Zuid-Amerika als incentive bestemming

Zuid-Amerika heeft iets voor iedereen! Kleurrijke koloniale steden, uitdagende Andes, eeuwenoude culturen, dichtbegroeide Amazone, de lekkerste wijnen, gaucho rijden, culinaire verrassingen en bovenaardse natuurverschijnselen als de Salar de UYUNI. Wij organiseren op maat gemaakte incentive reizen aangepast aan jouw wensen, budget en groepsgrote. Ontdek samen met je team of klanten een van de bijzondere landen die Zuid-Amerika te bieden heeft tijdens een incentive reis. Lees hieronder de kenmerken die elk land zo bijzonder en uniek maken; Argentinië, Bolivia, Chili, Colombia, Ecuador & Peru. Dit wordt gegarandeerd een once-in-a-lifetime ervaring voor jou en je team of klanten!

Argentinië 

Latino vibes, kleurrijke street art, authentieke wijngaarden, ruige landschappen en het overweldigende Andes gebergte, dat is Argentinië! Dit vrolijke en bruisende land heeft iets te bieden voor iedereen! Het land is een van de grootste landen ter wereld en staat bekend om haar diversiteit; van het overweldigend Andes gebergte in het Westen tot de Gauchos in het Oosten. En van subtropische regenwouden in het Noorden tot Patagonië in het Zuiden.

Een incentive reis naar Argentinië is al mogelijk in 5-dagen. In deze dagen zullen jij en je team genieten van de kleurrijke wereldstad Buenos Aires, the stad van de tango. Je kunt een bezoek brengen aan een traditionele Argentijnse Gauchos en genieten van de smaak van de bekende Malbec wijn in Mendoza. Echter heeft Argentinië ook genoeg te bieden op natuurlijk gebied. Bezoek bijvoorbeeld de Iguazu watervallen van zowel de Argentijnse als de Braziliaanse kant! Of bewonder Patagonië in het zuiden van het land! Hier zul je omringt zijn met imposante gletsjers, pinguïns en reusachtige bergen, dit zal zeker een once-in-a-lifetime ervaring zijn voor jou en je team! 


Klik hier voor meer informatie over Argentinië!

Buenos Aires

Bolivia 

Een erg goede keuze als je opzoek bent naar een land dat nog echt ontdekt moet worden. Bolivia is een zeer divers land dat o.a. de grootste zoutvlakten ter wereld, vulkanen, gebergten en regenwoud in zich combineert. Het land is een perfecte bestemming in Zuid-Amerika voor incentive reizen door de vele activiteiten die men kan ondernemen, denk hierbij aan het zeilen op het Titicaca meer, een Jeep tour en lunch op de zoutvlaktes of een bezoek aan het centrum van inheemse Inca cultuur, La Paz.

Klik hier voor meer informatie over Bolivia!

Chili 

Gletsjers en woestijnen in 1 land bezoeken? Dit kan tijdens het reizen door Chili, dat in meerdere klimaatzones ligt door zijn uitgestrektheid van 4300km. Beleef samen met je team de buitenaardse Atacama zandvlaktes, flamingo lagoons, kleurrijke vulkaanlandschappen en spuitende geisers. Chili staat niet alleen bekend om de geweldige natuur maar ook om haar wijnstreken rondom Santiago, bezoek daarom tijdens een wijntour de statige huizen, wijnkelders en tuinen van de eerste eigenaren van de grootste wijnexport van Zuid-Amerika.

Klik hier voor meer informatie over Chili!

IMG_9873-1-e1540998329245

Colombia 

Kleurrijk, open en swingend; de Colombianen verwelkomen je hartelijk in hun veelzijdige landen. Ontdek kleurrijk Bogota met geweldige street art op de fiets of geniet van koloniaal Medellin door middel van een kabelbaan met een gids. Niet alleen de stad maar ook het merendistrict en het kleurrijke dorpje Guatape zijn zeker de moeite waard.

Colombia staat bekend om de geweldige koffie, het is zeker een aanrader om een bezoek te brengen aan deze koffieplantages; Struin door de koffievelden en proef de overheerlijke koffie bij een van de koffieplantages.Dit is mogelijk in combinatie met een wandeling tussen de hoogste palmbomen ter wereld.

Met een binnenlandse vlucht kunnen jij en je team Cartagena, de parel van de Caribbean bezoeken. Cartagena heeft schitterende eilanden voor de kust; de perfecte mogelijkheid om dolfijne te spotten, te zwemmen in helder turquoise water en te genieten van verse vis van de barberceau!

Klik hier voor meer informatie over Colombia!

Ecuador & de Galapagos

Je zult van het ene in het andere hoogtepunt belanden met een erg unieke incentive reis naar Ecuador! Dit land is een relatief klein maar zeer veelzijdig land en het is een van de beste landen om de Amazone te bezoeken, met een zeer hoge concentratie aan wildlife.

Ecuador heeft imposante kratermeren, vulkanen, indianenmarkten, de Andes en natuurlijk de Galapagos. De Galapagos eilandengroep waar de evolutietheorie van Darwin in ontstaan, staat vooral bekend om haar pure en unieke dierenleven. Voor een once-in-a-lifetime experience kan je hier bijvoorbeeld een schitterende cruise maken of eilandhoppen om zo het wildlife te spotten van dichtbij.

Een combinatie tussen Ecuador en de Galapagos is al mogelijk in een 6-daagse reis; je zult twee dagen in koloniaal Quito verblijven, de best intact gebleven koloniale stad van Zuid-Amerika. Vanaf hier is het 2 uur vliegen naar de Galapagos eilanden voor een 4-daagse all-inclusive cruise. Echter zijn er vele opties voor een incentive reis in Zuid-Amerika. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken!

Klik hier voor meer informatie over Ecuador & Galapagos!

Quito
Machu picchu in peru

Peru

Stap in de voetsporen van de Inca’s en ontdek de onschatbare culturele rijkdommen van Peru, zoals de verborgen Inca stad Machu Picchu. Je kunt dit wereldwonder bewonderen na een trekking of met de panorama trein. Bewandel ook de Inca paden op een van de eilanden in het Titicaca meer. Voor wat ontspanning kan je genieten van de verfijnde keuken in een van de koloniale steden zoals Lima of Cusco.

Een incentive reis naar Peru kan al plaats vinden in 5 dagen. Geniet in deze dagen van de highlights zoals magisch Machu Picchu en de Sacred valley, bezoek Inca communities en ontdek koloniaal Cusco en Lima met professionele gidsen. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte incentive reis!

Klik hier voor meer informatie over Peru! 

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor je volgende incentive reis; voel je vrij om hier contact met ons op te nemen. Met meer dan 20 jaar gezamenlijke corporate werkervaring zijn we volwaardige sparringpartners en weten we goed wat bedrijven nodig hebben voor een geslaagde trip. Daarbuiten werken we samen met lokale partners met decennia lange ervaring – wat een solide basis biedt voor het faciliteren van Incentive reizen.