Incentive reizen

  1. Home
  2. /
  3. Incentive reizen

Onvergetelijke incentive reizen

UYUNI Travels is de specialist in het organiseren van incentive reizen wereldwijd. Wij willen jou en jouw collega’s graag inspireren, motiveren en een onvergetelijke ervaring bezorgen! Met onze wereldwijde reiservaring en netwerk organiseren wij unieke bedrijfservaringen. We werken met oog voor detail, inspirerende bestemmingen, unieke activiteiten, culinaire momenten en spreken uit eigen ervaring.

Wij bieden bestemmingen aan binnen en buiten Europa. Van wandelen langs de watervallen in IJsland, een safari in Zuid-Afrika tot een zeiltocht maken in Kroatië, onze incentive reizen garanderen avontuur, ontspanning en teambuilding! Ontdek de mogelijkheden.

  Teambuilding 

  Beloont en motiveert het team 

  Versterkt binding met het bedrijf 

  Stimuleert het behalen van targets 

Incentive reis bestemmingen binnen en buiten Europa

Wat is een incentive reis?

Een incentive betekent ‘motivatie, beloning, prikkelend en drijfveer’ en dat is precies waar een incentive reis ook voor bedoeld is. Een incentive reis is het perfecte middel om je medewerkers te inspireren, bedanken en het teamgevoel te versterken! En wat is een betere motivatie dan het vooruitzicht op een mooie trip naar een bijzondere bestemming met het team?  

Wij bieden meerdaagse incentive reizen aan naar Lapland, Marokko, Sicilië tot Jordanië en Barcelona. Van alles is mogelijk! We stemmen het graag af op jouw wensen.

Incentive reizen op maat

Uitgevoerde incentive reizen

Benieuwd wat andere klanten van UYUNI Travels vinden? Lees meer reviews.

Duurzame effecten van incentive reizen

Met een incentive reis laat je zien dat je je medewerkers waardeert voor hun inzet. Je beloont je team voor hun prestaties, wat weer een positieve impact kan hebben op je team. Tijdens een incentive reis verken je nieuwe bestemmingen, ontdek je andere culturen en maak je blijvende herinneringen met elkaar, waar nog jarenlang over wordt nagepraat. Je team leert elkaar op een andere manier kennen, waardoor zij ook beter leren samenwerken. Dit zorgt voor meer werkplezier, motivatie en verbondenheid met het bedrijf, wat weer kan bijdragen in het behalen van betere bedrijfsresultaten. Het is een win-win situatie die zowel je bedrijf als je team ten goede komt.

  Betere bedrijfsresultaten

 Gemotiveerde medewerkers

Versterkt het teamgevoel

Unieke ervaringen en blijvende herinneringen

 Zorgt voor binding met het bedrijf

Onderlinge saamhorigheid 

Incentive reis informatie

Onze incentive reizen zijn inclusief:

Duur

3 dagen of meer

Aantal personen

Van 20 - 500 personen

Prijsindicatie

De prijs is afhankelijk van programma, reisduur, groepsgrootte en periode.

Goed verzekerd op reis!

We willen graag dat je goed voorbereid op reis gaat. Sinds 2018 is UYUNI Travels aangesloten bij het GGTO (garantiefonds) en het Calamiteitenfonds. Tevens is UYUNI Travels aangesloten bij CLC-VECTA, de branchevereniging voor professionals die betrokken zijn bij het organiseren van evenementen en incentives. Daarnaast sluit UYUNI Travels ten behoeve van haar klanten een event verzekering af, die dekking biedt voor uiteenlopende risico’s en calamiteiten die de doorgang van een evenement/reis kunnen (ver)hinderen. Ook adviseren wij onze klanten een groepsreisverzekering met ongevallendekking en een annuleringsverzekering voor haar medewerkers af te sluiten. 

Bekijk hier één van onze incentive projecten!

UYUNI Travels organiseerde voor de L’Oréal Group een onvergetelijke incentive reis. Ze gingen met 100 medewerkers naar Noorwegen om per fiets, trein en fjordcruise de kracht van de natuur te ontdekken. Ben je geïnteresseerd om deze prachtige plek zelf te ontdekken met je team of klanten? Neem contact met ons op!

Een greep uit onze voorbeeldreizen

De voorbeeldreizen zijn geheel aan te passen aan je wensen

Incentive reizen op maat

Op basis van jouw wensen en behoeften ontwikkelen we een reisprogramma op maat. We nemen graag de organisatie uit handen voor je, zodat ook jij, als opdrachtgever, zorgeloos kunt genieten. Al vanaf het 1e contact bieden wij persoonlijke begeleiding en zijn wij altijd goed bereikbaar.

Incentive reis organiseren? Wij helpen je graag!

Bel, mail ons of laat je gegevens achter en wij helpen je graag met persoonlijk advies.

    Wij helpen je graag bij het organiseren van je incentive reis!