REISADVIES INCENTIVE REIZEN
Coronavirus

Coronaproof Incentive reizen

Veel bedrijven zijn optimistisch in het maken van nieuwe incentive reizen en personeelsreizen. Samen met je collega’s de verbinding opzoeken en nieuwe onvergetelijke herinneringen maken! Uiteraard staat bij UYUNI Travels de gezondheid en de veiligheid van onze klanten voorop. UYUNI Travels volgt het nieuws en de updates over het Coronavirus op de voet. Daarin volgen we het advies van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

We zijn goed geïnformeerd en informeren onze klanten over de recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus. We beantwoorden alle reisvragen rondom het coronavirus, helpen je bewust kiezen voor een bestemming en plannen een coronaproof incentive reis, coronaproof bedrijfsuitje of coronaproof teamuitje.

Wat betekent Coronaproof reizen:

  • Actuele corona-informatie van onze lokale partners. We werken al jarenlang samen met een groot team van lokale partners. We staan in nauw contact met hen, waardoor we per gebied specifiek weten hoe het staat met corona en de veiligheid. 
  • We bieden advies rondom verzekeringen
  • Wij zijn aangesloten bij het: GGTO Garantiefonds en het Calamiteitenfonds en zijn Certified Incentive Specialists: www.siteglobal.com
  • Keuze van de locatie/bestemming (code groen/geel)
  • We stemmen de keuzes bij de samenstelling van het programma af op de huidige situatie in de landen en zijn ook flexibel ter plaatse
  • PCR-test vooraf en/of vóór de terugvlucht
  • Wij en onze partners zijn 24/7 bereikbaar tijdens een reis
  • Onze reizen zijn maatwerk, zo kunnen we elke reis afstemmen op de corona maatregelen van dat moment 

Waarom UYUNI Travels

Maatwerk reizen: Bestemming, duur en activiteiten zijn volledig afgestemd op de voorkeuren van de klant.
Duurzaam ondernemen: Wij geloven dat reizen zowel voordelen kan hebben voor zowel de reiziger als de lokale omgeving. Wij stellen reizen samen die leuk zijn voor klant en lokale bevolking.
Meer dan 20 jaar ervaring met Incentive en personeelsreizen
Wij zijn aangesloten bij het: GGTO Garantiefonds en het Calamiteitenfonds en zijn Certified Incentive Specialists: www.siteglobal.com
Bestemmingen wereldwijd: We zijn wereldwijd actief, waardoor we groot kunnen denken. We helpen je graag de perfecte bestemming te vinden voor je incentive reis. Ons aanbod varieert van dichtbij tot reizen ver weg.
Zorgvuldig gekozen partners: Het netwerk dat wij in de voorgaande jaren hebben opgebouwd bestaat uit teams van betrouwbare en ervaren experts met veel kennis van de lokale markt. Zo selecteren we de leukste restaurantjes, mooiste accommodaties en meest unieke activiteite

Enige incentive reisvoorbeelden ter inspiratie, uiteraard geheel af te stemmen op je wensen

Wat zeggen onze klanten

“Bedankt voor de perfecte organisatie van onze reis naar Noorwegen met 100 werknemers. Alles werd met veel zorg uitgedacht: mooi programma, welkom, activiteiten, organisatie. Alles was perfect! Iedereen is zeer enthousiast teruggekomen. We nemen zeker weer contact op voor onze toekomstige team trips!”

L'Oréal Benelux Incentive reis Noorwegen

"We hebben enorm genoten van onze groepsreis naar Zuid-Afrika. De informatie die voor de reis werd gedeeld was duidelijk en voldoende zodat we goed voorbereid op reis gingen. Tijdens de reis was alles tot in de puntjes geregeld. Onze gids begeleidde ons dagelijks naar verschillende mooie plekken en het transport hierbij was ook goed geregeld. De afwisseling tussen natuur en activiteiten was perfect en de lodge met daaromheen de dieren waren geweldig. We hebben genoten!"

De Kleine Wolf Bedrijfsreis Zuid-Afrika

“De dames van UYUNI hebben perfect aangevoeld wat voor ons de ideale incentive reis was. Geen minuut was teveel of verkeerd. Alle activiteiten, locaties en het vervoer waren uitstekend gekozen. Dank jullie wel!”

Medewerker Ebbinge Jubileumreis Mallorca

“Het was nog leuker dan gedacht, alles was in de puntjes verzorgd en de meiden zijn iedere x zo super enthousiast in alles, wat een positieve energie. We hadden een vol en avontuurlijk programma. We hebben met elkaar echt super genoten en ze hebben onze wensen heel goed aangevoeld. Al met al, alleen maar positief en we gaan sparen voor de volgende trip!”

Deza Kozijnen Incentive reis Kroatië

"Het was mooier dan ik had durven dromen. Super georganiseerd. We hebben geweldige plekken gezien en hele leuke afwisselende activiteiten gedaan. Dank jullie wel!"

Medewerker Ebbinge Jubileumreis Mallorca

"De reis was tot in de puntjes geregeld. Gezellige dames die altijd klaar stonden en bereikbaar waren voor vragen. Leuk programma :). Top!"

Medewerker Ebbinge Jubileumreis Mallorca

“Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

“De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

“In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

“Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”