Unieke dieren interacties tijdens je incentive reis

15 augustus 2023

Wil je een incentive reis organiseren en ben je op zoek naar ervaringen die een blijvende indruk op je team achterlaten? Of zijn je medewerkers ook dierenliefhebbers? Lees dan snel verder, want in deze blog hebben wij een aantal unieke dieren interacties beschreven die je kan toevoegen aan je incentive reis programma. Van walvissen spotten tot een husky safari. 

Volle safari wagen

Spot The Big Five

De naam “The Big Five” is niet zomaar een naam, maar geldt voor de volgende grote dieren: de leeuw, het luipaard, de olifant, de neushoorn en de buffel. Het is onbeschrijflijk hoe het is om deze dieren in het wild te zien. Op safari gaan in Zuid-Afrika is tijdens je bedrijfsreis een ‘once in a lifetime’ ervaring die je niet wilt missen!

Om ze allemaal te spotten op safari kun je het beste tussen mei en september naar Zuid-Afrika. Bekijk onze voorbeeldreis naar Zuid-Afrika en laat je inspireren voor je eigen bedrijfsreis.

Walvisspotten

Er is iets mysterieus aan walvissen. Meestal zitten ze verborgen in het diepe blauw, in een voor ons grotendeels onbekende omgeving. Walvissen kijken is leuk, onvergetelijk en een echte hoogtepunt tijdens je incentive reis. Een van de beste walvissafari-bestemmingen in Europa voor je incentive reis is IJsland. Daar heb je 95% kans om ze in het wild te zien! Daarnaast kan je ook in Zuid-Afrika walvissen spotten.

Bekijk onze voorbeeldreis naar IJsland of Zuid-Afrika en laat je inspireren.

Avontuurlijke husky safari

Wanneer je op incentive reis gaat naar Lapland is een husky safari echt een must. Wat een belevenis is dat! Tijdens de husky-safari maak je een tocht door de bossen en over bevroren meren. De frisse lucht, de stilte en het besneeuwde landschap zijn opmerkelijk. Wie weet zie je ’s avonds ook het noorderlicht.

Bekijk de mogelijkheden voor een incentive reis naar Lapland.

 
Kamelen

Kamelentocht in Marokko of Jordanië

Ontdek de schitterende Wadi Rum woestijn per kameel tijdens je personeelsreis naar Jordanië. De Wadi Rum is één van de mooiste woestijnen ter wereld en zeker een bezoek waard. Sluit de dag af met een overnachting in een tentenkamp.

Ook in Marokko kan je een prachtige kamelentocht maken door de woestijn. Geniet samen met je team van de omgeving en sluit de dag af met een overnachting in een nomadenkamp.

Bekijk onze voorbeeldreizen naar Jordanië en Marokko en laat je inspireren.

Kamelen

Wildlife op de Galapagos Eilanden

De legendarische Galapagos eilanden zijn een absoluut hoogtepunt van Ecuador. De Galapagos is alleen toegankelijk via directe vluchten vanuit Quito of Guayaquil. Deze uitgestrekte archipel van vulkanische oorsprong is de thuisbasis van een groot aantal wilde dieren op het land, in de lucht en onder water, die zorgvuldig worden beschermd in duizend jaar oude ecosystemen. Reuzenschildpadden, speelse zeeleeuwen, blauwvoetige boobies, pinguïns, flamingo’s en leguanen, je kunt ze van heel dichtbij meemaken. De beste tijd om de Galapagos eilanden te bezoeken is van december tot mei.

Bekijk de mogelijkheden van een incentive reis naar Ecuador – Galapagos

Rendier in Lapland

Rendieren safari

Naast een husky safari kan je in Lapland ook een rendierentocht maken. Deze mooie viervoeters  gaan natuurlijk niet zo snel als huskies, waardoor je op een rustig tempo van het prachtige landschap kan genieten. Nadat jullie hebben kunnen ontspannen tijdens de rendierentocht, is het tijd voor een avontuurlijke sneeuwscootertocht. Geniet van de schitterende omgeving op een spectaculaire manier.

Bekijk onze voorbeeldreis naar Lapland en laat je inspireren

 
Rendier in Lapland

Laat je inspireren

Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en lees de ervaringen van onze klanten om ideeën op te doen voor je eigen incentive reis of bedrijfsuitje

Neem vrijblijvend contact op

    Liever wat hulp bij het kiezen van de juiste bestemming? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op, zodat we samen de geschikte bestemming voor je personeelsreis kunnen uitkiezen die voldoet aan jouw wensen en behoeften! 

    Bel, mail ons of laat je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!