De beste teambuilding activiteiten

door UYUNI Travels op 9

ENG versie

Teambuilding is een geweldige manier om je team samen te laten werken en de onderlinge relaties te versterken. Met wat vriendschappelijke competitie en ludieke teambuilding activiteiten zal de onderlinge groepsdynamiek en verbinding verbeteren. Zo kan er een sterkere en gelukkigere werkomgeving gecreëerd worden. 

Geef je team een boost met één (of meerdere) van de onderstaande teambuilding activiteiten en zie de samenwerking en de efficiëntie binnen de groep optimaliseren.

Wilderness survival en Highland games in Schotland

Op zoek naar een echte uitdaging? Ga dan kamperen in de highlands van Schotland. Leer samen met je team hoe je moet overleven in de schitterende, ruige natuur van Schotland tijdens een echte wilderniss survival workshop. Leer vuur maken, kaart lezen, hout snijden, onderdak bouwen en nog veel meer!

Wil je je team leren samenwerken? Neem dan deel aan de traditionele Highland Games en werk samen tijdens verschillende spellen. Of kijk wie de beste is in boogschieten. Dit zorgt gegarandeerd voor een teambuilding gevoel!

Schotland heeft zoveel moois te bieden. Er is genoeg keus aan bijzondere teambuilding activiteiten. Wil je meer weten over Schotland? Klik dan hier voor meer informatie.

 
Highlands safari in Schotland

Noorse Fjorden per cruise en leven als Viking in Noorwegen

Ontdek de Noorse Fjorden per cruise, te voet of per kayak. Of bewonder de prachtige natuur van Noorwegen tijdens één van de mooiste treinritten ter wereld, de Bergen railway. Gegarandeerd dat jouw team de week erna hier nog steeds over praat! Voor wie het aandurft, kan zijn haren laten wapperen in de langste zipline van Europa.

Ervaar hoe het was als viking wanneer jullie een Viking dorp bezoeken en leren boogschieten en bijlwerpen. Geniet van een heerlijke traditionele viking-lunch die geserveerd wordt op dikke boomstammen met kaarsen en keramisch aardewerk.

Noorwegen is powered by nature en een prachtige bestemming voor een teambuildingsreis. Klik hier voor meer informatie over Noorwegen.

Beetle Car Rally en raften in Kroatië

De Beetle Car Rally is bij uitstek de meest geliefde teambuilding activiteit in Kroatië. Hvar is gezegend met natuurschoon, geschiedenis, cultuur, gouden stranden en een mediterrane keuken. De ideale plaats om te ontdekken in een iconische, kleurrijke volkswagen kever. De tour is ontworpen om je team de perfecte dag uit te bezorgen. Maak verschillende food stops en proef de Dalmatische keuken, maak foto’s en geniet van de prachtige natuur.

Op zoek naar meer uitdaging? Leer elkaar kennen tijdens het raften in de Cetina-rivier. Deze teambuilding activiteit zal een blijvende indruk achterlaten en is een geweldige manier om te leren samenwerken tijdens extreme omstandigheden. Een bewezen activiteit die mensen dichter bij elkaar brengt!

Benieuwd naar andere teambuilding activiteiten in Kroatië? Klik dan hier.

rafting, wave, adventure
Nomadenkamp - incentive Marokko

Koken, Kamperen en luchtballonvaart in Marokko

Ervaar de Marokkaanse manier van leven tijdens een cultuurworkshop samen met je team. Ontdek kunst en cultuur in het traditionele huis van de medina, een Riad. Doe mee aan een kookles, een henna ceremonie, een Marokkaanse theeceremonie, ga pottenbakken of leer artistieke Arabische kalligrafie en dompel jezelf helemaal onder in de Marokkaanse cultuur. Een leuke teambuilding activiteit met veel verschillende mogelijkheden!

Meer natuurliefhebbers in je team? Ontdek dan de woestijn per jeep en de toppen van de Hoge Atlas tijdens een luchtballonvaart en geniet van het adembenemend uitzicht. Een ervaring die je team nooit zal vergeten! Sluit de dag af met een overnachting in de woestijn, waarbij je in de avond nog geniet van de lekkerste gerechten, Marokkaans entertainment, DJ’s, bars en muziek. Een ontspannend, maar zeer leuke teambuilding activiteit!

In Marokko kan je veel avontuur beleven samen met je team! Kijk hier voor nog meer teambuilding activiteiten.

Husky-safari en sneeuwscootertocht in Lapland

Voel de echte Scandinavische kou tijdens een sneeuwscootertocht samen met je team. Gelukkig zorgen de dikke overalls er voor dat je team lekker warm blijft! Of geniet van de prachtige omgeving van Lapland tijdens een huskysafari of maak een ritje met de rendierslee.

Sluit de dag af met een overnachting in een iglo met glazen dak. Met een beetje geluk kun je vanuit je bed het noorderlicht bewonderen. Hoe gaaf is dat, wanneer de hemel zich doet ophelderen in prachtige kleuren! Een beleving die je team gegarandeerd niet zal vergeten.

Lapland is een unieke bestemming voor een teambuildingsreis. Met tal van verschillende teambuilding activiteiten, is dit de ideale plek. Klik hier voor meer informatie over Lapland.

Sneeuwscootertocht bedrijfsreis Lapaland - voorbeeldreis

Bekijk hieronder een voorbeeldreis van iedere bestemming!

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor je volgende incentive trip; voel je vrij om hier contact met ons op te nemen. Met meer dan 20 jaar gezamenlijke corporate werkervaring zijn we volwaardige sparringpartners en weten we goed wat bedrijven nodig hebben voor een geslaagde trip. Daarbuiten werken we samen met lokale partners met decennia lange ervaring – wat een solide basis biedt voor het faciliteren van Incentive reizen.