Ontdek de schoonheid van Noord-Europa met je team!

16 januari 2023

Het Noorderlicht, walvis spotten, varen tussen de fjorden en spectaculaire landschappen, wat wil je nog meer? Hiervoor hoef je zeker niet naar de andere kant van de wereld: UYUNI Travels biedt geweldige zomer en winterbestemmingen aan voor incentive reizen in Noord-Europa. We zullen je hier inspireren en informatie geven over de mogelijke activiteiten en de beste reistijd voor IJsland, Lapland, Noorwegen en Schotland. Deze incentive bestemmingen in Noord-Europa zijn perfect om samen met je team te ontsnappen aan de drukte.

IJsland

IJsland is een eiland met extreem hoge geothermische activiteit en schitterende landschappen. Zie je jezelf al lopen tussen de landschappen die worden gekenmerkt door watervallen, geisers, vulkanen, zwarte zandstranden en buitenaards stomende lavavelden?

Van Juni tot Augustus is er maar liefst 24 uur daglicht en middernachtzon. Hierdoor is IJsland de perfecte zomer bestemming voor uw volgende incentive trip. Door de gelimiteerde beschikbaarheid is het belangrijk een reis naar IJsland rond de 6 maanden tot een jaar van tevoren te boeken om dit geweldige land te ontdekken!

Er is een grote hoeveelheid directe vluchten waarbij je al binnen 3,5 uur in Reykjavik staan. Door de korte reistijd is een incentive trip al mogelijk binnen 3/4 dagen. In deze dagen zullen de highlights van het bijzondere eiland worden bezocht samen met je team en ervaren gidsen. Denk hierbij aan het spotten van walvissen vanaf een cruiseschip, een bezoek aan de Golden Circle en een sneeuwscooter tour over de eindeloze ijskappen. Voor meer ontspanning is een bezoek aan het warme water van de Blue lagoon een geweldige optie.

Klik hier voor meer informatie over IJsland!

Geiser in IJsland
Noorderlicht in lapland - incentive reis
Sneeuwscootertocht

Lapland

Indrukwekkend Lapland strekt zich uit over het noorden van Noorwegen en Finland. De donkere dagen brengen indrukwekkende fenomenen met zich mee zoals het Noorderlicht, poolnachten en eindeloos besneeuwde landschappen, dit maakt Lapland tot perfecte winter-bestemming. Om dit mee te maken dient een incentive reis naar dit adembenemende land rond de 6 maanden van te voren worden geboekt.

Lapland kent vele activiteiten die geschikt zijn voor incentive reizen. Denk hierbij aan een husky-safari, door de wildernis, Noorderlicht expeditie of een sneeuwscooter tour over de ijskappen. De dag kan worden afgesloten in een sneeuwrestaurant en met een overnachting in een iglo met glazen dak.

Lapland is ook een van de beste plekken om het magische Noorderlicht te spotten. Samen met je collega’s zal je een fotografie cursus krijgen hoe je dit unicum het beste vast kan leggen als herinnering. Ben je geïnteresseerd in een incentive reis naar Lapland? Voel je vrij om contact op te nemen voor meer informatie een een vrijblijvend op maat gemaakt reis voorstel!

Klik hier voor meer informatie over Lapland!

Noorwegen

Ontdek de ‘power of nature’ zoals fjorden, bergen, meren en watervallen per voet, fiets, trein en boot samen met je team! Noorwegen is een van de mooiste landen ter wereld en een pluspunt is dat het land het hele jaar te bezoeken is! Tussen eind juni en begin augustus wordt het nooit echt donker, hierdoor is het mogelijk om al binnen 3 dagen de highlights van het land te bezoeken.

Door middel van een directe vlucht vanaf Schiphol sta je al binnen 2 uur in het hart van Oslo.  Er zijn ook veel activiteiten om je te verdiepen in de Noorse cultuur. Neem deel aan traditionele viking activiteiten zoals pijl en boog schieten of bijl gooien en een traditioneel viking diner! Noorwegen heeft zo veel mogelijkheden voor een incentive reis; neem contact op met ons voor je volgende reis naar dit bijzondere land!

Klanten beoordeling: “Bedankt voor de perfecte organisatie van onze reis naar Noorwegen met 100 werknemers. Alles werd met veel zorg uitgedacht: mooi programma, welkom, activiteiten, organisatie. Alles was perfect! Iedereen is zeer enthousiast teruggekomen. We nemen zeker weer contact op voor onze toekomstige team trips!” – L’Oréal Benelux

Klik hier voor meer informatie over Noorwegen!

Noorse fjorden
Highlands jeep safari in Schotland
Edinburgh Castle

Schotland

Met een vliegtijd van maar 1,5 uur is Scotland een perfecte bestemming voor een korte incentive reis in Noord-Europa. De Schotse hooglanden en eilanden zijn door de Loney Planet gekozen als ‘best in travel 2019’.  Je zult snel begrijpen waarom als je de prachtige bergen, sfeervolle valleien, dramatische kusten, pittoreske meren en bossen ziet.

Schotland biedt de ideale activiteiten voor een incentive reis; ontdekt samen met je team het karakteristieke Glasgow, levendige Edinburgh en Scone Palace. Ervaar een Schotse whisky proeverij bij een destilleerderij. Voor meer avontuur is het mogelijk om samen met je team een 4×4 jeepsafari te doen in de Schotse hooglanden. Zijn sommige collega’s stoer genoeg om achter het stuur te klimmen om de Schotse natuur te ontdekken? Of geniet van een BBQ lunch  met een aansluitende traditionele highland game, de perfecte team buiding activiteit voor je incentive trip! Neem contact op met ons over je wensen, en wij maken graag een vrijblijvend reis voorstel op maat!

Klik hier voor meer informatie over Schotland!

Klik hieronder voor een voorbeeldreis van bovenstaande bestemmingen!

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor je volgende incentive trip; voel je vrij om hier contact met ons op te nemen. Met meer dan 20 jaar gezamenlijke corporate werkervaring zijn we volwaardige sparringpartners en weten we goed wat bedrijven nodig hebben voor een geslaagde trip. Daarbuiten werken we samen met lokale partners met decennia lange ervaring – wat een solide basis biedt voor het faciliteren van Incentive reizen.