BLOGS

Incentive reis blog

Laat je inspireren met incentive reizen, bedrijfsreizen en teambuilding ervaringen, tips, en reisverslagen van Europa tot Afrika en Zuid-Amerika. Neem contact op voor meer informatie

Personeelsreizen met de trein

22 mei 2024

Ontdek een duurzamer alternatief voor personeelsreizen en verminder tegelijkertijd je ecologische voetafdruk. Treinreizen bieden niet alleen comfort en gemak, maar ook een unieke ervaring waarbij het genieten onderweg al gaat beginnen! In deze blog vertellen we meer over onze top 3 treinreisbestemmingen, zorgvuldig geselecteerd op basis van afstand, mogelijke verbindingen en nátuurlijk de aantrekkingskracht van de steden zelf. 

Top 5 teambuilding bestemmingen

10 april 2024

Als het gaat om het versterken van de band tussen teamleden en het aangaan van nieuwe uitdagingen, is er niets effectiever dan een teambuildingreis. Europa biedt een overvloed aan bestemmingen die perfect zijn voor het organiseren van incentives, bedrijfsreizen, jubileumreizen, en meer. Ontdek hier onze top 5 bestemmingen voor teambuildingreizen.

Top 5 bestemmingen voor je incentive reis in 2024

21 maart 2024

In de dynamische bedrijfswereld van vandaag worden bedrijven voortdurend geconfronteerd met de uitdaging om hun medewerkers te motiveren, hun prestaties te verbeteren en een positieve bedrijfscultuur te bevorderen. Een van de meest effectieve manieren om dit te bereiken is door middel van incentive reizen. Bekijk hier onze top 5 bestemmingen voor je incentive reis in 2024 en laat je inspireren.

Ervaar samen met je team het wow-effect

19 maart 2024

Dat gevoel, dat onbeschrijfelijke ‘wow’-moment, is precies waar wij ons op focussen tijdens het organiseren van jouw personeelsreis. Wij streven er niet alleen naar om aan de verwachtingen van jouw team te voldoen, maar juist om deze te overtreffen. We willen momenten creëren die je team doen verbazen, inspireren en verbinden op een manier die blijvende herinneringen oproept. 

Top 10 stedentrips voor je bedrijfsreis

19 oktober 2023

Een stedentrip met het bedrijf is de perfecte onderbreking van de gebruikelijke kantooromgeving. Hierdoor kan iedereen even ontspannen en opladen. Stedentrips bieden daarnaast de perfecte gelegenheid voor teambuildingsactiviteiten en creatieve brainstormsessies in een inspirerende omgeving. Lees hier onze top 10 stedentrips voor je bedrijfsreis en laat je inspireren!

Waarom op personeelsreis in 2024?

28 augustus 2023

Ben je op zoek naar een manier om je medewerkers te belonen voor hun prestaties? Organiseer dan een personeelsreis naar het buitenland. Dit is de perfecte manier om even met zijn allen te ontspannen, nieuwe ervaringen op te doen en de onderlinge relaties te versterken.

Unieke dieren interacties tijdens je incentive reis

15 augustus 2023

Wil je een incentive reis organiseren en ben je op zoek naar ervaringen die een blijvende indruk op je team achterlaten? Of zijn je medewerkers ook dierenliefhebbers? Lees dan snel verder, want in deze blog hebben wij een aantal unieke dieren interacties beschreven die je kan toevoegen aan je incentive reis programma. 

Spanje als incentive bestemming

23 mei 2023

Zon, zee en tapas! De aangename temperaturen, gastvrije bevolking en prachtige steden maken Spanje tot een heerlijke plek. Maar is het land ook geschikt voor een incentive reis? Je leest het allemaal in deze blog aan de hand van onze nieuwe bestemmingen! 

Top 7 bedrijfsuitjes buitenland

6 mei 2023

Wil je je team verrassen met een origineel bedrijfsuitje naar het buitenland, maar weet je niet welke bestemming je moet kiezen? Er zijn heel veel mogelijkheden om jouw bedrijfsuitje onvergetelijk te maken. Maak een prachtige jeep safari door de Schotse Hooglanden, bewonder het Noorderlicht in Lapland…

De beste teambuilding activiteiten

18 april 2023

Teambuilding is een geweldige manier om je team samen te laten werken en de onderlinge relatie te versterken. Ga kamperen in de ruige natuur van Schotland of leer elkaar pas echt goed kennen tijdens het raften in Kroatië. We hebben de beste teambuilding activiteiten voor je op een rijtje gezet.

Vijf zonnige incentive bestemmingen in en rondom Europa

20 februari 2023

Schitterende stranden, zonnige vibes, water activiteiten, adembenemende landschappen, magische oude steden… wat is beter dan genieten van een incentive reis met warme temperaturen en heerlijk weer? UYUNI Travels biedt meerdere incentive reizen aan naar zonnige bestemmingen binnen en rondom Europa!

Ontdek de schoonheid van Noord-Europa!

16 januari 2023

Het Noorderlicht, walvis spotten, varen tussen de fjorden en spectaculaire landschappen, wat wil je nog meer? Hiervoor hoef je zeker niet naar de andere kant van de wereld: UYUNI Travels biedt geweldige zomer en winterbestemmingen aan voor incentive reizen in Noord-Europa. 

Bestemmingen dichtbij

22 november 2021

Voor een incentive reis hoef je helemaal niet ver van huis te gaan. Er zijn ontzettend mooie bestemmingen voor incentive reizen dichtbij huis! Het ideale hiervan is dat deze bestemming zeer geschikt zijn voor een korte incentive reis vanaf 2 dagen. Bovenal zijn deze bestemmingen goed per auto, bus of trein te bereizen, wat ontzettend duurzaam is! 

Kroatië Incentive ervaring

11 november 2021

Hoe bijzonder is het als werknemer van je werkgever een mini vakantie cadeau krijgt, als beloning voor het behalen van targets bijvoorbeeld? In dit blog kun je meelezen met een deelnemer van een incentive reis naar Kroatië. Al wekenlang gaat het op kantoor nergens anders meer over.

Reis mee door Finland en Lapland

18 februari 2021

Hallo, welkom op deze blog! Allereerst wil ik mezelf voorstellen. Mijn naam is Anastasia Pop en ik doe mijn afstudeeropdracht voor UYUNI Travels! Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende reizen gemaakt, waaronder een reis naar Helsinki en Lapland. Dit was een reis die ik voor altijd zal koesteren. Dus laat ik je meenemen op deze reis naar Finland en Lapland met husky’s, noorderlicht, rendieren en sneeuwscooters.

De mooiste plekken op de Gardenroute – Zuid Afrika

17 mei 2020

Eerst zal ik mezelf even voorstellen: ik ben Amber Krijbolder en op dit moment doe ik mijn afstudeerstage bij UYUNI Travels. Voor mijn studie Toeristische Management ben ik vorig jaar 6 maanden in Kaapstad geweeest. Tijdens deze periode heb ik zoveel mogelijk mooie plekjes in en rondom Kaapstad proberen te vinden. In deze blog zal ik jullie meenemen naar de bijzondere plekken die ik heb bezocht tijdens de Gardenroute.

Bestemmingen wereldwijd

Voor een incentive reis hoef je helemaal niet ver van huis te gaan… Er zijn ontzettend mooie bestemmingen voor incentive reizen dichtbij huis! Het ideale hiervan is dat deze bestemming zeer geschikt zijn voor een korte incentive reis vanaf 2-dagen. Bovenal zijn deze bestemming goed per auto, bus of trein te bereizen, wat ontzettend duurzaam is! We bieden o.a reizen aan naar landen zoals België, Canterbury, Duitsland & Frankrijk […]

Zuid-Amerika als incentive bestemming

Zuid-Amerika heeft iets voor iedereen! Kleurrijke koloniale steden, uitdagende Andes, eeuwenoude culturen, dichtbegroeide Amazone, de lekkerste wijnen, gaucho rijden, culinaire verrassingen en bovenaardse natuurverschijnselen als de Salar de UYUNI. Ontdek samen met je team of klanten een van de bijzondere landen die Zuid-Amerika te bieden heeft tijdens een incentive reis […]