ik ontwikkelde al heel vroeg een passie voor het ontdekken van nieuwe plekken! De wereld bleef fascinerend en tijdens mijn studie Economie in Groningen organiseerde ik een internationaal studieproject naar Maleisië. Tijdens deze zomers werkte ik voor grote mountainbike-evenementen in Europa en Canada.

Gedurende mijn carrière heb ik verschillende grote reizen gemaakt; Indonesië, Zuid-Afrika, Marokko, Brazilië, Cambodja, China, Thailand, Nieuw-Zeeland. Ik kon er niet genoeg van krijgen en besloot een sabbatical te nemen om een jaar rond de wereld te reizen. De eerste 5 maanden waren in Zuid-Amerika, ik heb mijn vliegticket 6 keer gewijzigd, wat een overweldigend continent! De Inca-cultuur van Peru, de bovenaardse schoonheid van Bolivia, de vulkanen in Chili, gaucho rijden in Argentinië, de diversiteit van Ecuador, de kleurrijke cultuur van Colombia, de geweldige hikes en gletsjers van Patagonië en de swingende steden over het hele continent. En vooral, de mooie ontmoetingen met de lokale bevolking en mijn medereizigers. Ik vervolgde mijn reis en ging naar Nieuw-Zeeland, West-Australië, Vietnam, Maleisië en Nepal, waar ik een school bouwde met een groep reizigers in een dorp verwoest door een aardbeving. Gedurende dit jaar heb ik ervaren hoe (duurzaam) toerisme het leven van de lokale omgeving positief kan beïnvloeden. Ik wilde hier iets mee doen. Het delen van ‘the beauty of the world’ is het uitgangspunt voor het opzetten van UYUNI Travels. Het plannen, organiseren en delen van reiservaringen is iets wat ik graag doe en ik kijk er naar uit om ‘the beauty of the world’ met jou en de wereld om ons heen te delen!

Sharmilla van Straten

Reizen, fotografie en andere culturen ontdekken hebben altijd mijn interesse gehad en daarom heb ik de studie Tourism Management gedaan. Tijdens mijn studie volgde ik de laatste reistrends, bezocht ik reisbeurzen, lag de focus op duurzaamheid, klantgerichtheid en het ontdekken van verschillende bestemmingen en culturen. Zo heb ik ook het prachtige Lapland en Dubai mogen bezoeken. Beide landen met ieder hun eigen unieke belevingen!

Mijn ouders namen mij en mijn broer vroeger al vaak mee op autovakantie in Europa. Vooral Kroatië vonden wij echt een top bestemming, vol cultuur, natuur en de schitterende kustlijn, hier kwamen wij vaak terug. Ook wintersport was voor ons een jaarlijkse traditie. Sinds mijn 3e stond ik al op ski’s. Tot op de dag van vandaag vind ik dat nog steeds heel leuk. Ook heb ik Curacao bezocht en een leuke Middellandse Zee cruise gemaakt. Tijdens het reizen en/of de korte trips die ik maak, vind ik fotograferen en korte video’s editen erg leuk. Hierin probeer ik mij ook steeds meer te verdiepen. Ik kan dan ook niet wachten om nog meer van de wereld te ontdekken, verre reizen te maken en dit vast te leggen en te delen met de wereld om mijn heen, waarbij Indonesië, Zuid-Afrika en Noord-Amerika hoog op mijn lijstje staan! 

Ik heb bij UYUNI Travels mijn afstudeeronderzoek gedaan en de bedrijfscultuur en visie ‘Sharing the beauty of the world’ passen zo goed bij mij dat ik niet meer weg wilde! Ik kan veel van mijn creativiteit, passie voor reizen en culturen kwijt tijdens het maken van reisvoorstellen op maat en het inspireren van klanten met tekst, foto’s en video’s. Ik vind het vooral leuk om te laten zien wat je als team kan beleven en ervaren op een unieke bestemming!

INCENTIVE TRIPS & VIP TRAVEL

Inspireren, motiveren en belonen van je werknemers? Dat is waar incentive reizen voor zijn en waar we je graag bij helpen! De mensen die met passie voor je bedrijf werken, zijn degenen die je op een duurzame manier wilt belonen en binden aan je bedrijf. Incentive reizen is een van de meest effectieve manieren om dit te bereiken. Toon je waardering door je werknemers de ervaring van hun leven te geven; investeer in hen op een onvergetelijke manier. Je versterkt de relatie binnen de groep, wat leidt tot betere resultaten op de werkvloer. We gaan graag met met rond de tafel zitten om te bespreken wat het beste past bij je bedrijf.

Coaching
Wat is de grootste uitdaging voor je bedrijf? Wilt je terugkeren van een teamtrip met nieuwe ideeën en een nieuwe aanpak om de gewenste resultaten te bereiken? De ervaring leert dat coaching een grotere impact heeft en snellere resultaten oplevert in een nieuwe omgeving. Wij werken met professionele coaches die ter plekke aan de teambuilding en uitdagingen werken.

VIP / relatiereizen

Relaties uitnodigen voor een trip om bijvoorbeeld trouw te belonen, samen te zijn om relaties te versterken, en/of om zaken te doen is een heel efficiënte manier die zich snel zal terugverdienen. Een spectaculaire locatie helpt hier zeker aan bij, wij denken graag met je mee!

SOLIDE PARTNERS

Corporate achtergrond
UYUNI Travels is gespecialiseerd in reizen op maat voor zowel individuele als incentive reizen. Met meer dan 20 jaar gezamenlijke corporate werkervaring zijn we volwaardige sparringspartners en weten we goed wat bedrijven nodig hebben voor een geslaagde trip.

Partners
Onze partners in de bestemmingen hebben decennia lang ervaring in maatwerk toerisme, wat een solide basis biedt voor het faciliteren van Incentive en VIP reizen. Onze gezamenlijke expertise, kennis en ervaring stellen ons in staat reizen op maat aan te bieden die perfect aansluiten bij je wensen. Groepen worden ter plekke in hun eigen taal begeleid en we gaan zelf mee of zijn 24/7 bereikbaar.

Verantwoord toerisme
We werken samen met lokale ondernemers, met de intentie dat reizen voor zowel de reiziger en lokale omgeving voordelen kan hebben, om zo een positieve stimulans te geven aan de lokale economie en omgeving. We streven ernaar ‘the beauty of the world’ in tact te laten. Wij doen ons best onze reizen zo aan te bieden dat behoud van de natuurlijke leefomgeving zo goed mogelijk gegarandeerd is, zodat mens en dier ervan kunnen blijven genieten.

GRENZELOZE MOGELIJKHEDEN

Een van onze voordelen is dat we wereldwijd actief zijn, waardoor we groot kunnen denken. We helpen je graag de perfecte bestemming te vinden. We kunnen een congres of zakelijk evenement gemakkelijk combineren met een incentive-reis van iedere omvang. We zullen ervoor zorgen dat alle onderdelen perfect georganiseerd zijn, van verbindingen, lokaal vervoer, accommodaties en maaltijden tot onvergetelijke activiteiten. Groepen worden in hun eigen taal begeleid en onze lokale partners zijn 24/7 bereikbaar.

HOE WE WERKEN

Heb je interesse in een incentive reis? Bel of mail ons met je vraag. Wij maken graag een vrijblijvend voorstel op maat van het reisprogramma met dagplanning, budget en praktische informatie.