Bestemmingen wereldwijd

UYUNI Travels biedt wereldwijd verschillende bestemmingen aan! Van mooie strand locaties tot sprookjesachtige sneeuwgebieden. En van magische oude steden tot ruige landschappen… We hebben het allemaal! We zullen je voorzien van meer informatie en inspiratie over verschillende bestemmingen wereldwijd! 

Bestemmingen dichtbij 

Voor een incentive reis hoef je helemaal niet ver van huis te gaan… Er zijn ontzettend mooie bestemmingen voor incentive reizen dichtbij huis! Het ideale hiervan is dat deze bestemming zeer geschikt zijn voor een korte incentive reis vanaf 2-dagen. Bovenal zijn deze bestemming goed per auto, bus of trein te bereizen, wat ontzettend duurzaam is! We bieden o.a reizen aan naar landen zoals België, Canterbury, Duitsland & Frankrijk! Neem contact met ons op en wij zetten je wensen om in een reisvoorstel op maat.

Bestemmingen ver weg 

UYUNI travels biedt verschillende once-in-a-lifetime bestemmingen aan ver van huis. Kan je het jezelf al voorstellen om de Indiase cultuur met geweldige architecture and landschappen, festivals, tradities en spirituele ervaringen te ontdekken? Of wil je liever de diversiteit van Zuid-Afrika ontdekken? Waar je een safari met de big 5, een bezoek aan Kaapstad en een heerlijke wijn proeverij in 1 reis kan combineren! 

Klik hier voor meer inspiratie voor Zuid-Afrika! 

Zonnige bestemmingen

Schitterende stranden, zonnige vibes, water activiteiten, adembenemende landschappen, magische oude steden… Wat is beter dan het genieten van een incentive reis met warme temperaturen en heerlijk weer? Wij bieden incentive reizen aan naar zonnige bestemmingen zoals Jordanië, Kroatië, Malta, Marokko en Spanje! 

Klik hier voor meer inspiratie over zonnige bestemmingen! 

Noord-Europa 

Het Noorderlicht, walvis spotten, varen tussen de fjorden en spectaculaire landschappen, wat wil je nog meer? Hiervoor hoef je zeker niet naar de andere kant van de wereld: UYUNI Travels biedt geweldige zomer en winterbestemmingen aan voor incentive reizen in Noord-Europa. Kan je het je voorstellen om landen zoals  IJsland, Lapland, Noorwegen en Schotland te ontdekken? Deze bestemmingen zijn perfect om samen met je team te ontsnappen aan de drukte.

Klik hier voor meer inspiratie over Noord Europa 

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor je volgende incentive trip; voel je vrij om hier contact met ons op te nemen. Met meer dan 20 jaar gezamenlijke corporate werkervaring zijn we volwaardige sparringpartners en weten we goed wat bedrijven nodig hebben voor een geslaagde trip. Daarbuiten werken we samen met lokale partners met decennia lange ervaring – wat een solide basis biedt voor het faciliteren van Incentive reizen.