Vijf zonnige incentive bestemmingen in en rondom Europa

door UYUNI Travels op 

ENG versie

Schitterende stranden, zonnige vibes, water activiteiten, adembenemende landschappen, magische oude steden… Wat is beter dan het genieten van een incentive reis met warme temperaturen en heerlijk weer? UYUNI Travels biedt meerdere incentive reizen aan naar zonnige bestemmingen binnen en rondom Europa! We geven hier inspiratie en informatie over mogelijke activiteiten en de beste reistijd voor JordaniëKroatië, Malta, Marokko en Spanje

Kroatië 

Opzoek naar cultuur, natuur en ontspanning? Kroatië is een van de zonnige incentive bestemmingen die dit allemaal biedt! Dit land heeft indrukwekkende historische steden zoals Split en Dubrovnik, geweldige restaurants en een paradijselijke ligging aan zee. Tijdens je verblijf aan de kust kan je genieten van de schitterende stranden en vele wateractiviteiten zoals zeilen, suppen en kajakken!

Of neem deel aan een van de andere activiteiten die Kroatië heeft te bieden, denk hierbij aan een eiland tour in vintage kevers, Kroatische kook lessen, gala dinners in een van de middeleeuws forten of een privé strand feest en BBQ! Een incentive reis naar Kroatië is al mogelijk in 3-dagen and door de vele directe vluchten is het een erg toegankelijke bestemming om te ontdekken samen met je team!

Klik hier voor meer informatie over Kroatië! 

Beetle Car Rally tijdens een incentive reis naar Kroatië
Suppen

Jordanië

Geniet van de verloren stad in combinatie met een magische zonsondergang, adembenemende woestijn landschappen en oude steden voor een ultieme ervaring; tijdens deze reis  zul je de verloren stad Petra ontdekken, een van de 7 wereldwonderen! Petra is een icoon voor Jordanië en een van de oudste steden ter wereld, gesticht 312 voor Christus. Ook interessant om te weten is dat momenteel slechts 15% van Petra is ontdekt; 85% ligt nog onder de grond.

De mogelijkheden voor een incentive reis naar Jordanië zijn eindeloos; van een uniek diner aan de dode zee tot een jeep tour door de Wadi Rum woestijn. En van Slapen in een tentenkamp in de woestijn tot een privé feest waar je kan dansen onder de sterren! Al deze activiteiten zijn een once-in-a-lifetime ervaring voor je volgende incentive reis, wat al mogelijk is in een 4-daagse reis!

Klik hier voor meer informatie over Jordanië!

Malta 

Relaxte tropische sferen met heerlijke stranden en temperaturen; dat is de manier om het zonnige mediterrane eiland Malta te omschrijven! Het eiland heeft de hoogste dichtheid aan historische bezienswaardigheden ter wereld! Geniet van het kleurrijke vissers dorp of van Valletta, de hoofdstad, staat op de werelderfgoedlijst. Door de levendige barokke architectuur is het een openluchtmuseum dat bijna vijf eeuwen geleden is gebouwd.

Buiten dat is Malta een geweldige bestemming door de mooie kust, de uitstekende keuken gebaseerd op vis en goede wijn, het bruisende nachtleven en vriendelijke inwoners. Al deze ingrediënten maken Malta tot een geweldige bestemming voor een incentive reis!

Kan je het jezelf voorstel dat je een van de gave activiteiten op Malta doet; denk hierbij aan unieke wateractiviteiten zoals zeilen, 4×4 jeep tours om de hoogtepunten van het eiland te ontdekken of een diner op een privé strand. Geïnteresseerd in een incentive reis naar deze zonnige bestemming? Neem dan contact met ons op!

Klik hier voor meer informatie over Malta!  

Vissersdorpje in Malta

Marokko

Opzoek naar spice en avontuur? In Marokko betreed je een compleet andere wereld, waar je een sprookje zult beleven! Ontdek het Atlasgebergte met een 4×4 jeep tour, geniet van een 1001-nachten  diner in een nomadenkamp in de wilde Agafay-woestijn, Neem een adembenemende ballonvaart tijdens zonsopkomst en slenter door de souks vol kruiden, kleurrijke oosters lampen en geurige eetgelegenheden!

Stel jezelf is voor, dat je al deze gave activiteiten onderneemt met je team! Er zijn veel mogelijkheden om een incentive reis naar Marokko een once-in-a-lifetime ervaring te maken!

Door het feit dat een incentive reis naar Marokko al mogelijk is in 3 dagen en door de hoeveelheid directe vluchten, is het Afrikaanse land een erg toegankelijke bestemming voor je volgende reis! Voel je vrij om contact op te nemen met ons en wij zullen je wensen omzetten in een volledig verzorgd en op maat gemaakt reisprogramma!

Klik hier voor meer informatie over Marokko! 

Spanje

Flamenco dans, dappere stieren, historische centra, haciendas en natuurlijk aangename temperaturen.. Dat is waar Andalusia bekent om staat! Andalusia is de stad waar de Spaanse passie, poëzie en drama samen komen. Deze Spaanse regio biedt geweldige activiteiten, zoals een fietstour door het historische centrum van Sevilla, Flamenco shows, kooklessen bij privé haciendas, tapas boottours en nog veel meer…  Natuurlijk zal er ook genoeg tijd zijn om te relaxen op het strand of voor souvenirs te komen.

Of ontdek Valencia, een van de andere zonnige incentive bestemmingen, deze stad staat bekend als de geboorteplaats van Paella en stad van de kunst en de wetenschap. Het oude centrum van Valencia bestaat uit straat art, cafes en geweldige architecture. Er zijn veel activiteiten voor je incentive reis naar deze bestemming; zoals een culinaire tapas tour, zeilen op een catamaran, strand feestjes of een fietstour door de stad!

Klik hier voor meer informatie over Spanje!

Bekijk hieronder onze voorbeeldreizen van iedere bestemming!

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor je volgende incentive trip; voel je vrij om hier contact met ons op te nemen. Met meer dan 20 jaar gezamenlijke corporate werkervaring zijn we volwaardige sparringpartners en weten we goed wat bedrijven nodig hebben voor een geslaagde trip. Daarbuiten werken we samen met lokale partners met decennia lange ervaring – wat een solide basis biedt voor het faciliteren van Incentive reizen.