Incentive reis Peru

Incentive reizen Peru

Onschatbare culturele rijkdom

Treed in de voetsporen van de Inca’s en ontdek samen met je team Peru. Bezoek het wereldwonder Machu Picchu per 360C trein, ontdek de koloniale steden en de heilige vallei en ontmoet de lokale bevolking. Of ga een dagje zeilen op Lake Titicaca en geniet van de heerlijke Peruviaanse keuken. Houd je van mysterie? Je kunt niet om de onverklaarbare Nazcalijnen heen. Een enerverende Incentive reis bestemming!

Kaart van Peru

Praktische informatie Peru

Mei - Okt

Beste reistijd

21 graden

Gem. temperatuur

Spaans

Nationale taal

GMT-5

Tijdzone

12,5 uur

Vliegen

Wil je graag persoonlijk advies op maat? Neem contact met ons op.

Highlights & activiteiten incentive reis Peru

Lima in Peru

Koloniale steden & kook workshop

Tijdens een bezoek aan UNESCO-stad Cuzco struin je door de pittoreske straatjes met houten balkons en bewonder je barokke kathedralen. Ook bezoeken we de markt San Pedro, het historisch Inca-paleis en de kunstige buurt San Blas waar typische Peruviaanse kunst en ambacht te bewonderen zijn. Hier kan er ook deel worden genomen aan een Peruviaans kookworkshop. Leer typische gerechten maken en geniet daarna van een heerlijk diner! De koloniale steden als Cuzco, Lima en Arequipa hebben kleurrijke lokale keukens, die tot de beste van het continent behoren. 

Machu picchu in peru

Machu Picchu

Een bezoek aan de Machu Picchu met de Panorama trein mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je incentive reis door Peru. De verborgen Inca-stad is niet voor niets één van de 7 wereldwonderen. De stad bevindt zich op 2430 meter hoogte en is het meesterwerk van de Inca’s. Tijdens een wandeling met een gids door deze prachtige stad word je meegenomen door verschillende straten en stegen en kun je genieten van het adembenemende uitzicht. Dit wereldwonder ligt verscholen tussen de toppen van de Andes in het tropisch regenwoud. Een echte must do in Peru! 

Cirkelvormige landbouwterrassen in het dorp Moray

Heilige Vallei

Bezoek de Heilige Vallei van de Inca’s en ontdek verschillende dorpjes. Bezoek het fort in Ollantaytambo waar je een prachtig uitzicht hebt op de vallei. In het dorp zelf zijn veel huizen gebouwd op de inca ruïnes. Bezoek de grote traditionele markt in Pisac, de beroemde cirkelvormige landbouwterrassen in het dorp Moray of  de spectaculaire zoutterrassen van Maras. Daarnaast zijn er ook genoeg actieve mogelijkheden in de Heilige Vallei. Ga samen met je team raften op de Urubamba of verken de Heilige Vallei per fiets of te voet. 

Landschap foto Peru

Zeilen op Lake Titicaca

Het Titicaca meer op de grens van Bolivia en Peru is het hoogst bevaarbare meer ter wereld. Je kunt er zeilen, eilanden bezoeken en wandelen over de oude Inca-paden. Op de aangelegde steile terrassen in dit onherbergzame gebied verbouwen Indianen hun gewassen. Een schitterende ervaring tijdens je incentive reis naar Peru.

Lokale bevolking

Cultuur en ambacht

De heilige vallei is ook een bijzondere plek als je de lokale bevolking wilt ontmoeten. De regio is namelijk zeer rijk aan cultuur en ambacht. We bezoeken traditionele weverijen waar je prachtig Peruviaans handwerk zult vinden. Ook bezoeken we de lokale markten en zien we kameelachtigen zoals lama’s en alpaca’s. Een ontmoeting met de Misminay community behoort ook tot de mogelijkheden. Hier zul je van dichtbij muziek, dans en de levensstijl van de Andes bevolking ervaren.

Meer bestemmingen

Split, stad in Kroatië

KROATIË

Vanaf 3 dagen

Luchtballonvaart

MAROKKO

Vanaf 3 dagen

Icelandincentivetravelwhalewatching-1-1024x770

IJSLAND

Vanaf 3 dagen

m7

MALTA

Vanaf 3 dagen

Landschap foto Peru

Zeilen op Lake Titicaca

Het Titicaca meer op de grens met Bolivia en Peru is het hoogst bevaarbare meer ter wereld. Je kunt er zeilen, eilanden bezoeken en wandelen over de oude Inca-paden. Op de aangelegde steile terrassen in dit onherbergzame gebied verbouwen Indianen hun gewassen. Een schitterende ervaring tijdens je Peru Incentive reis.

Lokale bevolking

Heilige vallei en lokale bevolking

De heilige vallei is ook een bijzondere plek als je de lokale bevolking wilt ontmoeten. De regio is namelijk zeer rijk aan cultuur en ambacht. We bezoeken traditionele weverijen waar je prachtig Peruviaans handwerk zult vinden. Ook bezoeken we de lokale markten en zien we kameelachtigen zoals lama’s en alpaca’s. Een ontmoeting met de Misminay community behoort ook tot de mogelijkheden. Hier zul je van dichtbij muziek, dans en de levensstijl van de Andes bevolking ervaren.

Laat je inspireren!

Tapijten
Wever in Peru
jeison-higuita-xq0MW-DM6Cc-unsplash
Vogel
gabriel-silva-suares-FIMZGAXhp_c-unsplash
Alpaca's
Machu picchu in peru

Vraag hier jouw Peru reisvoorstel op maat aan!​

Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving, dagprogramma, prijs per persoon en is geheel vrijblijvend.

  Wij helpen je graag bij het organiseren van je incentive reis naar het mysterieuze Peru! 

  Wat zeggen onze klanten

  Graag een impressie? Bekijk onze review pagina!

  “Het contact met UYUNI Travels was heel prettig en persoonlijk en leverde een goed georganiseerde reis naar onze wens op. Ook tijdens onze reis hield UYUNI contact en kon zo nodig helpen of nog iets voor ons regelen. Er werd moeite gedaan binnen het aangegeven budget te blijven. We hebben genoten van deze mooie reis en zouden UYUNI Travels zeker aanbevelen!”

  “De reis is perfect verlopen! We waren onder de indruk van het diverse programma, de dynamische gidsen en prachtige accommodaties. Ook de samenwerking met Uyuni Travels hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom het was een geweldige reis!”

  “In een goed gesprek met een zeer aardige en ervaren medewerkster van Uyuni Travels hebben wij onze reis vormgegeven. Op basis van ons budget, voorkeuren en interesses hebben wij gezamenlijk de reis uitgestippeld. Alles volledig naar wens!”

  “Onze reis door Peru, Bolivia en Noord-Chili was een zeer afwisselende belevenis met veel historie, cultuur, spectaculaire landschappen, flora en fauna. De gehele organisatie was vrijwel vlekkeloos, met goede informatie en punctueel vervoer. De reis in z’n geheel was prachtig en geweldig georganiseerd door UYUNI Travels”

   Bekijk onze andere bestemmingen