CULTUURREIS ALS INCENTIVE

Cultuur als incentive reis!

Culturen over de wereld inspireren, doorbreken barrières en maken je begripvol & ruimdenkend, een geweldig cadeau voor je team!

De wereld heeft meer dan genoeg te bieden wat betreft cultuur. In Peru kom je bijvoorbeeld het erfgoed tegen dat is achtergelaten door de Inca’s, Machu Picchu. Of wat te denken van de Unesco-werelderfgoed stad Petra, in Jordanië, adembenemend. De Taj Mahal in India is nog een wereldwonder. Vier het leven op het Holi kleurenfestival of dwaal door de oude straten, geniet van de geuren van onweerstaanbare gerechten en bewonder de romantische balkons.

De wijnhuizen in Zuid-Afrika of Chili bieden een goed glas wijn. Of dompel jezelf onder in het leven van een gaucho en vergeet de even alles om je heen. We inspireren je graag voor een reis vol culturele hoogtepunten.

Atlasgebergte, Marokko

Breng een bezoek aan een dorpje in het Atlasgebergte in Marokko en maak kennis met de berbers, de oorspronkelijke bewoners van Marokko. Ontdek hun levensstijl en geniet van een zelfgemaakte lunch bij de lokale bevolking.

Meer informatie over Marokko? Lees hier meer.

De stad Trogir, Kroatië

xx

Bekijk onze voorbeeldreis naar Kroatië en laat jezelf inspireren!

Viking experience, Noorwegen

xx

Benieuwd naar IJsland? Bekijk hier meer mogelijkheden.

Petra

Petra, Jordanië

Het wereldwonder Petra in Jordanië, de hoofdstad van de Nabateïsche Arabieren, is een van de beroemdste en rijkste archeologische vindplaatsen ter wereld. Dit werelderfgoed wordt van over de hele wereld bezocht. Het was een belangrijk kruispunt tussen Arabië, Egypte en Syrië-Fenicië. Petra is half gebouwd, half uitgehouwen in een rots en wordt omringd door bergen vol met passages en kloven, het staat ook bekend als de roze stad.

Taj Mahal in India - Incentive reis

Taj Mahal, India

De meest populaire plek om te bezoeken in India is de Taj Mahal, dat volgens velen het mooiste gebouw ter wereld is. De Taj Mahal, is beroemd als het juweel van de islamitische kunst in India en een van de meesterwerken van het Unesco-werelderfgoed. Ontdek het oude New Delhi per riksja, laat je overweldigen door de sprookjesachtige paleizen, het heerlijk eten, spirituele overtuigingen en kleurrijke sfeer.

matthieu-joannon-25EEyoY58zI-unsplash

Wijngaarden

Liefhebbers van wijn kunnen hun hart ophalen in Zuid-Afrika en Zuid-Amerika! Zuid-Amerika staat bekend om een ​​van ‘s werelds beste wijnbestemmingen. Bezoek Mendoza, de Argentijnse wijnstad en de thuisbasis van de beroemde Malbec, of verken de Chileense Elqui-vallei, omringd door vredige wijngaarden. Er gaat ook niets boven een goed glas wijn in het levendige Buenos Aires! Zuid-Afrika kent ook een aantal fantastische wijngaarden in de buurt van Kaapstad!

Buenos Aires

Kleurrijke steden

De Spaanse veroveraars hebben prachtige, koloniale steden uit de 15e eeuw in Zuid-Amerika achtergelaten. Wandel door de pittoreske straatjes met houten balkons en barokke kathedralen. En geniet van de verfijnde keuken, sfeervolle restaurants en lokale markten. Of wat dacht je van Indiase steden, een ervaring op zich! Met geweldige architectuur, kleurrijke festivals en serene tempels. Bezoek Delhi en geniet van de drukte, theaters, musea, galerijen en rijd rond in een riksja.

Peru bedrijfsreis - voorbeeldreis

Machu Picchu, Peru

Het culturele hoogtepunt van Zuid-Amerika is ongetwijfeld Machu Picchu. Gelegen in de mystieke heilige vallei, was dit de hoofdstad van het Inca-rijk in de 15e eeuw. Het heeft vele unieke culturele schatten en biedt een spectaculair uitzicht op het Andesgebergte. De magie is voelbaar! Reis naar Machu Picchu met de 360C Vistadome panaromatrein, een ervaring om nooit te vergeten. 

Culinair

De fijnproevers kunnen ook hun hart ophalen in Zuid-Amerika. Peru is bijvoorbeeld meerdere keren uitgeroepen tot ‘beste culinaire bestemming ter wereld’. Veelgebruikte ingrediënten zijn vis en schaaldieren, maar ook quinoa, limoen, Spaanse pepers en zoete aardappelen. Wijnkenner? Tour door de wijngaarden in Argentinië, Zuid-Afrika of Chili! Of wat dacht je van een Schotse Whisky-proeverij in de hooglanden, haaienproeverijen in IJsland of struisvogelsteak in Zuid-Afrika? Het hart van de Indiase keuken bestaat uit specerijen en het land staat ook bekend om een ​​breed aanbod van street food, geniet van het yoghurtdrankje Lassi, kebab of een pittige samosa!