INCENTIVE REIS NAAR MAROKKO

Marokko incentive reizen

Highlights Marokko Incentive reis:    Kleurrijke souks    Sahara per jeep    luxe overnachting tentenkamp  Ballonvaart   Hamman

Marokko incentive reizen

Op zoek naar spice en avontuur met je team? Dan is Marokko jouw incentive reisbestemming! Beleef een sprookje uit 1001 nacht! In Marokko betreed je een heel andere wereld. Slenter door de souks, ontdek het echte Marokko tijdens een bezoek aan de palm oase of een Berberdorp of bezoek de eindeloze vlaktes van de woestijn tijdens je Marokko incentive reis. Lyrische landschappen beslaan dit stukje Noord-Afrika met zijn adembenemende kleuren. Geniet van een lunch in de riad – op Marokkaanse wijze, of dineer op de beste Marokkaanse gastronomische plekken met een prachtig uitzicht op de medina. Wij kunnen het allemaal integreren in je Marokko incentive reis.

Ontdek de souks en geuren van Marrakesh

Bewandel het eeuwenoude pad van nomaden en handelaren naar het oude hart van Marrakesh of Fez. Winkel in de souks of verdwaal in de medina. Zodra je een van deze markten betreedt word je verwelkomd door de heerlijke geuren van de diverse kruiden die je hier kunt vinden. Naast kruiden kun je ook genieten van heerlijke Marokkaanse gerechten en wat dacht je van een typisch zoete Marokkaanse thee die je verkoeling biedt op de warme dagen.

Per jeep of luchtballon door het Atlas gebergte

Ontdek de toppen van de Hoge Atlas tijdens een avontuurlijke tocht per 4×4 jeep. Door de heuvels gaan de jeeps alle kanten op wat een echte adrenaline kick zorgt. Of ontdek het gebergte van bovenaf tijdens een luchtballonvaart. Een onvergetelijke ervaring en prachtig uitzicht gegarandeerd!

Map-Morocco-1002x1024

Overnacht op een nomadenkamp in de Sahara

Bezoek de eindeloze vlaktes van de Sahara woestijn met oneindig roodgekleurd zand. Hier kan worden overnacht in een nomadenkamp, voorzien van alle comfort, waar je de lokale berber bevolking ontmoet. In de avond zul je genieten van de lekkerste gerechten, Marokkaans entertainment, DJ’s, bars en muziek. En vergeet niet naar boven te kijken voor de heldere sterrenhemel; het is net een sprookje!

Hamam & Marokkaanse cultuur workshops

De steden van Marokko behoren tot de meest levendige van het continent. Wil je de Marokkaanse manier van leven ervaren? Ontdek kunst en cultuur in een Riad, het traditionele huis van de medina. Kookles, thee- en hennaceremonie, pottenbakken, artistieke Arabische kalligrafie, Marokkaanse theeceremonie, het kan allemaal! Ontspanning is ook heel goed mogelijk in Marokko, ‘s middags heerlijk relaxen bij het zwembad of ga voor een Hammam & Spa behandeling.

Mogelijke activiteiten

Ontdek het Atlasgebergte met een 4×4 jeep, een geweldige ervaring! Overnacht in een nomadenkamp in de wilde Agafay-woestijn, waar je lokale Berberstammen ontmoet. In het tentenkamp in de woestijn wacht een 1001 nachten diner, met Marokkaans entertainment. Een feest onder de sterren als in een sprookje!  In de ochtend is er de mogelijkheid om een ballonvaart te maken of de dag te beginnen met yoga. Geniet van de zonsopgang en onvergetelijke landschappen en kleuren van Marokko tijdens je incentive reis!

Praktische informatie

  • Beste reistijd: Marokko kan het beste in het voorjaar en najaar bezocht worden
  • Taal: Arabisch
  • Tijdzone: +1 GTM
  • Valuta: Marokkaanse Dirham

Ter inspiratie een voorbeeldreis, geheel aan te passen naar je wensen

Voorbeeld programma

Dag 1: Welkom in Marrakech met paard en wagen
Dag 2: Ontdek de souks te voet en per side car
Dag 3: Marokkaanse art & cultuur
Dag 4: Luchtballonvaart, Atlas gebergte per jeep en 1001 nachten
Dag 5: Vrije tijd & terugreis

Dag 1 - Aankomst Marrakech

Welkom in Marrakech!

Je ontmoet je lokale gids op de airport, privé transfer naar hotel.

Marokkaanse thee en gebak staat te klaar bij aankomst in het hotel. Lunch op het terras in het middeleeuwse gedeelte van de stad. ’s Middags ontspannen bij het zwembad en daarna een tour met paard en wagen door Marrakech. Dinner in Palais Soleiman, Marokkaans menu & entertainment.

img190
img162-1024x665

Dag 2 - Marrakech

Deze ochtend gaan we Marrakech verkennen met side cars of te voet. We bezoeken de traditionele en authentieke stad waaronder Bahia Palace, Saadian Tumbs & les Jardins Secrets. Lunch in Café Arabe in de medina.

Ontspan daarna bij het zwembad of een van de 2 onderstaande opties:
Optie 1: rit van 1.30 uur in de Palmeraie (palm oase) van Marrakech
Optie 2: Shopping-tour met een gids in de Souks van Marrakech

Transfer & diner in het trendy Comptoir Darna met welkomstcocktail & internationaal of Marokkaans menu – DJ met folkloristische en artistieke show.

Dag 3 - Marokkaanse kunst en cultuur

Ervaar de Marokkaanse manier van leven; ontdek kunst en cultuur in een riad, het traditionele huis van de medina.

Tijdens de kunst- en cultuurworkshops kun je kiezen uit; Kookles, een thee & henna ceremonie, aardewerk maken, artistieke Arabische kalligrafie, Marokkaanse theeceremonie Lunch in de riad – op Marokkaanse manier. Einde middag is er tijd om te ontspannen bij het zwembad of voor een Hammam & Spa-behandeling. Dinner in het Dar Yacout Restaurant – de beste Marokkaanse gastronomie in de stad met prachtig uitzicht vanuit het terras op de medina.

Uyuni-Proposal-May-2020-79-1

Dag 4 - Atlas gebergte per jeep

Deze ochtend is er de mogelijkheid een adembenemende luchtballonvaart over Marrakech te maken om 5 uur (optioneel). Geniet daarbij van de zonsopgang en onvergetelijke landschappen en kleuren van de omgeving van Marrakech. We gaan vandaag een 4X4 ralley-rit door het Atlasgebergte maken (met chauffeurs of zelf rijden). Een geweldige ervaring! Lunch aan het Lalla takerkoust meer. Vervolg naar het nomadenkamp in de wilde Agafay-woestijn waar we een lokale berbers-stammen ontmoeten, een authentieke ervaring. In het tentenkamp in de woestijn waar we die nacht zullen verblijven staat een 1001 nachten diner op ons te wachten, met Marokkaans entertainment, DJ, bar & muziek. Een feest onder de sterren, net een sprookje. Overnachting in tenten in het kamp in de woestijn.

Uyuni-Proposal-May-2020-16-1024x683

Dag 5 - Vertrek

We sluiten de reis af met een heerlijk berber of internationaal ontbijt in het tentenkamp. Optioneel: yoga en meditatiesessie bij zonsopgang of een mooie wandeling.

Einde van een onvergetelijke incentive reis naar Marokko!

Uyuni-Proposal-May-2020-78-1-1024x537

Reisvoorstel aanvragen?

Vraag hier jouw Marokko reisvoorstel op maat aan!

Met plezier helpen wij je graag bij het organiseren van je incentive reis naar Marokko! Het reisvoorstel bevat een gedetailleerde omschrijving van de reis en het dagprogramma. Ook is de prijs per persoon gedefinieerd.