ACTIEF & NATUUR ALS INCENTIVE

Actief & natuur Incentive reizen

Connect met de natuur, connect met jezelf, connect met elkaar.
 

Actief zijn in de natuur is een prachtige combinatie voor incentivereizen en teambuilding. Of je nu een echte avonturier bent of liever gewoon wat tijd in de natuur doorbrengt; alles is mogelijk. Je kunt per jeep de hoeken van de Altiplano, de Schotse hooglanden of de Wadi Rum-woestijn in Jordanië te verkennen! Echte dare devils kunnen de Death Road per mountainbike (georganiseerd) bedwingen in Bolivia… Of haal je hart op aan de big Five tijdens een safari in Zuid-Afrika of spot walvissen in IJsland. En niet te vergeten de geisers van IJsland, het Unesco-werelderfgoed Machu Picchu in Peru, de verborgen schat van de Amazone en de Andes. Ook kun je de Fjorden van Noorwegen per boot, fiets, te voet of met de trein ontdekken… Laat ons weten wat je aanspreekt wij maken jouw incentive-reis op maat! 

Altiplano per jeep, Bolivia

Ontdek per jeep de grootste zoutvlakten op aarde (Salar de Uyuni) met de felgekleurde flamingo lagunes, stomende geisers en verlaten vulkaanvlaktes. De Altiplano verken je in een goed uitgeruste jeep. Je kunt 1, 2 of 3 dagen op avontuur gaan.

Peru bedrijfsreis - voorbeeldreis

Machu Picchu, Peru

Machu Picchu, het Inca-meesterwerk, bevindt zich in een groen paradijs en kan worden bereikt via de uitdagende Inca trail of de prachtige 360C vistadome-trein. De Panoramatrein met zijn glazen koepel is een zeer unieke ervaring! Perfect om te toe te voegen aan een 4 of 5 daagse incentive reis naar Peru!

Safari in Afrika

Zuid-Afrika staat bekend om zijn veelzijdige wild life. Observeer de Big Five in het Kruger National Park tijdens een safari of ga walvisspotten vanuit je hotel in Hermanus. Een plek om maximaal te genieten!

Wadi Rum-woestijn per jeep, Jordanië

Jordanië heeft eeuwenlang bezoekers getrokken vanwege de betoverende woestijnlandschappen, het unieke Petra en de helende werking van de dode zee. Verken de Wadi Rum woestijn per jeep en combineer het met een echte bedoeïenen-ervaring!

Icelandincentivetravelwhalewatching-1-1024x770

Walvisspotten en geisers, IJsland

Ervaar de natuurlijke hoogtepunten van IJsland met haar geisers, warmwaterbronnen, 125 vulkanen, watervallen en gletsjers.  Je hebt 95% kans om walvissen te spotten en het noorderlicht is te observeren vanaf eind augustus! Ontdek de adembenemende en ruige landschap per sneeuwscooter of monstertruck en ontspan in de natuurlijke mineraalrijke blue lagoon.

Galapagos cruise, Ecuador

De legendarische Galapagos-eilanden zijn een unieke beleving. Deze eilandengroep van vulkanische oorsprong huisvest een groot aantal wilde dieren ter land, ter zee en in de lucht waaronder reuzenschildpadden, speelse zeeleeuwen, blauwvoetige boobies, pinguïns, flamingo’s en leguanen, je kunt ze van heel dichtbij observeren. All-inclusive cruises zijn beschikbaar vanaf 4 dagen.

Norway-by-train-1024x768

Ontdek de fjorden van Noorwegen

Noorwegen is powered by nature! Noorwegen staat bekend om zijn geweldige fjorden, kustlijn, eilanden, meren, bergen, bossen en watervallen. Je kunt het land ontdekken per voet, fiets, trein en fjord cruise. Perfect voor teambuilding!

Highland safari, Schotland

De imposante highlands en schitterende meren van Schotland kun je perfect per jeep ontdekken. Combineer het met een de highland games, een whisky proeverij of een klassieke quilt-avond! Geweldige bestemming voor een incentive reis.