Bestemmingen dichtbij

by UYUNI Travels on 1
                                       ENG version
 
Voor een incentive reis hoef je helemaal niet ver van huis te gaan… Er zijn ontzettend mooie bestemmingen voor incentive reizen dichtbij! Het ideale hiervan is dat deze bestemming zeer geschikt zijn voor een korte incentive reis vanaf 2-dagen. Bovenal zijn deze bestemming goed per auto, bus of trein te bereizen! Laat je hier inspireren over bijzondere bestemmingen in België, Canterbury, Duitsland & Frankrijk!

België - de Ardennen

De Ardennen is de ideale locatie om actieve teambuilding activiteiten te ondernemen; denk hierbij aan mountainbike, kajakken, raften of ziplinen. Voor wat meer rust is het natuurlijk mogelijk om te genieten van bijzondere bezienswaardigheden. Bewonder kastelen, meren en grotten onder het genot van heerlijke streekgerechten zoals heerlijke speciaal bieren, kazen en hammen! Vanuit Utrecht bevind je jezelf per auto of bus al binnen 3 uur in het groene landschap wat is omringt met heuvels, bossen en rivieren.

De Ardennen is al jaren lang een populaire bestemming voor incentive reizen; hierdoor is er een groot aanbod aan groepsactiviteiten en schitterende accommodaties voor alle groepsgrootte! Neem contact op met ons om alle mogelijkheden te bespreken voor je incentive reis dichtbij huis!

Neem contact op met ons om alle mogelijkheden te bespreken voor je incentive reis dichtbij huis!

Duitsland - city trips 

Duitsland staat bekend om haar bruisende steden, rijke geschiedenis, hotspots en heerlijke terrassen! Binnen 2,5 uur sta je door middel van de auto of de trein al in Keulen of Düsseldorf. Een duurzame manier en perfect voor een korte reis al mogelijk vanaf 2-dagen. Een van de hoogtepunten van Keulen is zeker de dom van Keulen, de grootste Gotische kathedraal van Duitsland. Vanaf de 157 meter hoge Dom heb je een prachtig uitzicht over Keulen. Of geniet juist lekker van een van de Duitse lekkernijen met uitzicht op de prachtige dom!

Ook de hoofdstad van Duitsland is op een duurzame manier, zoals de trein, goed te bereizen. Binnen een paar uur kan je jezelf al bevinden in het centrum van het hippe Berlijn. Bezoek tal van bezienswaardigheden die te maken hebben met de rijke geschiedenis van de stad; de Berlijnse muur, Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor en nog veel meer. Buiten deze bezienswaardigheden is er genoeg tijd om te genieten van de heerlijke restaurants, hippe barretjes en het levendige nachtleven!

Neem contact op met ons om alle mogelijkheden te bespreken voor een incentive reis naar Duitsland!

Engeland - Canterbury 

Canterbury en haar omgeving is een van de mooiste plekken van Zuid-Engeland. Daarbij is het een ideale incentive bestemming om met de trein te bezoeken. Canterbury staat bekend om haar smalle middeleeuwse steegjes, oude stadsmuren gebouwd door de Romeinen en vakwerkhuizen. De kathedraal van Canterbury, gesticht 591AD, staat op de werelderfgoedlijst en wordt beschouwd als een van de mooiste ter wereld met gotische en romaanse elementen en glas-in-loodramen.

Een incentive reis naar Canterbury kan gecombineerd worden met enkele activiteiten in de country side. Denk hierbij aan golflessen, boomavonturen, Segway-tours of fietstochten, ideaal als teamactiviteiten! Ook kan er tijdens deze reis een bezoek worden gebracht aan de ‘White cliffs of Dover’ en ‘Dover Castle’, een van de meest iconische forten in Engeland.

Geïnteresseerd in een korte incentive reis dichtbij huis? Vind hier meer informatie over een reis naar Canterbury en neem contact met ons op en wij zetten je wensen om in een op maat gemaakt reisvoorstel!

Canterbury, Engeland - incentive reis

Frankrijk - Champagne

Ontdek samen met je team de smaken en delicatessen van deze bourgondische regio in Frankrijk. Dit kan door middel van unieke ervaringen zoals een tour met ambachtsliederen die vertellen over hun lokale producten of een fietstour langs alle spreekproducten. De Champagne regio staat natuurlijk ook bekent om haar wijnen; van bekende merken tot kleine boerderijen, geniet van een bezoek aan diverse wijnhuizen tijdens een wijntour in combinatie met een picknick tussen de wijngaarden.

Binnen 5 uur rijden bevind je jezelf al in de geweldige Champagne regio van Frankrijk! Door deze korte reistijd is deze bestemming al geschikt voor een 2 daagse reis! Of kies ervoor om met de trein naar de Champagne regio te gaan; dan is er de mogelijkheid om een overstap te maken in Parijs. Hierdoor kan een reis gecombineerd worden tussen het bourgondische Champagne gebied en het bruisende Parijs!

Neem contact op met ons, en wij zetten graag je wensen om in een op maat gemaakt reis voorstel.