INCENTIVE REIS NAAR ZUID-AFRIKA

Zuid-Afrika incentive reizen

Highlights Zuid-Afrika Incentive reis:    Wildlife safari    Wijnproeverij    Big five    Bruisend Kaapstad

Zuid-Afrika Incentive reizen

Een incentive reis naar Zuid-Afrika zal je verrassen door de diversiteit. De wild life reservaten, trendy steden, typische Afrikaanse markten en spectaculaire landschappen staan bovenaan de lijst van bezienswaardigheden. Een uitzonderlijke bestemming voor een incentive reis!

Wild-life safari

Een bezoek aan Zuid-Afrika is natuurlijk niet compleet zonder een echte safari! Het dierenrijk is fascinerend en uniek. De nationale parken en natuurreservaten bevatten torenhoge bergen, woestijnen en pure blauwe oceanen, met een ongelooflijke verscheidenheid aan wild life, van olifanten en leeuwen tot grote witte haaien en speelse pinguïns. Een van de beste plek om wild life te spotten is het Kruger National Park. Spot alle Big Five (leeuw, luipaard, olifant, buffel en neushoorn) van Zuid-Afrika tijdens een safari met je team!

Kaapstad

Begin je incentive reis in Kaapstad, een van de meest bijzondere steden ter wereld. De rijke koloniale architectuur is verweven met de moderne kosmopolitische stad, met op de achtergrond de imposante Tafelberg (leuk met kabelbaan te bezoeken) en hagelwitte stranden. Geniet van Cape Street Food en proef de beste wijnen. Of je voor het strand, de indrukwekkende geschiedenis, de goede restaurant en leuke bars, de bijzondere natuur of iets anders naar Kaapstad gaat, er is voor ieder wat wils. 

Geniet van wijnproeverijen

Zuid-Afrika staat ook bekend om zijn geweldige wijnen. De Zuid-Afrikaanse Wine Estates, de Kaapse wijnlanden, zijn ongetwijfeld een van de meest geliefde plekken van Zuid-Afrika. Ze vertegenwoordigen het hart van de wijnindustrie in het land, die nu wereldwijd worden erkend als wijnen van topkwaliteit. Geniet van heerlijke wijnproeverijen in combinatie met o.a. verschillende chocolade, kazen of uitgebreide dinners. Een unieke manier om de wijnroute te ontdekken is door middel van de hop-on, hop-off wijn tram. Wij regelen het voor jou en je team!

Walvisspotten

Je kunt ook schitterend walvisspotten in Zuid-Afrika. Op ongeveer 2 uur rijden van Kaapstad, bevindt zich Hermanus, bekend als de beste walvisobservatie plaats ter wereld. Het walvisseizoen is ongeveer vanaf juni tot december en de kans dat je géén walvis spot is nihil. Voor grote groepen is het mogelijk om een boottour te doen of te kajakken tussen de walvissen. Dit zijn zeker aanraders voor een once-in-a-lifetime ervaring!

Mogelijke activiteiten

Praktische informatie

• Beste reistijd: elk seizoen heeft zijn voordelen en er is geen slechte tijd om Zuid-Afrika te bezoeken. De beste tijd hangt af van de regio en wat je wilt doen. Laat ons je hierover adviseren!
• Tijdzone: UTC + 02:00
• Valuta: Zuid-Afrikaanse rand

Ter inspiratie een voorbeeldreis, geheel aan te passen naar je wensen
csm_Mpumalanga_df03bb32cc

Voorbeeld programma

Dag 1: Aankomst in Kaapstad
Dag2: Kaapstad, townships & wijnproeverij
Dag 3: Safari Kruger park of Private Game lodge
Dag 4: Safari Kruger park of Private Game lodge
Dag 5: Vertrek

Dag 1 - Kaapstad

Welkom in Kaapstad!

We beginnen de incentive reis in Kaapstad, bekend als de ‘moederstad’ van Zuid-Afrika. Met de imposante Tafelberg op de achtergrond verkennen we de rijke koloniale architectuur die verweven is met de moderne kosmopolitische stad. Je kunt genieten van Cape Street Food en de beste wijnen van Zuid-Afrika.

Dag 2 - Kaapstad, townships & wine tasting

Vandaag gaan we de Tafelberg op om te genieten van het geweldige uitzicht per kabelbaan. Vervolgens bezoeken we Kaapstad, proeven de wijnen van Zuid-Afrika en heerlijke delicatessen.

Optioneel: voor de liefhebbers kunnen een bezoek brengen aan een Township voor een​​ culturele ervaring met kunst, muziek en dans. Dit kan te voet of per fiets, dit is de wijze waarop mensen elkaar ontmoeten in townships! Ook zullen we een sociaal verantwoord project naar bedrijfskeuze bezoeken en er actief aan deelnemen. Ook zullen we genieten we van een gastronomische lunch, bereid door een van de beste chefs van Zuid-Afrika.

Dag 3 - Safari

Vlucht naar het Kruger-park of drive naar het wildreservaat Gondwana.

In de middag maken we een Big Game Safari, een bezoek aan Zuid-Afrika is niet compleet zonder safari! Het dierenrijk is zeer divers en uniek. Gondwana biedt een authentieke Safari ervaring en is 4-5 uur rijden van Kaapstad.
De private gamelodge biedt een luxe ervaring en garantie om de Big 5 te zien (leeuw, buffel, olifant, neushoorn en luipaard). In dit majestueuze landschap met prachtige uitzichten zul je ook verscheidende andere dieren observeren waaronder de eland, giraffe, nijlpaard, cheetah en zebra.

ZA3-278-138-1024x768
ZA2-001-534-1024x768

Dag 4 - Safari

Safari dagprogramma:

05.00 uur Wake-up call
06.00 uur Na de koffie en thee, start van de ochtend gamedrive
09.00 uur  Terug naar de lodge voor het ontbijt. De resterende ochtend vrij te besteden, als alternatief worden wandelingen in de bush aangeboden of een bezoek aan een lokale gemeenschap.
13.00 uur lunch
16.00 uur afternoon tea
16.30 uur middag safari van ongeveer 3 uur
19.30 uur Diner

ZA3-278-248-1024x768

Dag 5 - Vertrek

Ochtend safari. Na het ontbijt vertrek naar Cape Town International voor terugvlucht.

Einde van een geweldige Zuid-Afrika incentive reis!

Reisvoorstel aanvragen?

Vraag hier jouw Zuid-Afrika reisvoorstel op maat aan!

Wij helpen je met plezier bij het organiseren van je incentive reis naar het avontuurlijke Zuid-Afrika! Het reisvoorstel bevat het dagprogramma en een gedetailleerde omschrijving van de reis. Ook is de prijs per persoon gedefinieerd.