Spanje als incentive bestemming

23 mei 2023

Zon, zee en tapas! De aangename temperaturen, gastvrije bevolking en prachtige steden maken Spanje tot een heerlijke plek. Maar is het land ook geschikt voor een incentive reis? Je leest het allemaal in deze blog aan de hand van onze nieuwe bestemmingen! Laat je inspireren voor een incentive reis naar Spanje.

Zonovergoten Mallorca

Het echte eilandleven beleef je tijdens je incentive reis op Mallorca!

Mallorca is erg veelzijdig met de mooiste kustlijnen, sfeervolle dorpjes en prachtige natuur. Word bij de airport opgehaald voor een roadtrip met een jeep door het berglandschap, vaar met een privé catamaran in de kristalblauwe baaitjes met je team of maak een gezellig tapas fietstour door Palma.

Wil je nou echt even lekker relaxen? Dan kan je terecht bij een van de vele hippe beach clubs die het eiland heeft.

Bekijk hier een leuke voorbeeldreis van Mallorca!

bergweg mallorca
Catamaran op zee
fietsen door valencia
Paella pan

Fietsen en zeilen in Valencia

De perfecte locatie voor een stedentrip is Valencia!

Een populaire manier om de stad te ontdekken is op een fiets. Je kan verschillende routes fietsen die je langs vele moderne bouwwerken, knusse straatjes en het strand brengen. De stad heeft mooie fietspaden waardoor het veilig te doen is en zo kun je in een korte tijd veel bezienswaardigheden bewonderen.

Daarnaast is de kust van Valencia zeer geschikt voor een zeiltocht over het mooie blauwe water.

Sluit de dag af met een leerzame maar vooral lekker kookworkshop, maak samen met je team een overheerlijke paella en geniet van een frisse huisgemaakte sangria!

Bekijk hier een mogelijke reis naar Valencia. 

Arabische sferen in Sevilla, Andalusië

Naar onze mening een van de mooiste steden van Europa, Sevilla! Sevilla ligt in de zuidelijke streek Andalusië en heeft daardoor het merendeel van het jaar een zeer aangenaam warme temperatuur.

De stad staat vooral bekend om de prachtige bouwwerken met Arabische invloeden die nog uit de tijd zijn van toen de Moren leefden in Spanje. De combinatie van Spaanse en Arabische architectuur is een lust voor het oog, breng daarom vooral een bezoek aan de bekende Real Alcazar. Ook kan je een leuke boottocht maken over de rivier waar je ondertussen kan genieten van het uitzicht.

Wat ook zeker niet mag ontbreken is het bijwonen van een echte Flamenco show. In Andalusië wordt er nog steeds gedaan aan de traditionele dans en deze laten ze dan ook graag vol passie zien. Een prachtige ervaring! 

Klik hier voor een voorbeeldreis naar Sevilla!

Real Alcazar
Flamenco

Kortom, er is genoeg te beleven in Spanje! Van fietsen in Valencia langs de mooie moderne architectuur, naar passionele Flamenco in Sevilla tot relaxen bij een beach club op Mallorca. Het is allemaal mogelijk tijdens jouw volgende bedrijfsuitje! Wij helpen je graag met het samenstellen van een incentive reis naar Spanje die helemaal bij jullie past. Viva España!

Bekijk hier de voorbeeldreizen

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor je volgende incentive trip; voel je vrij om hier contact met ons op te nemen. Met meer dan 20 jaar gezamenlijke corporate werkervaring zijn we volwaardige sparringpartners en weten we goed wat bedrijven nodig hebben voor een geslaagde trip. Daarbuiten werken we samen met lokale partners met decennia lange ervaring – wat een solide basis biedt voor het faciliteren van Incentive reizen.