Incentive reis Peru

Beloon en motiveer je team met een personeelsreis naar Peru!

Incentive reizen Peru

Onschatbare culturele rijkdom

Treed in de voetsporen van de Inca’s en ontdek samen met je team Peru. Bezoek het wereldwonder Machu Picchu per 360C trein, ontdek de koloniale steden en de heilige vallei en ontmoet de lokale bevolking. Of ga een dagje zeilen op Lake Titicaca en geniet van de heerlijke Peruviaanse keuken. Houd je van mysterie? Je kunt niet om de onverklaarbare Nazcalijnen heen. Een enerverende Incentive reis bestemming!

Praktische informatie Peru

Mei - Okt

Beste reistijd

21 graden

Gem. temperatuur

Spaans

Nationale taal

GMT-5

Tijdzone

12,5 uur

Vliegen

Highlights & activiteiten incentive reis Peru

Lima - incentive reis Peru

Koloniale steden & kook workshop

Tijdens een bezoek aan UNESCO-stad Cuzco struin je door de pittoreske straatjes met houten balkons en bewonder je barokke kathedralen. Ook bezoeken we de markt San Pedro, het historisch Inca-paleis en de kunstige buurt San Blas waar typische Peruviaanse kunst en ambacht te bewonderen zijn. Hier kan er ook deel worden genomen aan een Peruviaans kookworkshop. Leer typische gerechten maken en geniet daarna van een heerlijk diner! De koloniale steden als Cuzco, Lima en Arequipa hebben kleurrijke lokale keukens, die tot de beste van het continent behoren. 

machu picchu - incentive reis Peru

Machu Picchu

Een bezoek aan de Machu Picchu met de Panorama trein mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je incentive reis door Peru. De verborgen Inca-stad is niet voor niets één van de 7 wereldwonderen. De stad bevindt zich op 2430 meter hoogte en is het meesterwerk van de Inca’s. Tijdens een wandeling met een gids door deze prachtige stad word je meegenomen door verschillende straten en stegen en kun je genieten van het adembenemende uitzicht. Dit wereldwonder ligt verscholen tussen de toppen van de Andes in het tropisch regenwoud. Een echte must do in Peru! 

Heilige vallei - incentive reis Peru

Heilige Vallei

Bezoek de Heilige Vallei van de Inca’s en ontdek verschillende dorpjes. Bezoek het fort in Ollantaytambo waar je een prachtig uitzicht hebt op de vallei. In het dorp zelf zijn veel huizen gebouwd op de inca ruïnes. Bezoek de grote traditionele markt in Pisac, de beroemde cirkelvormige landbouwterrassen in het dorp Moray of  de spectaculaire zoutterrassen van Maras. Daarnaast zijn er ook genoeg actieve mogelijkheden in de Heilige Vallei. Ga samen met je team raften op de Urubamba of verken de Heilige Vallei per fiets of te voet. 

Peru incentive reis

Zeilen op Lake Titicaca

Het Titicaca meer op de grens van Bolivia en Peru is het hoogst bevaarbare meer ter wereld. Je kunt er zeilen, eilanden bezoeken en wandelen over de oude Inca-paden. Op de aangelegde steile terrassen in dit onherbergzame gebied verbouwen Indianen hun gewassen. Een schitterende ervaring tijdens je incentive reis naar Peru.

Lokale bevolking - Incentive reis Peru

Cultuur en ambacht

De heilige vallei is ook een bijzondere plek als je de lokale bevolking wilt ontmoeten. De regio is namelijk zeer rijk aan cultuur en ambacht. We bezoeken traditionele weverijen waar je prachtig Peruviaans handwerk zult vinden. Ook bezoeken we de lokale markten en zien we kameelachtigen zoals lama’s en alpaca’s. Een ontmoeting met de Misminay community behoort ook tot de mogelijkheden. Hier zul je van dichtbij muziek, dans en de levensstijl van de Andes bevolking ervaren.

Meer bestemmingen

Bezoek Split tijdens een incentive reis naar Kroatië

KROATIË

Vanaf 3 dagen

personeelsreis op maat

MAROKKO

Vanaf 3 dagen

Icelandincentivetravelwhalewatching-1-1024x770

IJSLAND

Vanaf 3 dagen

m7

MALTA

Vanaf 3 dagen

Peru incentive reis

Zeilen op Lake Titicaca

Het Titicaca meer op de grens met Bolivia en Peru is het hoogst bevaarbare meer ter wereld. Je kunt er zeilen, eilanden bezoeken en wandelen over de oude Inca-paden. Op de aangelegde steile terrassen in dit onherbergzame gebied verbouwen Indianen hun gewassen. Een schitterende ervaring tijdens je Peru Incentive reis.

Lokale bevolking - Incentive reis Peru

Heilige vallei en lokale bevolking

De heilige vallei is ook een bijzondere plek als je de lokale bevolking wilt ontmoeten. De regio is namelijk zeer rijk aan cultuur en ambacht. We bezoeken traditionele weverijen waar je prachtig Peruviaans handwerk zult vinden. Ook bezoeken we de lokale markten en zien we kameelachtigen zoals lama’s en alpaca’s. Een ontmoeting met de Misminay community behoort ook tot de mogelijkheden. Hier zul je van dichtbij muziek, dans en de levensstijl van de Andes bevolking ervaren.

Heb je een vraag of wil je graag advies op maat? Laat het ons weten!

Waarom UYUNI Travels

Unieke bestemmingen  wereldwijd

Reisvoorstel op maat

Jarenlange ervaring en certified incentive specialist

Persoonlijke begeleiding

Dit regelen we voor jou:

  Accommodatie

  Transfer

   Gids

   Activiteiten

   Maaltijden

Dit regelen we voor jou:

   Accommodatie        Transfer

   Gids                          Activiteiten 

   Maaltijden

Prijzen:

Wij werken flexibel, transparant en snel en hebben een wereldwijd netwerk. Omdat onze reizen maatwerk zijn, stellen wij offertes samen met competitieve prijzen o.b.v. jouw wensen en budget. Je zult dus geen vanaf prijzen aantreffen op onze website. Contact ons voor jouw offerte op maat. 

Laat je inspireren!

Incen peru
IMG_4496-photo-full-1024x768
jeison-higuita-xq0MW-DM6Cc-unsplash
jean-vella-XRW0ryFeizI-unsplash
gabriel-silva-suares-FIMZGAXhp_c-unsplash
IMG_5856-photo
machu picchu - incentive reis Peru

Vraag hier jouw Peru reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je incentive reis naar het mysterieuze Peru! 

  Wat zeggen onze klanten

  “Bedankt voor de perfecte organisatie van onze reis naar Noorwegen met 100 werknemers. Alles werd met veel zorg uitgedacht: mooi programma, welkom, activiteiten, organisatie. Alles was perfect! Iedereen is zeer enthousiast teruggekomen. We nemen zeker weer contact op voor onze toekomstige team trips!”

  L'Oréal Benelux Incentive reis Noorwegen

  "Onze incentive reis naar Marrakesh was absoluut een onvergetelijke ervaring, mede dankzij de voortreffelijke organisatie. Vanaf het allereerste contact tot het afscheid, was de gehele reis tot in de puntjes gepland en georganiseerd. We werden de gehele reis begeleid door een uiterst vriendelijk en behulpzaam team dat ervoor zorgde dat alles vlekkeloos verliep. We kunnen met volle overtuiging zeggen dat onze incentive reis een groot succes was. Bedankt voor het leveren van een onvergetelijke ervaring die ons team dichter bij elkaar heeft gebracht en ons heeft geïnspireerd. We kijken al uit naar een volgende samenwerking!"

  BlueTrail Incentive reis Marokko

  "We hebben enorm genoten van onze groepsreis naar Zuid-Afrika. De informatie die voor de reis werd gedeeld was duidelijk en voldoende zodat we goed voorbereid op reis gingen. Tijdens de reis was alles tot in de puntjes geregeld. Onze gids begeleidde ons dagelijks naar verschillende mooie plekken en het transport hierbij was ook goed geregeld. De afwisseling tussen natuur en activiteiten was perfect en de lodge met daaromheen de dieren waren geweldig. We hebben genoten!"

  De Kleine Wolf Bedrijfsreis Zuid-Afrika

  “Het was nog leuker dan gedacht, alles was in de puntjes verzorgd en de meiden zijn iedere x zo super enthousiast in alles, wat een positieve energie. We hadden een vol en avontuurlijk programma. We hebben met elkaar echt super genoten en ze hebben onze wensen heel goed aangevoeld. Al met al, alleen maar positief en we gaan sparen voor de volgende trip!”

  Deza Kozijnen Incentive reis Kroatië

  “De dames van UYUNI hebben perfect aangevoeld wat voor ons de ideale incentive reis was. Geen minuut was teveel of verkeerd. Alle activiteiten, locaties en het vervoer waren uitstekend gekozen. Dank jullie wel!”

  Medewerker Ebbinge Jubileumreis Mallorca

  "Het was mooier dan ik had durven dromen. Super georganiseerd. We hebben geweldige plekken gezien en hele leuke afwisselende activiteiten gedaan. Dank jullie wel!"

  Medewerker Ebbinge Jubileumreis Mallorca

  "De reis was tot in de puntjes geregeld. Gezellige dames die altijd klaar stonden en bereikbaar waren voor vragen. Leuk programma :). Top!"

  Medewerker Ebbinge Jubileumreis Mallorca

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Bekijk onze andere bestemmingen