Incentive reizen

  1. Home
  2. /
  3. Incentive reizen

Onvergetelijke incentive reizen

UYUNI Travels is de specialist in het organiseren van incentive reizen wereldwijd. Wij willen jou en jouw collega’s graag inspireren, motiveren en een onvergetelijke ervaring bezorgen! Met onze wereldwijde reiservaring en netwerk organiseren wij unieke bedrijfservaringen. We werken met oog voor detail, inspirerende bestemmingen, unieke activiteiten, culinaire momenten en spreken uit eigen ervaring.

Wij bieden bestemmingen aan binnen en buiten Europa. Van wandelen langs de watervallen in IJsland, een safari in Zuid-Afrika tot een zeiltocht maken in Kroatië, onze incentive reizen garanderen avontuur, ontspanning en teambuilding! Ontdek de mogelijkheden.

  Teambuilding 

  Beloont en motiveert het team 

  Versterkt binding met het bedrijf 

  Stimuleert het behalen van targets 

Incentive reis bestemmingen binnen en buiten Europa

Wat is een incentive reis?

Een incentive betekent ‘motivatie, beloning, prikkelend en drijfveer’ en dat is precies waar een incentive reis ook voor bedoeld is. Een incentive reis is het perfecte middel om je medewerkers te inspireren, bedanken en het teamgevoel te versterken! En wat is een betere motivatie dan het vooruitzicht op een mooie trip naar een bijzondere bestemming met het team?  

Wij bieden meerdaagse incentive reizen aan naar Lapland, Marokko, Sicilië tot Jordanië en Barcelona. Van alles is mogelijk! We stemmen het graag af op jouw wensen.

White party bij een beachclub in Mallorca

Uitgevoerde incentive reizen

Benieuwd wat andere klanten van UYUNI Travels vinden? Lees meer reviews.

Duurzame effecten van incentive reizen

Met een incentive reis laat je zien dat je je medewerkers waardeert voor hun inzet. Je beloont je team voor hun prestaties, wat weer een positieve impact kan hebben op je team. Tijdens een incentive reis verken je nieuwe bestemmingen, ontdek je andere culturen en maak je blijvende herinneringen met elkaar, waar nog jarenlang over wordt nagepraat. Je team leert elkaar op een andere manier kennen, waardoor zij ook beter leren samenwerken. Dit zorgt voor meer werkplezier, motivatie en verbondenheid met het bedrijf, wat weer kan bijdragen in het behalen van betere bedrijfsresultaten. Het is een win-win situatie die zowel je bedrijf als je team ten goede komt.

  Betere bedrijfsresultaten

 Gemotiveerde medewerkers

Versterkt het teamgevoel

Unieke ervaringen en blijvende herinneringen

 Zorgt voor binding met het bedrijf

Onderlinge saamhorigheid 

Incentive reis informatie

Onze incentive reizen zijn inclusief:

Duur

3 dagen of meer

Aantal personen

Van 20 - 500 personen

Prijsindicatie

De prijs is afhankelijk van programma, reisduur, groepsgrootte en periode.

Goed verzekerd op reis!

We willen graag dat je goed voorbereid op reis gaat. Sinds 2018 is UYUNI Travels aangesloten bij het GGTO (garantiefonds) en het Calamiteitenfonds. Tevens is UYUNI Travels aangesloten bij CLC-VECTA, de branchevereniging voor professionals die betrokken zijn bij het organiseren van evenementen en incentives. Daarnaast sluit UYUNI Travels ten behoeve van haar klanten een event verzekering af, die dekking biedt voor uiteenlopende risico’s en calamiteiten die de doorgang van een evenement/reis kunnen (ver)hinderen. Ook adviseren wij onze klanten een groepsreisverzekering met ongevallendekking en een annuleringsverzekering voor haar medewerkers af te sluiten. 

Bekijk hier één van onze incentive projecten!

UYUNI Travels organiseerde voor de L’Oréal Group een onvergetelijke incentive reis. Ze gingen met 100 medewerkers naar Noorwegen om per fiets, trein en fjordcruise de kracht van de natuur te ontdekken. Ben je geïnteresseerd om deze prachtige plek zelf te ontdekken met je team of klanten? Neem contact met ons op!

Een greep uit onze voorbeeldreizen

De voorbeeldreizen zijn geheel aan te passen aan je wensen

Voorbeeldreis Noorwegen

Tijdens deze 4-daagse incentive reis naar Noorwegen ontdek je samen met je team de prachtige natuur van Noorwegen te voet, tijdens de beroemde Bergen railway, een fjord cruise en mountainbiketocht. Daarnaast bezoeken jullie ook een viking dorp waar jullie o.a. leren bijlwerpen.

Voorbeeldreis Kroatië

Kroatië is de perfecte bestemming voor avontuur, cultuur en ontspanning. Tijdens deze incentive reis verken je samen met je team Split, ontdekken jullie het eiland Hvar in kleurrijke Volkswagen kevers en maken jullie een avontuurlijke buggy tour.

Voorbeeldreis Lapland

Deze 3-daagse incentive reis naar Lapland laat jullie de prachtige winterse natuur van Lapland zien. Samen met je team maken jullie o.a. een avontuurlijke sneeuwscootertocht en een husky safari. Bekijk hier meer en laat je inspireren door onze voorbeeldreis.

Voorbeeldreis Marokko

Deze incentive reis naar Marrakech neemt je mee naar een andere wereld. Jullie ontdekken o.a. de Medina met een gids, maken een avontuurlijke 4x4 jeep safari door het Atlasgebergte en genieten van een 1001 nachten gala diner en party. Laat je inspireren door onze voorbeeldreis!

Voorbeeldreis Lissabon

Tijdens deze 3-daagse incentive reis naar Lissabon verken je samen met je team de stad Belem, maken jullie een avontuurlijke jeep safari naar het prachtige dorp Sintra en sluiten jullie de reis af met een ontspannende zeiltocht. Bekijk hier meer en laat je inspireren door onze voorbeeldreis.

Voorbeeldreis IJsland

Tijdens deze spectaculaire incentive reis naar het land van vuur en ijs ontdek je samen met je team o.a. de natuurlijke hoogtepunten van IJsland, maken jullie een avontuurlijke gletsjer hike en ATV Tour en sluiten jullie de reis af met een ontspannende dag bij de Blue Lagoon.

Voorbeeldreis Zuid-Afrika

Tijdens deze 6-daagse incentive reis naar Zuid-Afrika ontdekken jullie de verscheidenheid aan wildlife en de culturele diversiteit van Zuid-Afrika. Jullie maken o.a. een mooie big five safari, genieten van een heerlijke wijnproeverij en ontdekken Kaapstad en de townships.

Voorbeeldreis Schotland

Tijdens deze incentive reis naar Schotland ontdekken jullie o.a. Edinburgh tijdens een begeleide wandeling, bezoeken jullie het Edinburgh Castle, genieten jullie van verschillende Schotse Whiskey's tijdens een whiskey proeverij en maken jullie een avontuurlijke Highlands jeep safari.

Incentive reizen op maat

Op basis van jouw wensen en behoeften ontwikkelen we een reisprogramma op maat. We nemen graag de organisatie uit handen voor je, zodat ook jij, als opdrachtgever, zorgeloos kunt genieten. Al vanaf het 1e contact bieden wij persoonlijke begeleiding en zijn wij altijd goed bereikbaar.

Incentive reis organiseren? Wij helpen je graag!

Bel, mail ons of laat je gegevens achter en wij helpen je graag met persoonlijk advies.

    Wij helpen je graag bij het organiseren van je incentive reis!

    Ontvang tips en inspiratie in je inbox

    Laat je e-mailadres achter en ontdek hoe je je team kunt verrassen met een onvergetelijke bedrijfsreis of incentive reis. Ontvang exclusieve tips, updates over de beste bestemmingen en laat je inspireren door reisverhalen, ervaringen van klanten en meer. Meld je aan en begin met het plannen van jouw unieke incentive reis.